Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One
Am vazut pentru a doua oara un Bentley Continental Flying Spur negru, de data asta nu in Onesti, ci prin gropile din Tg. Ocna . Nu avea numere de Bacau, erau de Bucuresti, probabil venise in vizita de Pasti.
Poze nu am, prima data cand l-am vazut nu aveam cu ce face poze, acum nu am mai apucat sa-l pozez. Data viitoare .
Member of: [VW] [DACIA] [Old School Cars] [4Rally]
Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One
Quote:
Originally Posted by Sl1V3R
Am vazut pentru a doua oara un Bentley Continental Flying Spur negru, de data asta nu in Onesti, ci prin gropile din Tg. Ocna . Nu avea numere de Bacau, erau de Bucuresti, probabil venise in vizita de Pasti.
Poze nu am, prima data cand l-am vazut nu aveam cu ce face poze, acum nu am mai apucat sa-l pozez. Data viitoare .
asta era in seara de inviere intre Bucur si Karma...foarte frumos
Member of: [VW] [DACIA] [Old School Cars] [4Rally]
si am mai gasit ceva in fata blocului ce necesita reparatii si vopsire pe ambele laterale si pe la motor ceva ca atunci cand s-a vandut mergea cu 150.acum doar 90...sa vedem ce o sa fie cu ea....)
Am semnato ca nu se putea fara putin galben pe ea...