22-01-08, 14:00
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [MERCEDES]
|
Re: Cafeneaua onestenilor
gata??? nu mai are nimeni nimic de zis ???
|
|
|
22-01-08, 16:27
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [Old School Cars] [4Rally]
|
pai eu i-am zis lui dex ceva de un club....daca ar vrea el sa zica ca sa nu zica ca vorbesc pe langa
|
|
|
22-01-08, 16:52
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [VW] [DACIA] [4Rally]
|
pai tu ai fost cu ideea tu ar trebui sa ne explici
|
|
|
22-01-08, 17:04
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by TheFasterMan
pai tu ai fost cu ideea tu ar trebui sa ne explici
|
De acord cu tine. Totusi, eu in seara asta am sa vorbesc cu un avocat despre infiintarea unei asociatii non-profit (club auto) sa stim clar ce ne trebuie. Daca toate sunt bune si frumoase, visez la o "cheta" din care sa angakam un avocat care sa se ocupe de tot... Daca aveti prieteni/rude/cunostinte cu birou de avocatura ati putea face la fel ca mine.
|
22-01-08, 17:11
|
|
Old School Cars
Stage 5
|
Eu doar am primit propunerea de la un baiat din Baia Mare care mi-a vazut profilul de Hi 5
Crazy Team Racers este un club auto moto cu acte in regula si cu dreptul de a organiza tot felul de concursuri cu continut tuning auto liniutze
Mi-a cerut id de mess si mi-a propus sa facem in Onesti o filiala a clubului CTR cu acte in regula sau fara acte.....
|
22-01-08, 17:40
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [MERCEDES]
|
dap, il stiu si eu pe om. tot de pe hi5 ar fi o treaba si asta. aaa..si....andrei....da si tu caciula aia jos ca a trecut Craiunul
|
|
|
22-01-08, 17:41
|
|
Old School Cars
Stage 5
|
macar pana facem noi ceva sau cu GTV eu zic ca ar fi bine..tzestos ar vrea , ciprian la fel
am uitat de ea....
|
|
|
22-01-08, 21:22
|
|
Stage 3
Member of: [VW]
|
acuma..eu unul nu stiu ce sa zic....parca sunt legati de picioare si de maine si nu putem face nimic...ne-am tot lasat la stadiul de vorbe...poate ca a venit vremea sa facem ceva clar in legatura cu, clubul. plus ca anul asta se inmultesc si carnetele de conducere prin gasca noastra...
e frumos si ce zice andrei , dar....S-au vorbit niste chestii la niste intalniri...oare s-au uitat?
da dexter...is inconjurat de asemenea vecini )...da un semn si mai facem iar un drum la primarie sau unde vrei tu ))
incearca sa spui totul intr-un singur post te rog. Bmw_rulllzzz
Last edited by Bmw_Rulllzzz; 22-01-08 at 22:17.
|
|
|
23-01-08, 16:23
|
|
Old School Cars
Stage 5
|
eu v-am zic ce a zis omul..faceti cum vreti si sa ii mai intrebam si pe ceilalti cand mai aflam ceva
|
|
|
24-01-08, 10:24
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
eu va dau un sfat...
nu va complicati cu un club...
cel mai simplu e sa faceti o filiala la un club mare, indiferent cum se numeste el
de ce?
pentru ca voi nu aveti suficient timp si suficiente finante pentru a organiza evenimente
(asta e scopul unui club, nu? ) iar daca ati reusi sa organizati totusi un eveniment, nu ati avea nici nume nici publicitate suficienta pentru a va recupera banii, sau macar pentru a-l face un eveniment reusit(suficienti participanti si spectatori).
de intalnit va puteti intalni foarte bine si fara a fi recrutati legal intr-o asociatie comuna, scopul unui club e altul, si anume organizarea de evenimente sportive...
eu nu vreau sa va descurajez, va povestesc doar pentru ca am trecut exact prin acelasi stadiu, si prefer sa va impartasesc experientele mele, poate o sa va ajute la ceva...
|
|
|
24-01-08, 19:40
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [4Rally]
|
noi suntem de "Crazy" sa incercam si varianta asta
|
|
|
25-01-08, 15:52
|
|
Stage 3
Member of: [VW]
|
multumim de sfat aleks!!!pe de o parte ai dreptate...da pe alta parte putem incerca !zic si eu acuma, pentru ca de decis eu nu am nici o putere!ramane la latitudinea fiecaruia sa faca cum crede ca e mai bine
care varianta dex???
|
|
|
25-01-08, 17:54
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
eu nu vreu sa va impiedic, incerc doar sa va expun toate laturile problemei, ca sa luati o hotarare avizata...
voi sunteti singurii in masura sa decideti la urma cum e mai bine
|
|
|
25-01-08, 18:20
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [VW] [DACIA] [4Rally]
|
oricum cea mai simpla varianta...este o filiala a unui club,dar pentru asta trebuie sa fim cat mai uniti...
|
|
|
25-01-08, 18:22
|
|
Old School Cars
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TheFasterMan
oricum cea mai simpla varianta...este o filiala a unui club,dar pentru asta trebuie sa fim cat mai uniti...
|
asta asa e....trebuie sa se hotarasca toti ....
|
|
|
|
|