02-04-11, 20:07
|
|
Stage 2
|
Re: BMW E36 Galati/Braila
Quote:
Originally Posted by lutza_cox
Crede-ma ca te inteleg perfect ..tocmai mi-au furat bandoul de pe usa dreapta fatza,binenteles l-au furat aiurea ca au rupt clipsurile alea si evident nu-l poate folosi doar sa-l lipeasca sau ceva..si un dop de la praguri acolo unde intra cricul..Niste nenorociti,saraci,urat mirositori si fara 35 ron cat costa unu la SH in stare impecabila .Dar..nu ma descurajez si continui sa-mi fac masina pe plac..sper totusi ca o sa dispara si "greierashii harnici" care tot rup masinile prin parcari.Iar la chestia cu eleronul CSL sincer nu cred ca da bine pe sedan..Pe coupe mult mai ok. O sa incerc totusi cu o coditza de ///m.
Stima..
|
mai am eu bandouri de m-tehnick de cand am facut-o pe a mea, trebuia schimbat 1 dar eu le-am comandat pe toate la bavaria motors. cred ca la cel de pe portiera fata stanga erau desprinse insertiile alea metalice, nu mai tin minte, daca te intereseaza, vorbim.
|
|
|
03-04-11, 21:55
|
|
Stage 1
|
Ms dar..chiar nu mai este nevoie deocamdata..am sa atasez si niste poze pt. a intelege mai bine situatia Daca e cineva de prin galati care are un 320 de dezmembrat sa-mi lase un mesaj.Nu o sa am liniste pana nu o voi pune din nou pe strazi..
Last edited by lutza_cox; 03-04-11 at 22:08.
|
|
|
04-04-11, 01:04
|
|
Stage 2
|
Quote:
Ms dar..chiar nu mai este nevoie deocamdata..am sa atasez si niste poze pt. a intelege mai bine situatia Daca e cineva de prin galati care are un 320 de dezmembrat sa-mi lase un mesaj.Nu o sa am liniste pana nu o voi pune din nou pe strazi..
|
OUCH. ITI LAS EU ZILELE ASTEA UN NR DE TEL AL UNUI TIP DIN LACU SARAT CARE DEZMEMBREAZA SERIA 3. MAI MULTE. POATE O SCOTI LA CAPAT CU EL.
|
|
|
04-04-11, 01:11
|
|
Stage 1
|
Ms..Probabil daca eram cu alta masina eram praf acuma...se vede clar masina rosie fiind un RENAULT nou sa facut praf si a mea nu are mare lucru..
Asta este..sunt bune si Renault-urile bune la ceva..m-a ferit sa nu intru in stalp
Va salut si atentie in trafic ca o sec. de neatentie va poate costa scump..am vazut-o pe pielea mea.
|
|
|
04-04-11, 01:21
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
ai fost reisar.
|
|
|
04-04-11, 02:38
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat] [Opel] [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by shadowro
ai fost reisar.
|
mdaa..asa se pare!
da cum ai reusit sa creezi nefericitul eveniment?
|
|
|
04-04-11, 08:02
|
|
Stage 5
|
a fost reisar pe ud
|
|
|
04-04-11, 08:29
|
|
Stage 5
|
Recomand baiatu' din Lacu Sarat!Preturi mai mult decat bune!
|
|
|
04-04-11, 11:27
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA]
|
Quote:
Ms..Probabil daca eram cu alta masina eram praf acuma...se vede clar masina rosie fiind un RENAULT nou sa facut praf si a mea nu are mare lucru..
Asta este..sunt bune si Renault-urile bune la ceva..m-a ferit sa nu intru in stalp
Va salut si atentie in trafic ca o sec. de neatentie va poate costa scump..am vazut-o pe pielea mea.
|
mai gandeste-te, "miau miau" tau a primit APROAPE 2 stele la NCAP si renoul a luat un pic mai multe. ai avut noroc ca mergeai incet.
|
|
|
04-04-11, 12:08
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Sirius
mai gandeste-te, "miau miau" tau a primit APROAPE 2 stele la NCAP si renoul a luat un pic mai multe. ai avut noroc ca mergeai incet.
|
si totusi renault-ul arata cum arata fata de e36-le in cauza...
plus ca un amic de-al meu cu o laguna 2 a avut impact frontal pe centura cu un cielo, renault-ul (in leasing) a luat dauna totala (1700e) dupa ani de zile de platit casco. el s-a ales cu cateva zgarieturi si vanatai, taica-su la fel, deci la siguranta merita renault-ul cele 5stele sau cate avea. dar nu putem compara un bmw din 94-96 cu un renault din vremea aia pentru ca nu cred ca le acordau cei de la ncap vreun colt de stea
pana la urma bine ca nu s-a intamplat mai grav, fierul se indreapta, si nu cred ca lutza-cox isi va lua acum renault pentru ca e mai bine cotat ncap.
|
|
|
04-04-11, 14:42
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by shadowro
ai fost reisar.
|
Mda...In nici un caz nu a fost vb. de nici o cursa sau afirmare prosteasca ..pur si simplu aveam o viteza un pic mai mare decat trebuia si am evitat un TAXI in ultima secunda care a iesit fara sa se asigure.Masina mea deja am pus-o pe roti.Nu avea mare lucru pe sub ea..Doar bratul era indoit.Spre deosebire de renault..Deci asa cum e e36-le cu 2 stele sau juma' de stea cat o avea sunt pe picioarele mele fara sa am macar o zgarietura.Si asa cum zicea ANTONSAN77,in nici un caz nu imi voi lua alta masina pe principiul ca e mai sigura..
Si nu fiti carcotasi,ca nu se stie niciodata cand ti se poate intampla..
Procentul100% de a nu face accident este atunci cand ai masina parcata in garaj...
Last edited by lutza_cox; 04-04-11 at 14:45.
|
|
|
04-04-11, 15:24
|
|
Stage 5
|
ai fost reisar = nu ai mers cu viteza cuvenita pentru tipul tau de tractiune si pentru carosabilul ud. Nici nu ma refeream la curse.
|
|
|
04-04-11, 16:05
|
|
Stage 5
|
Un adeziv smecher de prins eleron pe caroserie?Vreau sa pun si eu un zender si vreau un mastic bun bun...dar nici sa ma rupa la buzunar mi l-a trimis deja cu 2 suruburi taiate abia le-am gaurit pe mijloc si am refacut filetu..deci un adeziv belea cine cunoaste?
|
|
|
04-04-11, 21:56
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Fiat]
|
Quote:
Mda...In nici un caz nu a fost vb. de nici o cursa sau afirmare prosteasca ..pur si simplu aveam o viteza un pic mai mare decat trebuia si am evitat un TAXI in ultima secunda care a iesit fara sa se asigure.Masina mea deja am pus-o pe roti.Nu avea mare lucru pe sub ea..Doar bratul era indoit.Spre deosebire de renault..Deci asa cum e e36-le cu 2 stele sau juma' de stea cat o avea sunt pe picioarele mele fara sa am macar o zgarietura.Si asa cum zicea ANTONSAN77,in nici un caz nu imi voi lua alta masina pe principiul ca e mai sigura..
Procentul100% de a nu face accident este atunci cand ai masina parcata in garaj...
|
ai avut noroc ca te-ai dat jos fara oase rupte...ca centura nu cred ca purtai...renaultul spre deosebire de cosciugul cu care mergeai tu e facut special sa se "deformeze progresiv" pentru a absorbi din socul impactului...e vb de tehnologii noi...prezente pe toate masinile de generatie noua. Daca renaultul era din acelasi an cu BMW-ul tau...probabil ca era mult mai slab din toate punctele de vedere..ca si cele fabricate in anii nostri..
Quote:
Originally Posted by suici
Un adeziv smecher de prins eleron pe caroserie?Vreau sa pun si eu un zender si vreau un mastic bun bun...dar nici sa ma rupa la buzunar mi l-a trimis deja cu 2 suruburi taiate abia le-am gaurit pe mijloc si am refacut filetu..deci un adeziv belea cine cunoaste?
|
KENT - cauta in magazine...nu stiu pret
|
|
|
04-04-11, 22:32
|
|
Stage 2
|
Quote:
|
eu am luat e36-le acum vreo luna la o tura prin oras si mergand cu 40kmh pe domneasca, (mergeam spre practiker), pe banda 1, m-am trezit ca a iesit un berbec de pe vasile alecsandri (sau de pe ep. melchisedec stefanescu, nu mai retin) cu un clio, si mi-a sters bandoul de pe usa din spate stanga. statuse in spate la o tipa si cand tipa a plecat de pe loc si s-a incadrat frumos pe banda 2 el a vrut sa o depaseasca pe exterior si m-am trezit cu el pe mine. cica nu m-a vazut, dar masina are toba sport si se aude de la cel putin 100m, daca nu si mai bine.
deci daca ai noroc chior, ai. pe el l-a costat 30ron semnalul dreapta, bara lui era un pic stearsa, la mine usa usor indoita in dreptul bandoului cat sa stea bandoul 5mm departat de usa. am mers pe asigurarea lui.
m-a bufnit si rasul, merg cu e46 la greu, viteza, depasiri etc, si cand ies la o plimbarica cu e36 cu 40kmh fac accident.
|
|
|
|
|