Member of: [VW] [DACIA] [Old School Cars] [4Rally]
Re: Cafeneaua onestenilor
Quote:
Originally Posted by Bmw_Rulllzzz
salut si bine ai venit!!! poate, dar daca nu te prezinti si tu nu vom sti dupa ce sa ne uitam si dupa cine
din cate vad din profilul lui reiese ca e baiatul cu Ibiza neagra de care zicea Wish(cel cu skoda portocalie)
e aceala de care zicea Vitorio ca tre sa isi schimbe luneta si dupa aia sa vina la intalniri
din cate vad din profilul lui reiese ca e baiatul cu Ibiza neagra de care zicea Wish(cel cu skoda portocalie)
e aceala de care zicea Vitorio ca tre sa isi schimbe luneta si dupa aia sa vina la intalniri
M-ai prins. Vad ca nu-ti scapa nimic. Si apropos eu sunt Stefan. Dupa cum vad se stie de mine
Super. Unde si cand va mai adunati. De "personajele" la care faci referire le cunosc.
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [MERCEDES]
eu nici acum nu stiu despre cine este vorba dar in fine...bine ai venit, poate bagi si tu o poza.
nici pe wish si nici pe vitorio nu-i stiu.....hmm.....cred ca am gresit topicul
Masinile la o parte din voi le stiu din vedere. Eu si Wish activam mai mult pe alt forum auto. Victorio nu are inca masina si poate i-l ajutam in alegerea uneia. Se mai face ceva diseara?
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [VW] [DACIA] [4Rally]
hop...am revenit si eu printre voi...am fost intr`o "excursie" pana la satu-mare....am vazut pe drum multe masinute misto....chiar si masinile care au participat la raliul brasovului,pacat de vreme...