24-03-09, 16:07
|
|
Stock
|
Re: Accident mortal BMW e30-B 87 BGN
Va multumesc in numele familiei pentru tot sprijinul. Daca mai aflati detalii in legatura cu accidentul, va rog sunati la 0740243983 ( Bercuci Maria - mama lui Cristi)
|
|
|
24-03-09, 21:50
|
|
Stock
|
La o saptamana dupa disparitia unui inger, a unui inginer mic (asa cum isi spunea el in copilarie), Maria Bercuci, mama lui Cristi multumeste tuturor prietenilor lui pentru sprijinul acordat. Nu a trecut zi in care familia sa nu citeasca de cateva ori cuvintele frumoase pe care i le-ati adresat. Multumim prietenilor virtuali, colegilor de la cele doua servicii ale lui Cristi, prietenilor de la garaj, colegilor de generala si de liceu, prietenilor din Bucuresti, Buzau, Vrancea, Craiova si din lumea intreaga!
|
|
|
24-03-09, 23:00
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW]
|
Nu pot sa-mi stapanesc lacrimile nu pot sa cred ca e real. Nu stiam de ce nu mai apare pe mess Doar ce l-am cunoscut si am vb de cateva ori pe mess, asta dupa ce el m-a invitat la dialog prin cateva mesaje pe acest forum. Nu am apuca nici macar sa ne cunoastem personal, desi urma sa facem asta. Ceea ce ne-a unit a fost aceasta pasiune pt ursulet care din pacate .......... Nici nu pot spune cat de mult iubea aceasta masina, abia astepta sa inscrie is-ul, mi-a spus ca era in stare sa vanda aproape orice pt aceasta masina. DGH-ule, nu stii cat de mandru si de entuziasmat era cand vorbea despre tine si ursul tau, zicea ca are cel mai bun om care sa-l ajute cu ursul, adica pe tine. Numai dupa mess mi-am dat seama ca este un visator,un om plin de speranta, cu pofta de viata. Regret ca nu am aflat mai devrem sa pot participa si eu la inmormantare, macar pe ultimul lui drum sa apuc sa il cunosc De jumatate de ora ma chinui sa scriu aceste cateva randuri printre lacrimi
CONDOLEANTE FAMILIEI
ODIHNESTE-TE IN PACE PRIETENE SA-TI IMPLINESTI VISUL ACOLO SUS, UNUL MULT MAI FRUMOS, EXACT ASA CUM ITI DORESTI.
|
|
|
26-03-09, 18:55
|
|
Stage 2
|
r.i.p
|
|
|
26-03-09, 19:12
|
|
Ford Driver
Stage 3
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [FORD] [Pole Position Racers]
|
Sa se odihneasca in pace.
Poate ar trebui sa se tina un moment de reculegere la primele curse legale care au loc imediat dupa o nenorocire de genul asta a unui membru de pe forum.
N-ar fi o idee?
|
|
|
28-03-09, 19:54
|
|
Stage 5
|
de o saptamana (inclusiv AZI, 28.03.2009) l-am tot sunat in fiecare zi si nu intelegeam cum de are tel inchis de atata timp. pe mess vbeam CEL PUTIN o data la 2zile, dar in general zilnic, il cunosc de un an jumate, este (de fapt .. a fost) cel mai mare fan al ursilor ... dupa cum zicea un coleg mai sus ... ar fi facut orice pt masina lui, iar acum .. abia astepta sa-si inmatriculeze coupe-ul pe care abia l-a cumparat ... la telefon nimic, pe mess nimic, pe 4tuning nimic ... i-am dat PM alaltaieri sa-l intreb ce face ... am crezut ca e plecat din tara ... era singura explicatie .... azi l-am sunat din nou, pt ca eram sigur ca e la Pitesti ... sa vbesc cu el .. sa vad ce s-a intamplat ... dar avea tel inchis in continuare. Cum am ajuns la Pitesti, ma plimbam printre masini sa vad ce concurenti sunt. La un moment dat am vazut pe o calibra rosie afisul cu el: Nu te vom uita niciodata Cristi! ... va jur ca prima data am inceput sa rad pt ca am crezut ca e vorba de o gluma ... in urmatoarele secunde am facut legatura cu faptul ca nu mai dau de el de o saptamana. nu m-am miscat de langa calibra 30minute pana a aparut posesorul sa-l intreb care-i treaba ... daca e o gluma sau nu ... cand omul mi-a confirmat ca nu e o gluma ... m-am asezat pe prima bordura si mi-au dat lacrimile ca unui copil de 2ani ... m-am intalnit si am stat de vorba cu el ore intregi de o gramada de ori ... cred ca inca nu constientizez ce s-a intamplat ... stiu ca era bolnav dupa logo-ul M ... isi luase de pe e-bay o sapca cu M si o borseta cu M ... borseta o avea tot timpul cu el ... ultima data cand m-am intalnit cu el era imbracat in trening si incaltari SPARCO...
ce mai tin minte ca vbisem cu el acum vreo luna ... e ca era supermultumit de suspensia pe care o pusese pe masina, si ca era superstabila masina, si imi zicea ca pe drumul dintre Buzau si Bucuresti pe care il facuse de cateva zile ... ii iesise o masina in fata ... si abia a reusit sa-l evite ... datorita stabilitatii masinii in urma montarii suspensiei, DAR ca vrea sa-si ia un roll-cage. Tin minte si acum perfect faza:
"-bai, vreau sa caut un rollcage pt a mea !
-ce-ti veni ma??!
-ba, dupa faza cu ala care mi-a iesit in fata si era sa ies in sant ... e bun pt siguranta ... nu stii niciodata..."
Sincer imi pare rau, as fi venit fara discutie la inmormantare dar ... azi am aflat ...
Condoleante familiei Bercuci !
Iar tie omule, ce sa-ti zic? Ai plecat mult prea devreme ! RIP !
|
|
|
30-03-09, 16:07
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by Cipilica
Nu pot sa-mi stapanesc lacrimile nu pot sa cred ca e real. Nu stiam de ce nu mai apare pe mess Doar ce l-am cunoscut si am vb de cateva ori pe mess, asta dupa ce el m-a invitat la dialog prin cateva mesaje pe acest forum. Nu am apuca nici macar sa ne cunoastem personal, desi urma sa facem asta. Ceea ce ne-a unit a fost aceasta pasiune pt ursulet care din pacate .......... Nici nu pot spune cat de mult iubea aceasta masina, abia astepta sa inscrie is-ul, mi-a spus ca era in stare sa vanda aproape orice pt aceasta masina. DGH-ule, nu stii cat de mandru si de entuziasmat era cand vorbea despre tine si ursul tau, zicea ca are cel mai bun om care sa-l ajute cu ursul, adica pe tine. Numai dupa mess mi-am dat seama ca este un visator,un om plin de speranta, cu pofta de viata. Regret ca nu am aflat mai devrem sa pot participa si eu la inmormantare, macar pe ultimul lui drum sa apuc sa il cunosc De jumatate de ora ma chinui sa scriu aceste cateva randuri printre lacrimi
CONDOLEANTE FAMILIEI
ODIHNESTE-TE IN PACE PRIETENE SA-TI IMPLINESTI VISUL ACOLO SUS, UNUL MULT MAI FRUMOS, EXACT ASA CUM ITI DORESTI.
|
Era unul din cei ce iubea ursii nespus de mult... In urma sa a lasat multe lacrimi varsate si multe regrete... si poate niste poezii din care una e a mea ... Si e in memoria ta Cristi.... Poate candva. undeva voi avea curajul si voi posta poezia....
|
|
|
30-03-09, 16:21
|
|
Stock
|
L-am cunoscut intamplator insa nu am ramas nepasator la aflarea vestii despre moartea sa, despre felul in care nimeni cu putere nu a facut nimic pentru a afla ce s-a intamplat, de ce se ascund urmele si de ce oamenii cu putere incearca sa arunce vina pe un baiat ce a fost la locul nepotrivit.... Era un baiat exceptional.... Un inger pe pamant cum nu credeam sa existe vreodata... A lasat in urma sa familia, prietena , cunoscuti si multe lacrimi varsate in urma sa. L-am cunoscut ca fiind un baiat deosebit, saritor si dedicat ursului sau...Pentru a-l face unicat, ceva cu care sa se mandreasca. Pacat insa de cei ce cred acuzele ce i se aduc de cei care vor sa "acopere" greselile unor oameni cu grade platiti din banii nostri de la taxe, impozite si ....Oare ce as mai putea zice??? Cand inca o lacrima acuma curge... Curge gandindu-ma la tine ... Ca ai plecat mult prea devreme... Si in locul tau ca si sofer.... NU am putut sa fiu eu...
Dumnezeu sa te odihneasca in pace si condoleante familei.
NU TE VOI UITA NICIODATA
CUM NU TE V-A PUTEA UITA NICI ANCA...
|
|
|
31-03-09, 09:44
|
|
Stage 5
|
In ziarul Academia Catavencu de maine se vor da niste explicatii:
http://www.catavencu.ro/o_limuzina_m...ideo-7030.html
Citat: Deşi avea actele de identitate īn propria maşină, victima a fost trimisă ca neidentificată la morgă.
Totul indică o muşamalizare ca la carte a unui caz de omor.
"Neidentificat".... impreuna cu explicatia presei "facea drifturi", de parca ar putea cineva sa faca drifturi pe ploaie intre 2 coloane de masini pe ditamai bulevardul.
Incepe sa semene cu "incidentul Billa".....
~Nautilus
|
|
|
31-03-09, 23:14
|
|
Stage 4
|
.impreuna cu familia ii rugam pe cei care au fost martori la accident si care ne pot da cat mai multe amanunte despre cum s-a intamplat si despre persoanele implicate sa ne contacteze la urmatoarele nr de tel:0722687593 sau 0730380607( Academia Catavencu)
|
|
|
01-04-09, 10:44
|
|
Stage 5
|
Academia Catavencu de azi:
Ministrul Sārbu se afla īn bolidul ucigaş
Aşa cum puteţi citi mai jos, maşina de serviciu ministrului Agriculturii, Ilie Sārbu, a fost implicată īntr-un accident grav, care a avut loc īn timp ce ministrul se deplasa la o şedinţă de Guvern la Palatul Victoria. Īn urma accidentului, maşina ministrului, condusă de un sepepist, a avariat īn proporţie de 50% o altă maşină şi a ucis un om. Aflat īn maşina condusă de sepepist, Ilie Sārbu a negat īn primă fază, prin purtătoarea de cuvīnt, că s-ar fi aflat īn autoturism. Astăzi, prin intermediul unei scrisori care ne-a fost adresată, Sārbu nu mai neagă că ar fi fost īn maşină.
Iată răspunsul ministrului (de altfel, scrisoarea ministrului poate fi vizualizată mai jos):
"Referitor la solicitarea dumnavoastră de a vi se furniza anumite aspecte referitoare la accidentul auto survenit īn data de 17.03.2009, precizez că ele nu fac obiectul Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, pe care o invocaţi, ci se īncadrează īn sfera informaţiilor cu caracter privat. Consider că atribuţiile şi obligativitatea, īn ceea ce priveşte anchetarea acestui caz, dar şi stadiul īn care se află, revin autorităţilor de drept, acestea fiind cele mai īn măsură să vă furnizeze toate informaţiile necesare dumneavoastră."
Limuzina de serviciu a ministrului Agriculturii, Ilie Sārbu, a omorīt un om īn apropiere de Guvern. Autorul omorului din culpă: şoferul limuzinei, un sepepist care gonea cu aproape 100 km/h īn oraş. Autorul moral şi martorul omorului: ministrul Sārbu, care se grăbea să ajungă la o īntīlnire la Guvern. Deşi martori oculari ai accidentului au identificat un pasager īn maşina ministrului, Sārbu nu apare īn ancheta Poliţiei. Deşi avea actele de identitate īn propria maşină, victima a fost trimisă la morgă ca neidentificată. Totul indică o muşamalizare ca la carte a unui caz de omor. Īn care, din martor, ministrul Sārbu poate ajunge complice.
Accidentul
Marţi, 17 martie, seara, la ora 19,45. Condiţiile meteorologice sīnt nefavorabile pentru şoferi. Bulevardul Iancu de Hunedoara cel care īncepe din Piaţa Victoriei şi continuă cu bulevardul Ştefan cel Mare este foarte aglomerat; pe ambele sensuri se circulă īncet, īn coloană. Īn apropierea intersecţiei bulevardului cu strada Căderea Bastiliei, un automobil BMW care se īndrepta spre Calea Dorobanţi a ieşit din coloană pe linia de tramvai şi, fie pentru că a derapat, fie pentru că a īncercat să vireze pentru a intra pe sensul opus, a fost surprins de un Audi A8 care venea lansat din direcţia opusă (deci gonea spre Guvern); BMW-ul a fost lovit din lateral dreapta, stīlpul dintre portiere fiind īnfundat pīnă la scaunul şoferului. Şoferul BMW-ului a decedat īn urma loviturii. Cealaltă maşină, condusă de un subofiţer SPP, nu are decīt aripa din faţă dreapta lovită, şoferul şi eventualul pasager nefiind răniţi. Īn apropierea accidentului opreşte o maşină SMURD care cheamă īn ajutor o maşină de descarcerare; victima este transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde, după tentative de resuscitare fără succes, i se consemnează decesul prin stop cardiorespirator la ora 21. După SMURD, la locul accidentului au mai sosit, īn ordine, Poliţia Comunitară, Pompierii şi Poliţia Rutieră.
Dispariţia 1
Logodnica tīnărului care conducea BMW-ul a fost de serviciu peste noapte; s-a panicat căutīndu-l la telefon tīnărul avea două telefoane, nici unul deschis īn acea noapte; dimineaţă, după ce a ajuns acasă, a īnceput să-l caute. La garajul la care īşi ţinea şi meşterea maşina, un amic al logodnicului i-a povestit despre accident. S-a dus direct la Urgenţă spitalul cel mai apropiat de bdul Iancu de Hunedoara. A īntrebat la recepţie despre o victimă a unui accident din seara precedentă; i s-a spus atenţie! că a fost adus un tīnăr neidentificat care a fost, īntre timp, transportat la Institutul Medico-Legal (IML). La IML, cīnd s-a interesat, persoana cu care a discutat a părut să ştie cīte ceva A, băiatul de la Buzău! (victima era, īntr-adevăr, din Buzău); dar ulterior i s-a spus că este vorba despre o victimă neidentificată. Mai mult, nu numai că nu i s-a permis să īncerce să o identifice, dar i s-a cerut ei să prezinte date de identificare ale mortului. Abia joi, la 48 de ore de la accident, a avut posibilitatea să vadă cadavrul. Scurt, cīteva secunde. La īncheietura mīinii era legat un bileţel: neidentificat. Timp de două zile, un tīnăr decedat a rămas fără identitate, identitate recuperată numai īn urma insistenţei celor care i-au fost apropiaţi. Precizăm că īn maşina distrusă existau īn momentul accidentului actele de identitate ale decedatului. Mai mult chiar, miliţienii de la Rutieră au aflat din noaptea accidentului cine e victima, de la fostul proprietar al autovehiculului.
Dispariţia 2
Identitatea şoferului decedat nu a fost singura care a dispărut īn acest accident. Mai există o fantomă care bīntuie evenimentul de marţi de la ora 19,45. Īnainte de a deveni fantomă, personajul a fost cunoscut sub identitatea lui Ilie Sārbu. Pe 25 martie, la mai mult de o săptămīnă de la accident, un tabloid (Click) a publicat ştirea despre prezenţa ministrului Agriculturii īn maşina Audi, proprietate a ministerului. Prezenţa unui pasager un domn īn costum, grizonant īn maşină este menţionată şi de un martor al evenimentului. Martorul povesteşte că, imediat după accident, şoferul Audi-ului a ieşit din maşină şi a dat un telefon; după cīteva minute, un alt Audi a apărut la locul accidentului; īn maşina nou-venită a urcat pasagerul grizonant, care a fost identificat de ziarişti ca fiind Ilie Sārbu. Şi dus a fost, de parcă nici n-ar fi trecut vreodată pe-acolo. Jurnaliştii tabloidului amintit scriu că ministrul a fost dus la acelaşi Spital de Urgenţă, pentru a se asigura că accidentul nu a avut vreun efect asupra operaţiei (de colecist) la care fusese supus cu o săptămīnă mai devreme.
Operaţiunea "Ştergeţi urmele"
Īn opinia noastră, ascunderea identităţii victimei accidentului are legătură cu ascunderea identităţii martorului. Victima īnseamnă rude, aparţinători care īncearcă să afle adevărul despre accident. Or, să ţii la distanţă (fie şi cīteva zile) aparţinătorii poate să permită fantomei să-şi şteargă urmele sau, cel puţin, să atenueze rolul pe care l-ar fi putut avea īn accident. Pentru noi, semnalul cel mai grav a fost prelungirea statutului de neidentificat al victimei. Caracterul intenţionat al ascunderii identităţii acesteia este, pentru noi, limpede: aparţinătorii au ridicat epava maşinii din custodia Poliţiei. Īn maşină, ei au găsit borseta cu toate actele de identitate ale decedatului şi, mai mult, tot īn borsetă au găsit cheia de contact a BMW-ului! Or, cīnd eşti lovit mortal de o maşină, nu credem că mai ai timp să scoţi cheia din contact şi să ţi-o pui, grijuliu, īn borsetă. Operaţiunea asta s-a petrecut la Poliţie, Poliţia care nu a comunicat nimănui nici aparţinătorilor, nici spitalului, nici IML-ului identitatea decedatului. Asta deşi identificarea celor implicaţi īn accidente este, conform purtătorului de cuvīnt al Poliţiei, un punct obligatoriu īn procedurile pe care agenţii de circulaţie trebuie să le īndeplinească.
De dispariţia ministrului din istoria accidentului s-au ocupat alţii
Purtătorul de cuvīnt al Ministerului Agriculturii i-a transmis lui Ilie Sārbu īntrebarea noastră cu privire la prezenţa domniei sale la locul accidentului. Răspunsul refuzat a fi comunicat direct de către īnaltul demnitar a fost: "Nu mă interesează subiectul, n-am fost acolo, n-am ce să comentez". Purtătorul de cuvīnt a adăugat că ministrul a participat, īn seara accidentului, la o īntīlnire a miniştrilor PSD şi PD-L la Guvern. Asta nu-i decīt o minciună prin omisiune: este foarte probabil că ministrul se īndrepta spre Guvern acesta era sensul deplasării maşinii , unde, la 15 minute de la ora accidentului, urma să īnceapă respectiva īntīlnire. Un răspuns care intră īn galeria răspunsurilor pe care le-a oferit ministrul Ludovic Orban cīnd a īncercat să şteargă urmele accidentului al cărui autor a fost sau, dacă vă mai amintiţi, pe care īnsuşi Ilie Sārbu le-a furnizat īn urma accidentului de vīnătoare din care numai efectele accidentului n-au să mai poată fi vreodată şterse.
SPP nu neagă că Sārbu era īn maşină
Bogdan Onea, purtătorul de cuvīnt al SPP, ne-a dat o declaraţie halucinantă. Şi anume: că accidentul nu este problema instituţiei pe care o reprezintă, pentru că şoferul ministrului Agriculturii nu se afla īn timpul serviciului. Adică, din punctul de vedere al SPP, şoferul sepepist īşi terminase orele de muncă şi nu mai era problema şefilor lui unde se află şi ce face. Atenţie, īnsă! Purtătorul de cuvīnt nu a negat faptul că ministrul Ilie Sārbu ar fi fost pasagerul Audi-ului, ci doar a aruncat vina pe sepepist, care o ardea, chipurile, de capul lui prin Bucureşti, īn timpul liber. Ulterior acestei discuţii, reprezentantul Poliţiei, Christian Ciocan, ne-a declarat că şoferul sepepist, Stelian Armaşu, a declarat pentru Poliţie că era singur īn maşină īn momentul accidentului. Păi, asta īnseamnă că un subofiţer al SPP a luat limuzina ministerului, īn valoare de 70.000 de euro, şi, cu un sfert de oră īnainte de producerea accidentului, a plecat să se plimbe cu ea pe drumul spre Guvern, acolo unde Ilie Sārbu trebuia să ajungă la şedinţa de Guvern de la ora 20. Bogdan Onea a refuzat, ulterior primei declaraţii, să mai dea şi altele, deşi Academia Caţavencu i le-a solicitat repetat.
Sursa: http://www.catavencu.ro/ministrul_sa...igas-7045.html
~Nautilus
|
|
|
01-04-09, 10:53
|
|
Stage 5
|
Informatiile se imbina intr-un mod foarte interesant cu acuzatia "facea drifturi", asa cum ori de cate ori se intampla un accident cu victime, explicatia jurnalistilor este "faceau curse".
Foarte probabil "ministrul fara un c**" va nascoci o poveste in care sa pretinda ca a fost in legitima aparare si victima sa apara ca un primejdios terorist, care ar fi vrut sa dea peste el cu "Ursuletul"
~Nautilus
|
|
|
01-04-09, 11:39
|
|
Stage 5
|
eu abea acum am facut legatura cum il cunosc..
mi se parea cunoscuta masina dar nu stiam de unde o cunosteam..
eu i am vandut acum aproximativ 5 6 7 luni un casetofon..ALPINE IDA X001,pe care il vindea si el mai departe am vazut..
m am intalnit cu el sa il dau..am stat de vorba vreo 40 minute la mine la bloc...dupa ce i am dat casetofonul,am vorbit despre masina lui..tocmai isi pusese angel eyes,isi luase scaune de pisica,si un volan sparco care tin minte ca avea butoanele de la claxon chiar sub piele.. tin minte ca zicea ca vrea sa o faca M tehnic la vara..
imi pare rau pentru el..chiar mai vorbem cu el pe mess..si abea azi am facut legatura..masina-usherul lui dexter-am vazut ca vinde casetofonul-si apoi m am uitat pe mess si am vazut GCbercuri in lista de mess.....RIP
|
02-04-09, 10:29
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
R.I.P
|
|
|