Salut am cumparat masina de aproape 2 ani cu problemele clasice rugina pe aripile din spate si alte mici nimicuri pe la aripile fata din punct de vedere tehnic masina mergea ireposabil motoru tragea in mintile lui usor usor m-am apucat de reconditionat dupa ce am rezolvat problemele cu rugina acum ca a venit frigul m-am hotarat sa o trag pe dreapta si sa ma apuc de motor am cumparat axa cu came sport de 296 de grade admisie RAM LEXMAUL urmeaza sa ii comprim chiuloasa urmeaza evacuare cap coada frane perforate si ventilate fata spate suspensi sport niste jante usoare ....planuri sunt multe bani sa fie
Astept pareri pro si contra idei sfaturi etc...
PS Asa ii stau stergatoarele masini functioneaza dar se opresc pe mijlocul parbrizului asta este prima intrebare care mi-se pune cand vede cineva masina
nu am nici o legatura cu ornamentul vitan-tuning de la capacul rezervorului de benzina dar nu il pot dezlipi ca se ia cu tot cu vopsea cand o sa o vopsesc complet sa sa il dau jos
daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un VT cum ar arata cu jante oz racing wrc albe cu scrisul rosu si geamuri fumuri multumesc anticipat si astept parerile voaste despre buburuza