dobre te-am asteptam azi cu keisuke la urcare pe gutin da te-ai dat lovit,asa ca ai pierdut prin neprezentare,asa ca am discutat cu team managerul tau si reprogramam etapa
dobre te-am asteptam azi cu keisuke la urcare pe gutin da te-ai dat lovit,asa ca ai pierdut prin neprezentare,asa ca am discutat cu team managerul tau si reprogramam etapa
pai mai are omu si probleme :P sa nu zici ca-s rau scorul e 1-0 pt tine... dar ne vedem data viitoare. sper sa-mi fie gata stickerul cu turbo sa fiu sigur ca nu ai nici o sansa
Din cauza ca putine masini in maramures au aceeasi categorie e cam dificil sa se aleaga adversarii...si binenteles apar fazele de genu...: "am 160 cp care sa da cu mine?" si normal ca vine altul cu ceva mai bun care zice hai date cu mine...sau ti-e frica...
Fazele acestea ma amuza...parca e topic de bancuri...
Pana la urma...Have fun la killer-it...si nu uitati ca e distractie si pasiune...nu dusmanie cum am vazut in paginile anterioare
Din cauza ca putine masini in maramures au aceeasi categorie e cam dificil sa se aleaga adversarii...si binenteles apar fazele de genu...: "am 160 cp care sa da cu mine?" si normal ca vine altul cu ceva mai bun care zice hai date cu mine...sau ti-e frica...
Fazele acestea ma amuza...parca e topic de bancuri...
Pana la urma...Have fun la killer-it...si nu uitati ca e distractie si pasiune...nu dusmanie cum am vazut in paginile anterioare
Sanatate numai bine !
cxare se da cu mine am 140 de cai va astept dati un semn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hai norok, am un passat 1.9tdi destul de salbatic. Nici nu l-am loat bine ca m-a oprit garda. Ma dau cu orice masina pana in 200 cai. Fara gabori. Multumesc.
Salutare baeti, am luat alt passat mai nou hehe. E 1.6 motorina dar impinge grav, ma luat garda cu 94km prin orasi.
Momentan e stok dar urmeaza EGR off