eu stiu pe cineva care cu 20 de milioane monteaza pe dacie turbo , intercooler , carburator si nu mai stiu ce si ca duce dacia in aproape 150 de cai(asa a zis el acuma nu stiu)..si viteza maxima aproape de 230 de km pe ora.
se poate si sar merita asa ceva?
Ca sa faci motor turbo din cate stiu eu ai nevoie de mult mai multe. Trebuie pistoane forjate si mai trebuie facut ceva pe acolo ca sa ai raportul de compresie peste 8,5:1 (sa ma corecteze cineva daca gresesc). E o formula cu ajutorul careia se calculeaza.
Nu stiu daca cu o turbina poate duce masina asa de mult, daca chiar ar duce-o atat fiabilitatea ar fi 0. Adica pentru o masina de zi cu zi nu se merita. Sa nu mai zic ca iti mai trebuie si frane si suspensii pentru siguranta ta (si aici se mai pot face modificari destul de multe).
tare faza ... banuiesc ca in stilul asta SGM e doar asa.. degeaba n-am ce zice...
las' k fac baietii la scara SGM-uri multe si tari cu 100 de euro ))
hai bah... fiti seriosi...
va rade lumea..ce naiba???
p.s. salut marius..
__________________ Old School MotorSport IASI !! Pasiunea nu cunoaste limite !!
dex, ftu.... -->>> la Buzau plecam din Ploiesti, sunt doar 70-80 km. si n-avea rost sa trec prin onesti. dar............. tre sa ajung pe la Brasov .... si nu ma mai intorc inapoi in nici un caz.... (sunt satul de facut km).. tin Onestiul,....