26-09-10, 22:22
|
|
Stage 5
|
Re: ACCIDENTE II (DIN TOATA LUMEA)
Last edited by TazMan; 26-09-10 at 22:25.
|
|
|
26-09-10, 23:29
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Primul clip este halucinant!
Al doilea, chiar că este comic!
Ştia el de ce rāde... De prost!
|
|
|
26-09-10, 23:33
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Al doilea din ras a dat-o-n plans
|
|
|
27-09-10, 10:03
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
Primul clip este halucinant!
Al doilea, chiar că este comic!
Ştia el de ce rāde... De prost!
|
Da, deci... WOW! Primu e extrem de trist! Nu cred ca a supravietuit....
Quote:
Originally Posted by amphetamine
Al doilea din ras a dat-o-n plans
|
Cred ca se trageau din neamu cocalarilor de Romania, e acelasi tipar....
|
|
|
27-09-10, 13:29
|
|
Stage 5
Member of: [SEAT]
|
stii cum se zice ... razi ca prostu.... )))
|
|
|
28-09-10, 11:26
|
|
Stage 5
|
Last edited by TazMan; 28-09-10 at 11:35.
|
|
|
28-09-10, 12:05
|
|
Banned
Stage 5
|
īn primul video, unde da motocicleta īn masina de gunoi, acolo motociclistul avea VEDEAZA TRECEREA. Se vede tabla pe stīlp.
Sa mai spui....... "saraci motociclisti" ce nedreptatiti sīnt iei īn trafic.
Din pacate marea parte merg ca niste imbecili cu creier amputat si permanent trebuie sa arate ce grozavi sīnt iei pe caprele lor de teava.
|
|
|
28-09-10, 12:18
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
|
Primu e trist... Desi parca sus in colt vad mai degraba un semn de interzis pt strada de unde iesea camionul (deci era cu sens unic), motociclistii oricum ii doare in pix pe abasolut toti! Am dat de unu incepator in trafic, mergea omu cu 40, dar nu folosea nici semnal nici nimic, era sa dau peste el de vreo 3 ori in 3 minute! Ala cu apa lui e de rasu plansu, ca presupun ca nu era vreun test-drive.... deci a cam belit-o ala cu fitele lui cu tot!
|
|
|
28-09-10, 12:26
|
|
Stage 5
|
De unde venea camionul e sens unic acolo. Oare asta cu scuteru nu avea prioritate ?
|
|
|
28-09-10, 12:35
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TazMan
De unde venea camionul e sens unic acolo. Oare asta cu scuteru nu avea prioritate ?
|
Sincer, nu cred. Nu era asa bou ala cu ditamai camionu sa iasa la risc, indiferent cat de noapte era (cu sensu ca era libera soseaua), in schimb pe astia cu scutere ii cred atat de handicapati mintal incat sa treaca asa ca in filmuletz.... Oricum, dupa cum aratau si ei si scuteru, nush daca ii incalzea cu ceva un vinovat.... fieru se indreapta, fata lui nu se mai indreapta. Trist.
|
|
|
28-09-10, 12:40
|
|
Banned
Stage 5
|
@ TazMan
Nu avea prioritate.
Daca te uiti pe stīlp īn directia lui, vezi semnul CEDEAZA TRECEREA.
Se vede daca te uiti atent.
Daca masina de gunoi vine de pe sens unic, nu īnseamna ca trebuie sa vina de pe un drum fara prioritate si............... prioritate de stīnga nu exista ci numai PRIORITATE DE DREAPTA (pt. cazul īn care motociclistul nu ar fi avut cedeaza trecerea).
Starea de reglementare a circulatiei pe o artera rutiera nu conditioneaza reglementarile din intersectiile pe care le are īn cursul iei.
Strada aia cu sens unic poata sa aiba 10 intersectii īn īntreaga iei lungime si poate fi drum cu prioritate īn toate intersectiile, poate fi reglementata cu semafoare sau indicatoare rutiere.
Nu este nici o reglementare de acest gen, e valabila prioritatea de dreapta indiferent cīt sīnt de late (mari) arterele cu care se intersecteaza.
|
|
|
28-09-10, 12:44
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TazMan
Eu totusi cred ca avea prioritate Unde merge ala cu scuterul e un ditamai bulevard si cred cu tarie ca avea prioritate. Dar nah, daca nu vedem intersectia cu semne nu avem cum sa fim precisi in afirmatii.
|
Ti-am spus mai sus.
NU CONTEAZA cīt este de lat drumul cu care se intersecteaza.
Poate fi si bulevardul lui dracu cu 6 benzi pe sens, daca are cedeaza trecerea, TREBUIE s-o cedeze si daca nu, este valabil PRIORITATE DE DREAPTA asa ca boul trebuia s-a opreasca si sa lase camionul sa treaca indiferent daca cu sau fara semn de circulatie.
|
|
|
28-09-10, 12:47
|
|
Stage 4
|
pai da, dar (ca trebuie sa existe si un dar...) restul autovehiculelor care traverseaza intersectia pe acelasi sens/sens opus motoretei nu "prea" cedeaza, intra in intersectie ca si cum ar avea prioritate....
TazMan:nu ai detalii? de unde ai luat clipul? poate rezolvam "misterul"
|
28-09-10, 12:57
|
|
Stage 5
|
Detalii despre accident nu am, e ciudat un singur lucru. Traficul era oprit inainte de accident si dupa au venit si masinile, este posibil ca cel cu scuteru sa fi trecut pe rosu si semaforu sa nu fi fost vizibil in film. Un mister total
|
|
|
28-09-10, 12:59
|
|
Banned
Stage 5
|
@ turmentatu
Pai nu exista nici un dar deoarece daca te uiti atent fiecare reduce viteza.
OK Nu-ti poti da seama exact deoarece sa gunoierul īn mijlocul intersectiei si multi frīneaza ca n-au īncotro si de..... "gura casca".
Īn afara de asta, se pare ca intersectiile de unde vin masinile este semaforizata motiv de ce la un moment dat vin puhoi.
Situatii din astea sīnt si aici. Am īntīlnit nenumarate. ai 6 - 7 intersectii Semaforizate pe artera principala si la un moment dat mai e pe dracu ci numai prioritate de dreapta chit ca ai o intersectie cu un drum din asta nenorocit.
|
|
|
|
|