aaa pey e super tare asa )) eu vreau sa vad participantii si app baietii cu cs-ul ma autoinvit si eu la un meci )=)) , la liniutze cu masini o sa chiulesc ceva timp ca e 1.4 benzina ....e cam puturoasa ))
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International]
Re: Provocari !!!
vad multa vorba dar nici o fapta ...deja se tine de prostie ...toti isi lauda masinile dar nu am vazut nimic pina acum ...hai , facem adunare si ne dam
2jza te rog nu mai posta consecutiv, ai cv probleme in ceea ce priveste forumul si nu te descurci imi trimiti un pm si te ajut. Exista multi-quote daca te ajuta. Sry trebuie sa sterg ce e in plus.
vad multa vorba dar nici o fapta ...deja se tine de prostie ...toti isi lauda masinile dar nu am vazut nimic pina acum ...hai , facem adunare si ne dam
Daca vrei sa vezi si fapte hai sa tragem eu cu un motor de 2.0 16v de 137 cai si tu cu bmw tau de 210 cind vor muschi tai.
Member of: [Moderators] [Kamikaze Racing Team] [Nissan]
Re: Provocari !!!
Quote:
Originally Posted by fire_experience
aaa pey e super tare asa )) eu vreau sa vad participantii si app baietii cu cs-ul ma autoinvit si eu la un meci )=)) , la liniutze cu masini o sa chiulesc ceva timp ca e 1.4 benzina ....e cam puturoasa ))
Daca esti din BM , stiu un Citron C1 pt tine, e cat un cola la un litru