![]() |
5 Loganuri dotate cu noile radare s-au ciocnit pe A1
E drept, Bunavestire marcheaza in calendarul crestin o sarbatoare mare, insa cati soferi si-au exprimat ieri indignarea la vederea teribilului peisaj de pe A1? Mai exact, este vorba despre 5 Loganuri dotate cu radare Stealth care, credeti sau nu, s-au ciocnit intre ele.
Potrivit IGP, politistii de la Rutiera au cazut in capcana propriei strategii de folosire a radarelor nedetectabile. Masinile au intrat in colizine pe Autostrada care face legatura intre Bucuresti si Pitesti, destinatia fiind Maramures - Loganurile urmau sa intre in dotarea politistilor din nordul Romaniei. Daca testau noile dotari sau daca neatentia a facut pereche cu viteza excesiva, nu se stie. Cert este ca o restrictie de viteza impusa pe unul din tronsoane l-a determinat pe soferul primului Logan din coloana sa franeze brusc, iar ceilalti n-au mai apucat sa franeze la timp. |
Re: 5 Loganuri dotate cu noile radare s-au ciocnit pe A1
Poze are cineva? :)
|
:joy::dance::peace:
Capete de creta...:lol: |
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Cred ca e pe la km 80 si ceva unde se lucreaza la pod si e ingustata putin autostrada, dar nu-i motiv de franare, au loc 2 masini, doar trebuie tras putin dreapta. Toate ca toate, a fost mai serios sau doar s-au tamponat foarte usor? Oricum, 5 down 445 to go:lol::lol: |
Quote:
Din ce se zvoneste, se pare ca 3 din cele 5 Loganuri nu si-au mai putut continua "excursia" la Maramures :P |
Sa le dea Dumnezeu la toate masinile de radar astea noi sa pateasca asa .
Japcari nenorociti . Nu mai stiu ce sa faca sa dea amenzi . Mai bine faceau drumurile de banii astia care i-au dat pe radare . |
miercuri am vazut 6 asemenea loganuri, parcasera intr-un peco cum au vrut ei. ploacerea maxima a fost cand la nici 5 minute de la venirea lor si-a facut aparitia un tir care vroia sa alimenteze mutand 2 masini. doamne ce mai urasc politisti
|
Quote:
In legatura cu accidentul,a patit vreunul ceva ? Ar fii interesante ceva poze.. |
un inceput bun. mai sunt vreo 395 parca (400 erau no)?
|
Asta e subiect de banc.Eu zic ca erau prea entuziasmati de noile masini si visau la amenzile pe care o sa le dea.
|
1 Attachment(s)
ce oameni rai santeti mai sa va bucurati voi ca s-au facut botz 4-5 golanuri stealth :???:....hmmm....pacat ca nu s-au facut praf toate :lol::lol::lol:.....
am gasit ceva interesant pe net,se pare ca-s 449 nu 400 de mcv-uri .... aruncati un ochi aici de curiozitate....;) Attachment 1390316:rolleyes2 Ps:deci e un sambure de adevar in bancurile cu ... bula !Ha Ha HA Ha!:lol::lol::lol: nu are nimeni poze cu cardu de golanuri busite?chiar as fi curios...le-as pune in rama la birou... :twisted:pe post de tinta pentru darts...:twisted: oricum ar fi un lucru e clar...felicitari ofiterului din primu golan!si mesaju "tineti-o tot asa!e un debut promitator!!!:lol: |
Scena mai buna decat in filmele cu prosti.
:-) |
La mai multe!
|
deja si vad filmele cu louis defunes ..:D
|
offtopic:
daca lasam loganurile la o parte putem sa gasim cateva minuni: VW Passat r32 vr6 4motion, Skoda Octavia 2 RS, Golf r32 vr6, si bmw 330 xd, care se duc cica la criminalitate organizata. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning