Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International]
Re: Accidente Baia Mare
Dumnezeu sa'l odihneasca in pace pe Rares ...Imi era cunostinta veche ...imi pare foarte rau dar in ultima perioada tot mai multe cunostinte au parasit ''lumea asta'' ...e trist , dar daca nimeni nu face nimic in legatura cu asta....NU comentez si eu mai calc pedala din cand in cand dar deja sunt o gramada de pusti neexperimentati plin de figuri cu masini vechi sau noi de 150-200cai sau peste care se cred mari soferi ... eu deocamdata ma retrag din curse , ma voi ocupa numai de organizare ....
Dumnezeu sa'l odihneasca in pace pe Rares ...Imi era cunostinta veche ...imi pare foarte rau dar in ultima perioada tot mai multe cunostinte au parasit ''lumea asta'' ...e trist , dar daca nimeni nu face nimic in legatura cu asta....NU comentez si eu mai calc pedala din cand in cand dar deja sunt o gramada de pusti neexperimentati plin de figuri cu masini vechi sau noi de 150-200cai sau peste care se cred mari soferi ... eu deocamdata ma retrag din curse , ma voi ocupa numai de organizare ....
tocmai am vorbit cu mai multi baieti din baia mare, si suntem suparati. Vrem sa te razgandesti la capitolul retragere din lumea curselor, te rugam nu parasii lumea cailor putere. stim toti ca esti taticul cursesor si esti omul de baza a liniutelor legale si Ilegale din baia mare. Asa dar mai gandeste-te. Fara tine cursele nu mai au (are) nici un rost.
Astept sa luati in serios toate accidentele din ultima perioada...nu sa va ganditi doar la voi ca doar si in Evo sau alta masina poti muri la fel ca si intr'un BMW...RMB , fi si tu mai responsabil frate cand e vorba de astfel de incidente ..nu e de gluma..la oricare dintre noi se poate intampla
altfel unde ar fi adrenalina si senzatiile de la o liniutza adevarata. E adevarat ca la cursele legale e ceva mai sigur...dar lipsesc senzatiile unei liniutze in oras. (parerea mea, acum nu trebuie sa fie toti de acord cu mine)