Asta e masina mea. Incetul cu incetul, vreau sa-i fac modificari exterioare. Incep insa cu interiorul. Milotec face elemente de tuning exterior pentru Skoda, in schimb preturile sunt cam piperate... Am cumparat o cotiera asemanatoare cu cea OEM.
Member of: [VW] [DACIA] [Old School Cars] [4Rally]
Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One
Quote:
Originally Posted by Wish
Asta e masina mea. Incetul cu incetul, vreau sa-i fac modificari exterioare. Incep insa cu interiorul. Milotec face elemente de tuning exterior pentru Skoda, in schimb preturile sunt cam piperate... Am cumparat o cotiera asemanatoare cu cea OEM.
dak vrei iti aduc eu tot ce vrei pentru ea...de la scaune , exterior , evacuari , faruri.......vb la intalniri dak vrei si dak vii
Member of: [VW] [DACIA] [Old School Cars] [4Rally]
Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One
in curand o sa mai aduc un prieten printre noi...are un Mondeo din 2001 , Un kia Sportage , un Pathfinder 2007 , si un mondeo 2007....
la Kia si Pathfinder si Mondeo din 2007 se va face doar o modificare...adik 2 ecrane in tetierele lor si pus alt "casetofon" , la fiecare
La mondeo din 2001 de asemenea se vot pune 4 monitoare . un playstation . casti pentru a nu deranja soferul in timp ce cei din spate...alte jante...body kit , vopsea si restul pe parcurs(va fi gata prin vara cu totul)