) asa bobby fa-te rau apucate de ea lasa prostiile si scoate-o de la vanzare :P DaBotta eu nu am avut probleme cu ne-ul dar sa ivit o ocazie de nerefuzat: sfi la un pret mic si in stare foarte buna. Am scos axa admisia si injectoarele la vanzare pt ca nu aveam bani sa il cumpar, le-am dat repede pentru ca am cerut un pret mic pe ele si am cumparat sfi-ul, l-am adus in bucuresti cand am ajuns ne-am uitat mai atent la ambreiaj si era pe duca, placa de presiune avea dinti indoiti avea discul cu vre-o 1 cm mai mic (era de ne) am cumparat un kitt de ambreaj sachs, nu am mai avut bani de kitt complet de distributie am luat doar cureaua cat de curand o sa schimb si restul cu ajutorul prietenilor dupa 10 ore de munca si 2 pachete de tigari
l-am montat pe masina am pus ne-ul in spate in portbagaj pentru ca nu aveam unde sa il tin si i-am facut rodajul la motor merge foarte bn pe drum aseara am scos-o la alergat m-am dat cu un golf 3 gti 16v si l-am facut prima victima
singurele probleme pe care le am momentan: nu imi merge turometrul, luminile de mansalier si temperatura la apa, am tot interiorul in portbagaj ca nu am avut timp sa il montez dar sper sa o pun la punct dupa paste am mai cumparat si o bara de rigidizare pe care nu am apucat sa o montez am nevoie urgent de evacuare ca imi rasufla peste tot si mie ca raman fara talon ca face galagie mare