Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 12-12-09, 21:12   #61
Dimitris

Stage 5

Dimitris's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default Re: din nou viteza?

@animalutz si herbas ... search pe youtube, accident soso - vinovat declarat cel cu duba desi nu a existat contact. Atat am avut de zis, sper sa intelegeti...
Dimitris is offline   Reply With Quote
Old 12-12-09, 21:19   #62
animalutz
VW Driver

Stage 5

animalutz's Avatar

Member of:
[Street Gambler]
[VW]
[Competitor CNCA]
[AUDI]

Pai pentru ca a existat proba video. Daca nu exista filmuletu asta, nu cred ca iesea ala cu duba vinovat in vecii vecilor.
animalutz is offline   Reply With Quote
Old 12-12-09, 22:16   #63
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by Dimitris View Post
@animalutz si herbas ... search pe youtube, accident soso - vinovat declarat cel cu duba desi nu a existat contact. Atat am avut de zis, sper sa intelegeti...
dimitris... tata... dupa cate spui tu, cel cu taxiul alb, a fost moral vinovat ca si-a ales acel drum? pai uita-te la el ca vine ca un melc... sta, se opreste, (poate fumeaza si o tigara? ) nu il incurca absolut deloc, e trafic. lumea se baga putin, impinge... eu fac. pot sa pun pariu ca si tu o faci? Mie? Imi place viteza! ne place la toti, altfel de ce dracu am fi pe acest forum... dar fratele meu, nu iti impingi masina la limita in mijlocul orasului, in ditamai traficul, ud pe jos, si in curba!!! singurul vinovat moral aici esti tu!!! si TU, le ruinezi si vietile altora, si viata TA!!!

"Este suficient sa te impinga f putin catre dreapta ca deja toata greutatea se muta si pierzi controlul. " da, categoric. te impinge putin, dar ai noroc ca pe marginea circuitului sunt chestiile alea care se pun pe circuite ca sa (psss, asta e videoclipul cu ala care mere prin oras!!!) aa?! ...moment, aici suntem pe in strada... ah, deci ar cam trebui sa iei in considerare ca prin definitie pe strada ai mai putea intalni, uneori si ... trafic, .. alte persoane, alti oameni, bucati de *** pe drum.. cine stie?! orice!!! Te duci la limita, risti, dar daca sti ca tu poti sa mergi pe acolo cu 150, o lasi dracului macar la 100..120, ca sa nu fi CHIAR pe limita ca orice mic de tot sa te duca la dracu. ce naiba, si pilotii de raliu nu iau tot timpul curbele la limita maxima.

Prin asta sa nu se intelega ca eu il fac un mare cocalar sau mai situ eu ce alte chestii se debiteaza(nu aici, mai mult pe protv). A gresit. nu suntem noi in masura sa il judecam de ce a facut asta, cum a facut asta, si sunt sigur ca cea mai mare pedeapsa a primit-o tot el. nu de la mine, nu de la voi, ci de la el insausi, de la lucrurile pe care le-a facut si cu care o va trebui sa mearga o viata intreaga. E usor sa critici, si sa analizezi, dar mai greu e sa inveti ceva din asta... si de fapt nu asta ar trebui pentur noi toti?

Iar in legatura cu marele ghost rider din filmuletul acela de pe youtube (daca tot discutam hai sa dam si linkuri https://www.youtube.com/watch?v=3lHouxqvJF0) da, te uiti odata, si zici uita-te ba la bou ala cu dubita ce a facut... si dupa aceea stai si meditezi... te uiti si vezi ca de fapt filmuletul e mult mai lung, nu doar atat cat e taiat acolo. vezi ca de fapt filmuletul are 3 minute ( https://www.youtube.com/watch?v=WuOdJ...eature=related ) vezi ca de fapt baietii se pregateau sa devina campioni mondiali la moto-obstacol .. vezi ca ei mergeau in plin trafic, curbe si alte alea... cu o viteza cu care s-ar fi chinuit sa tina motocicleta pe drumul ei chiar si pe un circuit in care erau numai ei. si constati ca de fapt saracul cu dubita, a vrut sa o ia la dreapta, incet, frumos, si s-a trezit ca pana a clipit, pana a pus piciorul pe frana, ghost rider ajunsese de dupa colt.. direct in sant. norocul lui ca s-a oprit in sant.... acum, categoric are si soferul dubitei ceva vina(nu avea wall ... lame cs joke here ) dar totusi...

acu, si eu sunt prost. si eu ma duc pe drumuri de munte ca un tembel sa imi scartaie rotile si sa iasa fum din ele si sa imi puste pistoanele... dar vere, o fac noaptea, pe drumuri pe unde nea gheorghe cu dubita nu se gandeste sa se opreasca la pauza de pisare, unde pisto cu taximetru nu are stand, si unde daca apare vreao masina ii vad dracului farurile, dar ideea e ca nu prea apare, si totusi cand simt ca sunt aproape de limita o las putin mai incet si asta dupa ce stiu cat de cat drumul macar. Si daca ma duc... ma duc dracului eu pe sfarla ca-s un idiot, si e numai vina mea ca imi place asta si imi asum riscul, si nu dau vina pe taximetrist, sofer de duba... eventual pe coaja de banana din mijlocu drumului...
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 12-12-09, 23:43   #64
Herbas

Stage 5

Member of:
[Fiat]

Dimitris chiar cred ca noi nu discutam despre acelasi accident ca si tine. Mai vizioneaza odata filmul!
Herbas is offline   Reply With Quote
Old 13-12-09, 16:17   #65
Dimitris

Stage 5

Dimitris's Avatar

Member of:
[2 Roti]

bine bine... trebuia sa il loveasca pe ala care vroia sa faca stanga , lucru total interzis, ca sa aveti voi o dovada palpabila.
O sa rog o persoana care probabil a cercetat accidentul sa posteze aici si sa va explice mai in detaliu cum e cu dinamica unui accident si ca orice ezitare te poate muta de pe traiectorie.

Ca nu avea ce sa caute cu viteza aia prin oras e partea a doua, parte de care probabil o sa se ocupe cei de la cercetari penale.

@herbas, l-am vizionat de foarte multe ori, multumesc pentru sugestie, si mi-am dat seama ca sunt prea multi factori implicati incat sa pot sa zic eu ca a fost un singur vinovat.

@ra_2fast4u eu nu am dat acel exemplu ca sa imi faci tu mie teoria chibritului despre cum mergea acel "ghost rider" cum ii zici tu. Am dat acel exemplu pei toti cei care cred ca daca nu exista contact, nu se poate stabili un vinovat. Din pacate, legea este destul de permisiva, si e posibil sa ai parte de un tratament diferit, in functie de politistul care ancheteaza accidentul.

@animalutz... in cazul asta nu avem proba video?

Eu incerc sa va explic ca individul e posibil sa scape tocmai din acest motiv, ca au existat factori externi ce au contribuit la producerea accidentului. Atat. Ca o sa ramana tot un inconstient si un dobitoc e problema lui...
Dimitris is offline   Reply With Quote
Old 13-12-09, 22:00   #66
animalutz
VW Driver

Stage 5

animalutz's Avatar

Member of:
[Street Gambler]
[VW]
[Competitor CNCA]
[AUDI]

A dracu factori externi ii lovesc fix pe aia nevinovati. Daca mergea cu limita legala de viteza, chiar si 70 km/h, atunci putea sa fie si mama factorilor externi ca nu se infigea in stalpu ala.
///Alpine DVA-9965 , Micro-Precision 7.28MKIII , Micro Precision Z-170 MKIII , Brax Matrix X2400.2 Graphic Edition Chrome ,Phase Aliante SI 12 Limited, Brax X2000.2 Graphic Edition Platinum , Brax PowerCap , Aurix , STP , Dynamat , Exide PowerCell - VW Passat B6
AUDIOPIL - Echipamente Car-Audio.
[URL="http://www.audiopil.ro"]
animalutz is offline   Reply With Quote
Old 08-01-10, 22:36   #67
MyKy31

Stock

Post Re: din nou viteza?

aiurea e k fetele au murt si soferu nu avea nimik...............chiar asa sa putrezeasca in puscarie
MyKy31 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-10, 22:53   #68
Flow_Flexatu

Stage 5

Flow_Flexatu's Avatar

Quote:
Originally Posted by MyKy31 View Post
aiurea e k fetele au murt si soferu nu avea nimik...............chiar asa sa putrezeasca in puscarie
nu o sa putrezeasca in inchisoare,,,..nu-i da mai mult de 7ani,la cum sta treaba la noi in ro'il baga acolo 3-4 ani....
Flow_Flexatu is offline   Reply With Quote
Old 27-02-10, 19:17   #69
babau88

Stage 5

babau88's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[PORSCHE]

Stie careva ce pedeapsa a primit soferul??
babau88 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -