it was raining that day, and the street was, of course, slippery. an audi was driving very fast (90-120km/h) and in a dangerous way. on the other side of the road (opposite way, on the street railway - tramvai) there was very heavy traffic. the bmw suddenly steered hard (probably lost control, the car being RWD) to the left, not giving the audi enough time to avoid the accident. the audi hit the bmw in the right side. the bmw driver died at the hospital.
RIP
thank verry much amphetamine for translation! God i'll miss him
Azi a fost o zi trista...Bercuci George Cristian a fost inmormantat in satul lui natal Calnau din Buzau...tristete in sufletele tuturor...insa realitatea e cruda...
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace....
__________________ TRANSPORT AUTO & ASISTENŢǍ RUTIERǍ!!! 0721 157 976 !!!
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete] [4Rally] [CITROEN]
Re: Accident mortal BMW e30-B 87 BGN
R.I.P Ma uit la ultimul thread in care a postat si nu pot sa cred ca nu mai e...e de numai cateva zile postul, tot atunci l-am vazut si ultima oara pe mess...ma gandeam sa-l scot din lista dar......... DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA !!!
am fost astazi la inmormantare cu colegii si cu diriginta...mama lui imi este profesoara de germana...doamna profesoara este o femeie exceptionala si cred ca si fiul acesteia era la fel....pacat..numa cuvinte de lauda am auzit despre el...
Dumnezeu sa il odhneasca in pace ! Si conduceti cu grija si cu centura..acum o luna era sa ies prin parbriz daca nu imi puneam centura(norocul meu a fost ca mi-am pus-o cu 15 secunde inainte de accident)...
imi pare rau pt coleg.... dar ala cu audi ce a facut... am inteles ca politia a facut repede curat... (de parca ascund ceva)... a iesit vinovat sau doar a iesit
__________________ Chip tuning si Diagnoza Auto pt Wv,Audi,Seat si Skoda.....0745188592