pai ce sa vorbim de elevi, cand profesorii se bucura daca iau 6 la titularizare!!
stii ce mi`a spus un profesor? "la titularizare e greu, pt ca trebuie sa stii cat de cat materia de 4 ani!!!"
mda, se vede dupa ce note iau la BAC "mirificii si mirobolantii elevi" ...
In fine. Stie cineva unde gasesc capace pt jante de aliaj? Ms
eu mi-am cumparat de pe o k a z i i...la 10 lei bucata...nu am gasit nicaieri mai ieftin ca si eu mi-am cautat...daca vrei te ajut sa-ti cumperi ca am cont.
Deci, mi-am cumparat niste stickere cu 4tuning, de aici de pe forum cu 5 lei bucata si am luat mai multe (pt. niste prieteni carora acum nu le mai trebuie) si acum am ramas cu ele. Daca vrea careva (cu 5 lei bucata) eu mai am inca 3 stickere...
__________________ Before complaining about lag think of Jesus…He lagged 3 days before respawning
Deci, mi-am cumparat niste stickere cu 4tuning, de aici de pe forum cu 5 lei bucata si am luat mai multe (pt. niste prieteni carora acum nu le mai trebuie) si acum am ramas cu ele. Daca vrea careva (cu 5 lei bucata) eu mai am inca 3 stickere...
imi tre la mn ..lasa-mi un nr de tel sa te sun cand merg prin oras, si intre ce ore...sal
Stie cineva, ceva service sau ceva meserias care se acupa cu repararea statiilor de emisie-receptie . ca mi s-a defectat microfonu de la statie si as merge sa vad ce problema are... ms
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [DACIA] [MERCEDES] [ALFA ROMEO] [4Rally] [HP Racing Team ]
Re: Discutii despre orice!
Quote:
Originally Posted by FranktheTank
prietene stickerele 4 tuning se dau for free la evenimentele organizate de 4t din toata tara asta ! daca ai dat bani pe ele inseamna ca cineva a fost putin mai destept ca si tine no offense ! iar daca ai fi un adevarat membru al comunitatii 4 tuning ai oferii stickerele acelea celor care isi petrec timpul si pe 4 t si n dispun de stickere !
p.s de la cine ai luat stickerele (nickul celui care ti le-a vandut) pentru a primi un mic warn pe forum ! Si pentru a vedea ca stickerele 4tuning nu sunt de vanzare ci sunt pentru cei care au cont pe acest forum si nu numai !
Stie cineva, ceva service sau ceva meserias care se acupa cu repararea statiilor de emisie-receptie . ca mi s-a defectat microfonu de la statie si as merge sa vad ce problema are... ms
te duc eu la un maestru``` daca ne int maine mergem impreuna`
prietene stickerele 4 tuning se dau for free la evenimentele organizate de 4t din toata tara asta ! daca ai dat bani pe ele inseamna ca cineva a fost putin mai destept ca si tine no offense ! iar daca ai fi un adevarat membru al comunitatii 4 tuning ai oferii stickerele acelea celor care isi petrec timpul si pe 4 t si n dispun de stickere !
p.s de la cine ai luat stickerele (nickul celui care ti le-a vandut) pentru a primi un mic warn pe forum ! Si pentru a vedea ca stickerele 4tuning nu sunt de vanzare ci sunt pentru cei care au cont pe acest forum si nu numai !
Te inseli!Eu la toata evenimentele la care am participat nu am prins nici un stiker 4tuning