31-03-10, 07:14
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
Re: 5 Loganuri dotate cu noile radare s-au ciocnit pe A1
pai cam asa si este,fiecare cu aia masii~
dar atata timp cat drumurile sunt proaste,unde va grabiti fratilor?eu m-am saturat ca in localitate sa fiu depasit de toti zmeii care merg cu 100,dupa ce ca sunt multe masini si trebuie sa te asiguri ca la balamuc,din cauza unora care se grabesc sa faca 400km in 3 ore ti-o poti fura foarte grav,multa lume nu intelege ca fara autostrada parcurgerea distantei dintre doua localitati se face cu viteza legala,cu cat mai multe localitati cu atat mai mare o sa fie timpul...
dar nu,la noi chit ca e drumul prost,localitati multe,ciuciu autostrazi,noi tre sa mergem tare ca ne grabim...
|
|
|
31-03-10, 08:15
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Ma uit la ce scrieti si ma gandesc daca voi chiar sunteti sinceri. Daca acul vitezometrului vostru chiar intepeneste la 50km/h pe o distanta de 500km.
Cred ca nici cel mai corect om din tara asta nu merge cu 50km/h in toate localitatile.
Faceti drumul RM Valcea - Tg Jiu, va provoc sa pastrati limita. Acolo asfaltul este ca-n palma, si pe multe portiuni ai cativa km de drum perfect drept inainte, rar circulat de tiruri.
In fine, voi sa respectati limitele de 50km/h, sa pierdeti tot timpul pe drum, eu deocamdata imi caut statie si scap si de radarele astea cica nedetectabile.
Si da, noi mai avem si treburi, ne mai si grabim. Sunt multe situatiile in care trebuie sa ajungem in locul x la ora y si vedem ca s-au scurs 3/4 din timp si noi nici jumatate din drum n-am facut.
|
|
|
31-03-10, 11:03
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel]
|
ehhh ca de obicei anaconda abereaza...ca el e inger si noi toti draci...mai scuteste-ne anaconda.sa te vad pe tine cand te opreste fix degeaba si iti zice sa fi martor la ceva ce n-ai fost si care o sa-i provoace o paguba altei persoane,iar daca zici ca nu vrei sa te ia la bani marunti si CHIAR si la perfectul de tine,dotat cu tot ce trebuie gaseste ceva.cheama un caddy de la rar ti-o pune pe rampa si tot iti scoate ceva.asa ca nu-mi mai zice tu mie,ca de ce sarim toti pe ei.iti doresc sa traiesti 2 luni de sezon(vara) la mare si sa vedem daca ii mai pupi in dos asa mult.
intelegem ca avem si pe aici pe forum nenea cu gradatii,asemenea paharelor Berzelius,dar nici chiar asa.
OnTopic :
nu ma bucur dar nici nu`mi pare rau de acesti "agenti".ne`au demonstrat inca o data inteligenta lor superioara.ne`au aratat inca o data modul in care ei intretin ordinea pe strazile Romaniei.
in rest sunt de acord cu amphetamine.
|
|
|
31-03-10, 11:58
|
|
Stage 5
|
Ca de obicei, vorbesti ca sa nu taci. Te poti scuti singur, daca nu iti place ce scriu poti sa nu citesti sau chiar sa imi dai ignore. Sau asta este deja prea mult pentru tine ? Tu nici macar nu ai inteles ce se posteaza pe aici dar iti dai cu parerea, faptul ca nu ii injuri si esti de acord cu unele actiuni de ale lor inseamna ca ii pupi in dos ? Esti tare... .Lasa-neee, lasa-neeee.
PS - atata timp cat tu nu esti tare in gura ca foarfeca de vie fara motiv ei nu o sa te ia niciodata la bani marunti. Vorba dulce mult aduce dar pentru niste "JMECHERI WANNABE" ca tine asta nu este o optiune, sa nu te surprinda cand ramai fara permis, asa fara motiv, o sa fie dixtractiv.
Last edited by _anaconda_; 31-03-10 at 12:01.
|
|
|
03-04-10, 15:44
|
|
Stage 5
|
cata cultura aveti unii ... ce-a ajuns si tara asta ... sa se bucure lumea ca vezi doamne s-au lovit 5 masini a politiei.
in primul rand accidente sunt in fiecare zi extraordinar.
in al doilea rand acele masini ale politiei au fost cumparate din banii mei si ai vostri nu au fost sponsorizari ... si in loc sa fiti suparati/nervosi ca niste cretini neatenti au lovit masinile cumparate din banii nostri pentru care (unii) muncim voi va bucurati.
maturizati-va si voi odata.
si sfatul meu e urmatorul: de ce dati vina pe politist ca el e de vina domnule ca ati primit amenda? ati gresit? platiti ... si culmea ironiei e ca atunci cand aveti probleme tot la ei apelati ... cei pe care-i injurati etc etc. legea nu a fost facuta de politisti ... ei doar o aplica. facuta a fost de conducatorii minunati ai tarii noastre minunate.
|
|
|
03-04-10, 15:54
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Tu nu intelegi despre ce am vorbit mai sus? N-am vorbit despre cazurile in care ma prinde cu 70km/h in oras si-mi da amenda pentru 70km/h. Am vorbit despre cazurile in care te opreste fara sens si se poarta cu tine ca si cum ar fi un semizeu pentru nimic. Sau cand te pune sa fii martor cand tu n-ai vazut nimic, nici nu stii despre ce e vorba. Daca n-ai patit tu nu-ti inchipui ca nici n-are cum sa se intample.
|
|
|
03-04-10, 16:28
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
citesc,ma minunez si rad cu lacrimi...doamne cum puteti sa ganditi,va atacati unii pe altii,ati dezvoltat o fobie ptr politisti...incredibil
cum poti da vina pe radar sau pe politisti daca tu ai 100km/h in localitate(iti pune radaru' pe vitozometru',sau te-a obligat politistu');sau v-a luat la vreunu' permisu asa ca nu avut politistu ce face
adik e mai convenabil sa ai antiradar,sa mergi in limita legala cand piuie si apoi sa o calci si sa te incolacesti in primul stalp sau mai rau sa nenorocesti pe altul nevinovat
vb de alte tari,sa stiti ca acolo legea e stricta si mai merge ca la noi sa negociati(akum spuneti adevarul:de cate ori nu a-ti mai scapat cu un avertisment sau doar puncte ptr centura cand de fapt era mai grav)
daca stiti sa vb ca om de la om si sa ii demonstrati ca aveti dreptate sau adevarul e macar la mijloc,o sa plece singur cu coada intre picioare;dar majoritatea sunteti niste crizati care dati din gura doar sa faceti curent(ca habr nu aveti ce spuneti),normal ca o sa va arda...
mai bine lasati prostiile si va apucati sa comentati pe un subiect cu adevarat interesant ptr toti:aceste dacii cu "supertehnologie" au costat aproape cat a dat politia engleza pe un lexus is-f???
|
|
|
05-04-10, 16:46
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
eu sincer is deacord cu ce zice amphetamine
o fi si ca in alte tari sunt mai stricti, dar intai iti ofera conditii dupa aia te ard doar. dar in romania sunt pe dos toate.
te amendeaza ca ai parcat aiurea, dar nu se vandesc sa faca locuri de parcare ...
strazile sunt praf pulbere si de toata jena in multe locuri, dar de aia hai sa luam radare
pe afara spre deosebire de aici exista si autostrazi. vara asta chiar vreau sa merg pana la mare si ma pregatesc sufleteste de pe acuma.in cat timp o sa fac drumul mai ales daca respect viteza legala peste tot ? sa vedem ...
asta e ironia situatiei.
|
|
|
05-04-10, 17:09
|
|
Stage 5
|
spark nu tine teoria ta.
poate nu ai urmarit in ultima vreme stirile ... in germania 40% din strazi sunt ca la noi pline cu gropi mai nou ... (acum dupa iarna).
eu zic ca decat sa ne plangem ca romania in sus si in jos si tot aici traim mai bine traim fericiti pe cat posibil.
nu trebuie sa mergem prea departe ... daca noi ne plangem asa mult ce sa faca moldovenii de peste prut?
|
|
|
05-04-10, 19:37
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Da, dar ei au autostrazi cu gropi, noi avem "poteci" cu gropi.
Ai vazut Dealu Negru pana sa-l repare? Pot sa fac pariu ca ei nu aveau nici 1km de drum cu gropi ca acolo. De fapt, ce gropi... Santuri cat banda adanci de la 20 la 60-70cm.
|
|
|
05-04-10, 20:02
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
bun,si daca drumurile sunt care sunt,politaii sunt care sunt,si noi traim aici,de ce incercam sa ne comportam ca afara?si aici ma refer la viteza medie intre doua puncte?atata timp cat intre punctele alea doua sunt obstacole,n-ar fi mai frumos sa adaptam viteza in loc sa dam vina pe radare?
|
|
|
05-04-10, 21:32
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
Laptiucu .. vad ca esti de aici aproape. ai facut drumu oradea - satu mare de curand ? si ala e national, nu comunal sau ceva ... si e praf pulbere.
drum construit de pe vremea lui raposatu` si care abia il pot intretine, dar sa mai faca altele.
si poate nu e buna teoria mea, dar daca mai am treaba si folosesc masina pe drumuri din astea o stric degeaba, plates in n-locuri. si sa mai stau si cu frica in fund ca sa nu ma prindaca merg cu mai mult de 50 in localitate (patit ca m-a luat cu 63).
si poate sunt eu aiurea, dar ma bucur ca macar o vreme nu vor fi folosite masinile alea si ca s-au lovit.
si daca e sa ne luam cu teorii, politia ar trebui sa previna accidente si sa stea in zone de pericol, nu sa stea dupa tufe, dupa colturi si din astea doar sa faca ei ceva bani.
scuza-ma, dar eu nu-i am la suflet. ei cu ale lor, eu cu ale mele .. si nu cotest ca sunt si unii la circulatie ok, dar permite-mi sa nu-i am la suflet.
|
|
|
05-04-10, 21:59
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Ai dracu" ce sunt romānii...nu ai să vezi aşa ceva.
Copiem vitezele de afară (alea din oraş cel puţin), dar la comportament suntem total atipici.
Mergi īn oraş cu 30 - 50 km, dar cam aşa o ţii peste tot pentru că tu chiar dacă doreşti să ieşi din oraş, o vei ţine prin tot felul de comune şi sătucuri unde eşti obligat să circuli cu 50.
Ăia īn afară merg cu 30 īn oraş dar sunt siguri că īn maxim 15 minute ies pe o autostradă unde pot merge mai mult decāt decent.
Birocraţia este īn floare la noi. Nesimţirea este regină.
Exemplu: BNR a avut surplus de bani īn 2010 şi binīnţeles că nu i-a vărsat īn economia ţării pentru că nu le permitea legea, aşa că au ales să īşi cumpere nişte maşini 4x4. Romānia se īmprumută de bani şi BNR īşi cumpără jeep-ane.
Superb!
|
07-04-10, 14:11
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
A pus cineva un grafic cu achizitiile politiei rutiere. Un Logan MCV 1.5 DCI cu tot cu radar sa coste 34.000 Euro? Mai jos e o autospeciala Mercedes-Benz Sprinter, pentru actiuni speciale, care ajunge cu tot cu echipament la 450.000 Euro?!
De unde scot preturile astea?
|
|
|
07-04-10, 14:16
|
|
Stage 5
|
Echipamentele cu care sunt dotate costa mult sau foarte mult, depinde de situatie. Paote nu cat zic ei, poate le mai umfla dar oricum costa ceva.
|
|
|
|
|