Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Baia-Mare

Closed Thread

Thread Tools
Old 01-06-09, 10:21   #331
smoke_weed

Stage 4

smoke_weed's Avatar

Default Re: 2 Faster More Show

si pana la urma dak tot v-ati chinuit sa masuratzi timpii.... de ce nu postatzi un clasamet informativ la toate grupele.... ca fiecare e curios poate sa afle ce a facut dak tot a venit pana la baia mare si a stat prin ploaie si asa mai departe....
si apropo.... hona civic de bucuresti cea rosie si cea de timisoara.. catzi cai au? pana in 130 cai? nu prea cred... da noah... acolo nu s-a mai adunat comisia tehnica sa verficice ca erau din partea casei si probabil ca la grupa D nu au mai fost locuri....
macar postatzi timpii ficarei masini ca fiecare e curios sa afle cat a scos in coparatzie cu altii dak tot a platit taxa de 30 lei...
Old 01-06-09, 10:33   #332
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

timpii ii gasiti aici :
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...=7#post2369801
Spark is offline  
Old 01-06-09, 10:41   #333
bilutza

Stage 2

Quote:
Originally Posted by smoke_weed View Post
si pana la urma dak tot v-ati chinuit sa masuratzi timpii.... de ce nu postatzi un clasamet informativ la toate grupele.... ca fiecare e curios poate sa afle ce a facut dak tot a venit pana la baia mare si a stat prin ploaie si asa mai departe....
si apropo.... hona civic de bucuresti cea rosie si cea de timisoara.. catzi cai au? pana in 130 cai? nu prea cred... da noah... acolo nu s-a mai adunat comisia tehnica sa verficice ca erau din partea casei si probabil ca la grupa D nu au mai fost locuri....
macar postatzi timpii ficarei masini ca fiecare e curios sa afle cat a scos in coparatzie cu altii dak tot a platit taxa de 30 lei...
in primul rand ia intereseazate cati cai are un honda crx cu motor de 1.6 aspirat si in al doilea rand ai putina rabdare cu timpi ca vor fi postati
bilutza is offline  
Old 01-06-09, 10:50   #334
Dracushor

Stage 5

Dracushor's Avatar

Member of:
[Opel]

Niste poze! DESCARCA!
Dracushor is offline  
Old 01-06-09, 10:54   #335
W35T
VW Driver

Stage 5

W35T's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Timpi au aparut aici: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...=7#post2369649
W35T is offline  
Old 01-06-09, 10:55   #336
Brabus

Stage 5

Brabus's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dracushor View Post
Niste poze! DESCARCA!
multam fain
Brabus is offline  
Old 01-06-09, 10:55   #337
smoke_weed

Stage 4

smoke_weed's Avatar

125 cai au, da alea nu au avut 125 cai.... au avut in jur de 200 cai... cam pe acolo.. da in fine... dupa cum spuneam... asa e in romania... nu ai ce sa-i faci... probasbil comisia tehnica era ocupata cu altii care nu erau "de-ai casei"
smoke_weed is offline  
Old 01-06-09, 10:56   #338
norbi_bidi

Stage 5

norbi_bidi's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[KIA]

Quote:
125 cai au, da alea nu au avut 125 cai.... au avut in jur de 200 cai... cam pe acolo.. da in fine... dupa cum spuneam... asa e in romania... nu ai ce sa-i faci... probasbil comisia tehnica era ocupata cu altii care nu erau "de-ai casei"
Exagerezi putin... Nu cred ca aveau alea 200 cp...
norbi_bidi is offline  
Old 01-06-09, 10:58   #339
smoke_weed

Stage 4

smoke_weed's Avatar

aveau... crede-ma ca stiu ce zic...
smoke_weed is offline  
Old 01-06-09, 11:02   #340
huber_bm
Honda Driver

Stage 5

huber_bm's Avatar

Member of:
[Honda]

200 nu aveau....dar totusi nici 124, stateam si ne uitam la ele cum plecau...pffff,
in fine...nu mai au rost certuri...ce a fost a fost...SPERAM LA MAI BINE
BAFTA PE VIITOR

http://topografie-cadastru-geodezie-...re.blogspot.ro
huber_bm is offline  
Old 01-06-09, 11:05   #341
smoke_weed

Stage 4

smoke_weed's Avatar

eu am avut in jur de 175 cai la alfa... legal conform regulamentului fara interventii majore asupra motorului... soft doar si alte chestii minore... se poate verifica oricand... si mi-a dat 2 masini cu honda... .... la renaultul cu care am dat pe urma i-am dat vreo 4-5 masini eu... deci in consecintza... cam pe acolo au....
smoke_weed is offline  
Old 01-06-09, 11:06   #342
norbi_bidi

Stage 5

norbi_bidi's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[KIA]

Quote:
Originally Posted by huber_bm View Post
200 nu aveau....dar totusi nici 124, stateam si ne uitam la ele cum plecau...pffff,
in fine...nu mai au rost certuri...ce a fost a fost...SPERAM LA MAI BINE
BAFTA PE VIITOR
De acelasi parere sunt si eu. Nu au avut nici 124 dar nici 200. Si nu are rost sa ne certam, a trecut deja deci speram la mai bine
norbi_bidi is offline  
Old 01-06-09, 11:06   #343
bilutza

Stage 2

Quote:
aveau... crede-ma ca stiu ce zic...
nu prea cred ca sti ce zici
ei au declarat cat au stock masinile pt ca asa sau facut grupele daca aveau turbo , compresor sau nos era cu totul altceva
bilutza is offline  
Old 01-06-09, 11:15   #344
Evoluti0n

Stage 5

Evoluti0n's Avatar

Member of:
[DACIA]

aceiasi chestie ca in fiecare an legat de grupele de concurs....ma baieti daca sunteti amatori si va dati pt primadata la curse faceti bine si cititi bine regulamentul si nu mai veniti si poluati topicul asta inutil cu chestii de 3 forinti.
Daca pe talon ai trecut 75 cp sau sub 75 cp si masina din fabrica nu vine cu instaltie turbo, compresor sau nos si tu ii montezi ori turbo ori compresor ori nos automat ti se calculeaza coeficientul de turbo nos sau compresor si normal automat treci la o grupa mai mare, daca nu aduci alte modificari inafara de turbo, compresor si nos masinii ramai la grupa care iti este trecuta in talon.

Singuru defect in organizarea asta eu cred ca a fost ploaia...daca nu ploua totul zic eu ca era in orar si nu iesea harababura aia.
Old 01-06-09, 11:21   #345
tuske2

Stage 2

tuske2's Avatar

Salut domnule organizator de la expo. Ia niste nelamuriri in privinta tuning expo si al soundului : Daca la voi vi se pare tuning niste roti pe o masina si niste afise electorale, niste cutii aruncate netapitate intr-o masina si etc: atunci jos cu palaria despre voi> Sa n-o iei in nume de rau dar altundeva nici nu ai ce cauta cu asa ceva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited by tuske2; 01-06-09 at 12:07.
tuske2 is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -