Quote:
Originally Posted by kadilak_e
e46 e belea mereu cand trec pe langa el ma opresc putin sa il admir. poate cand se mai incalzeste facem o adunare
|
nici cu e36 nu-mi era rusine, a trebuit sa-l ridic 4 cm cu amortizoare originale, (am amortizoare supersport cu arcuri rigide, le tin prin magazie, drumurile de aici sunt belea pentru masinile lasate) se simte insa diferenta in curbe, inainte intram in curbe fara jena, ramanea masina lipita de asfalt, acum cu originalele se inclina putin (nu-mi place), cineva a avut nevoie de pleoape de e36 si le-a luat pe ale mele ca de cumparat erau prea scumpe, a incercat sa ia si spoilerul de luneta dar era prins prea bine de mine si a crapat asa ca mi l-a lasat, emblema de M-Technik de pe portbagaj a smuls-o unu` cu surubelnita de 2 ori, mai pot enumera insa o gramada de plusuri dar poate fac niste foto beton cand se mai incalzeste si le postez aici.
si facem si adunare, mai am un amic care s-a infectat cu virus bmw, acum 2 saptamani si-a luat un 318 limousine, ingrijit, el sigur are cel putin 500.000 de intrebari de pus.
))