05-06-09, 14:14
|
|
Stage 3
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: 2 Faster More Show
Quote:
Originally Posted by brummy
imi pare rau sa aud asta 
data trecuta cand ai fost la baia mare a fost organizat de catre "Istvan"? ala cu motoarele?? ala intradevar a fost un dezastru, dar anu trecut in mai a fost ok cand la carma a fost Ionut.
referitor la "desteptul de la cronometrare": era o fata, "tipul" era doar un fel de "supervisor", si daca "te-a luat peste picioare" inseamna ca nu ti-a zis timpul, atunci a facut ce la rugat organizatorul. asa sa cerut, asa s-a facut. tabelul in care salveaza programul automat timpii nu se poate accesa asa de usor..
sper ca la urmatoarea cursa (oarecare) sa fii mai satisfacut
numai bine!
|
nu desteptul de la cronometrare , cand l-am intrebat daca se mai tine finala, mi-a zis ca finala s-a tinut, ca ce imi trebuie mie sa ma dau, acelasi destept care a fost si anul trecut in august , dap cand a fost organizat de istvan. Ideea e ca si anul trecut a facut aceasi figura. Nu conteaza a 3 oara cand mai face chestia asta in fata, de bani care ii dau de inscriere o sa isi plateasca spitalizarea. Pt Ionut, tot respectul ca a incercat sa faca ceva frumos, dar nu imi convine sa dau 2 mil sa vin la Baia Mare sa dau 2 ture, si apoi sa se trezeasca unul destept.
Nu stiu care e parerea voastra, personal cred ca in perioada care am pierdut-o cu aranjarea masinilor, se putea termina tot concursul dar nu s-a vrut.
|
|
|
05-06-09, 15:46
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
pai ce-i atata suparare?ati semnat cumva vreun contract cand ati dat banii prin care sa se oblige cumva organizatorii la aia, sau aia sau aialalta si nu s-a respectat clauzele prestabilite?
daca doar pe vorbe si un zambet, fara nimic clar stabilit inainte in scris si semnat nu poate exista suparare.
e ceva ce tine de spectacol, organizeaza fiecare cat de bine poate si daca nu mai este timp, din cauza vremii sau mai stiu eu ce, atunci asta este.
mai grav este ca se schimba chiar si preturile de intrare de pe afis, pe motiv ca a cerut mai mult aeroportul, ca si cum nu s-a discutat inainte acolo ce si cum cu privire la suma.
daca te prezinti la manifestare din placere atunci accepti conditiile oferite si te poti supara daca nu iti place ceva si alta data nu te mai prezinti.
si asa se vor tria si evenimentele serioase si unde merita sa mergi fata de cele unde e pierdere de timp.
iar daca intre timp cineva poate sa controleze si vremea atunci chiar o sa fie totul perfect.
Stiu ca sunt rau, dar excelez in asta, deci sunt bun 
Atentie la motociclisti in trafic.Pot sa dea peste voi. 
فولكس فاجن هي أروع سيارة
|
|
|
05-06-09, 19:01
|
|
Racing Syndicate Member
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by mortu
nu desteptul de la cronometrare , cand l-am intrebat daca se mai tine finala, mi-a zis ca finala s-a tinut, ca ce imi trebuie mie sa ma dau, acelasi destept care a fost si anul trecut in august , dap cand a fost organizat de istvan. Ideea e ca si anul trecut a facut aceasi figura. Nu conteaza a 3 oara cand mai face chestia asta in fata, de bani care ii dau de inscriere o sa isi plateasca spitalizarea. Pt Ionut, tot respectul ca a incercat sa faca ceva frumos, dar nu imi convine sa dau 2 mil sa vin la Baia Mare sa dau 2 ture, si apoi sa se trezeasca unul destept.
Nu stiu care e parerea voastra, personal cred ca in perioada care am pierdut-o cu aranjarea masinilor, se putea termina tot concursul dar nu s-a vrut.
|
vad ca esti cam liber la gura prietene. "tipul" nu are nici o treaba cu organizarea, tu ai gresit ca l-ai intrebat pe el, totasa puteai sa intrebi pe orice persoana de la show. daca erai interesat trebuia sa te adresezi persoanelor care or avut vesta reflectorizanta. nu stiu de ce dracu toata lumea cand are intrebare vine la omu cu cronometru si nu la organizator.
Istvan la randul lui a platit pt cronometrare si acolo trupa lui de "rideri" au fost organizatori, deci si acolo ai gresit persoana de "contact".
data viitoare vezi pe cine intrebi. cu putina atentie ai putea sa aflii informatii utile de la persoanele corecte
|
|
|
05-06-09, 21:36
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
05-06-09, 21:55
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by sineta
|
ai mers mai mult decat bine... se vede perfect pe filmare  numai bine si te asteptam la satu mare
|
|
|
05-06-09, 22:09
|
|
 Stage 5
|
chiar numi pasa de premiu dar trebuia sa fiti corecti trebuia sa postati si timpi celuilalt bmw nu numai ai mei aicea se vede ce corecti ati fost n-am cuvinte
|
|
|
06-06-09, 01:08
|
|
 Stage 5
Member of: [FORD]
|
Quote:
|
nu-i asa omule. ai fost singur in grupa, de aceea doar timpi tau au fost scrisi. din cate imi amintesc, trebuia sa fi cu Subarul albastru, dar a fost ridicat in alta grupa. si din cate imi aduc aminte te-ai mai dat cu m5-ul negru care era in alta grupa (si el era singur in grupa lui).
in caz ca te-am confundat, sau am gresit, imi cer scuze
“On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, 'Okay, this is the limit'. And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.” (Ayrton Senna)
Last edited by MephistoBM; 06-06-09 at 09:21.
|
|
|
06-06-09, 09:43
|
|
Racing Syndicate Member
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [Opel]
|
bmw alb de cluj. cox parca avea numarul era singur in grupa si M5-ul care avea la numar phaenomenon. ce te agiti ca un pepsi??
|
|
|
06-06-09, 10:01
|
|
 Stage 5
|
chiar nu ma agit ca un pepsi dar nu cred ca am scos timpi aia nu ati fost corecti
|
|
|
06-06-09, 10:11
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [KIA]
|
Ar cam trebui sa incetati cu cearta. Sau vreti sa inchid topicul?
|
|
|
06-06-09, 10:17
|
|
  Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [BMW] [4Wheels]
|
Quote:
|
Prietene tu chiar nu INTELEGI ROMANESTE???
Tu ai fost singur la Grupa G si eu singur la Grupa H, si amandoi am luat premiul 1, numai ca la Premiere TU ai plecat.Organizatorii te-au strigat pe nume sa iti inmaneze Premiul 1 dar plecasei.
A cui e vina???
|
|
|
06-06-09, 10:42
|
|
 Stage 5
|
am inteles  si la priemiera nu am sta din cauza vremi si nu am stiut ca iau premiu
|
|
|
06-06-09, 10:45
|
|
  Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [BMW] [4Wheels]
|
pai asa.....oamenii te-au strigat sa iti ridici premiul 1 dar de unde sa te ia???
alta data stai si tu pana la terminare
oricum iti fuge frumos masinuta
|
|
|
06-06-09, 11:29
|
|
 Stage 5
Member of: [Mitsubishi]
|
Quote:
am inteles  si la priemiera nu am sta din cauza vremi si nu am stiut ca iau premiu
|
apropo, ai fost cu mine in grupa G, iar eu am renuntat si am retrogradat in grupa F, deoarece vroiam sa ma dau cu alea 4x4, si era grupa in care trebuia sa fiu normal,,, (eu am optat pt o grupa mai mare),,,,, si iara iti zic daca eram cu tine in grupa luai locul 2,,, asa fii happy ca ai loat locul 1.
am luat al 2 lea timp 12,54 sec
bye
|
06-06-09, 12:57
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by brummy
vad ca esti cam liber la gura prietene. "tipul" nu are nici o treaba cu organizarea, tu ai gresit ca l-ai intrebat pe el, totasa puteai sa intrebi pe orice persoana de la show. daca erai interesat trebuia sa te adresezi persoanelor care or avut vesta reflectorizanta. nu stiu de ce dracu toata lumea cand are intrebare vine la omu cu cronometru si nu la organizator.
Istvan la randul lui a platit pt cronometrare si acolo trupa lui de "rideri" au fost organizatori, deci si acolo ai gresit persoana de "contact".
data viitoare vezi pe cine intrebi. cu putina atentie ai putea sa aflii informatii utile de la persoanele corecte
|
nu zic ca nu am gura mare, in fond am 105kg deci pot sa zic ca sunt mare cu totul, dar nici tu nu cred ca ai fost angajat de organizatori ca avocat. e de alta parte pe cine sa caut ca au disparut de pe pista toti organizatorii mai repede de 10 sec. Pana una alta zic ca era obligatia organizatorilor zic ca era obligatia organizatorilor sa dea explicatii nu sa ii caut eu. cred ca mai penibila organizare cu portavoce nu am vazut nicaieri in tara. Oricum fratele meu, de acum poti sa mergi tu la baia mare, sa concurezi si sa iei premii acolo, ca noi clujenii nu mai venim, si o sa te convingi la urmatoarele curse cate masini vor mai veni la baia mare la spectaculosul show. Ionut a fost singurul care si-a cerut scuze, pentru evenimentul pe care tu il aperi, in schimb pe cei din sud, pe mitici... Cu siguranta nu vom mai participa la nici un eveniment midnight racers, daca vor organiza la fel ca la baia mare
|
|
|
|
|