Am si eu o intrebare: politia are voie sa intoarca pe sens continuu ? Intreb pentru ca veneam de la benzinaria Mol, cautand noul numar Top Gear si am vazut un echipaj de politie care, vazand ca nu se opreste nimeni ca sa-i lase sa treaca, au dat drumu' la girofar, masina din sensul opus, oprindu-se (aici nu stiu de ce sa se fi oprit, avand in vedere ca politia era pe sensul opus, mi s-ar fi parut normal sa se fi oprit si tras pe dreapta daca era in spate, dar e posibil sa gresesc avand in vedere ca nu stiu codul rutier), dupa care echipajul a intors cu viteza pe linie continua, fiind foarte aproape sa nimereasca 2 pietoni, dupa care si-a continuat drumul in acelasi ritm "nervos"

.
De mentionat ca echipajul de politie era format dintr-un barbat, care era soferul, de maxim 30 de ani si o femeie cam tot de aceeasi varsta, cel mai probabil politaiul incercand sa o impresioneze pe dom'soara din dreapta cu putin cauciuc lasat pe asfalt. E foarte posibil sa fi avut o urgenta, dar si asa nu cred ca ar fi trebuit sa procedeze astfel, ar fi trebuit sa fie mai temperat soferul.