01-04-10, 11:40
|
|
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Re: CUPA PRIMAVERII - 10 APRILIE 2010
Quote:
Originally Posted by petruca
ACESTEA VOR FI PROBLELE SPECIALE
|
Arata bine. Care sunt penalizarile pentru PS ? Cum se penalizeaza intrarea mai devreme sau mai tarziu, in CO ? Care e ponderea pe care o au probele de orientare in stabilirea clasamentului, la final ? Se poate merge cu mai mult de o persoana (copilot) in masina, pe probele de orientare ?
|
|
|
02-04-10, 07:26
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by ZerO_CooL
Arata bine. Care sunt penalizarile pentru PS ? Cum se penalizeaza intrarea mai devreme sau mai tarziu, in CO ? Care e ponderea pe care o au probele de orientare in stabilirea clasamentului, la final ? Se poate merge cu mai mult de o persoana (copilot) in masina, pe probele de orientare ?
|
penalizarile le vei primi la inscriere dar eu o sa-ti atasez aici citeva si de asemenea 2 harti necesare parcurgerii etapelor valabile pentru fiecare participant
de asemenea nu se poate cistiga un concurs "la clasament general" numai cu efectuarea PS-urilor , trebuie sa mergi constant si in etapele de legatura
|
|
|
02-04-10, 11:11
|
|
Stage 2
|
Quote:
penalizarile le vei primi la inscriere dar eu o sa-ti atasez aici citeva si de asemenea 2 harti necesare parcurgerii etapelor valabile pentru fiecare participant
de asemenea nu se poate cistiga un concurs "la clasament general" numai cu efectuarea PS-urilor , trebuie sa mergi constant si in etapele de legatura
|
referitor la cea de a treia persoana , daca directorul concursului aproba se poate cu conditia sa nu fie cineva cu experienta in parcurgerea etapelor
|
|
|
03-04-10, 11:05
|
|
Mitsubishi Driver
Stage 5
Member of: [Mitsubishi]
|
Re: MAK Motorsport Braila
va doresc un paste fericit, alaturi de familie si cei dragi !
|
|
|
04-04-10, 18:23
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT]
|
hristos a inviat !
|
|
|
04-04-10, 18:32
|
|
Stage 5
|
Adevarat a inviat! Sa aveti cu totii un Paste fericit!
Quote:
referitor la cea de a treia persoana , daca directorul concursului aproba se poate cu conditia sa nu fie cineva cu experienta in parcurgerea etapelor
|
Multumesc pentru raspunsuri.
|
|
|
10-04-10, 15:30
|
|
Stage 2
|
sa afisheze cineva rezultatele la raliu` primaverii .... pls ...
|
|
|
10-04-10, 18:20
|
|
Stage 5
|
din spusele domnului gigi mihaila am cam avea cupele de la locul trei la dansul ,deci ,daca ne concentram la ultimul ps si nu ne grabeam poate .....
|
10-04-10, 18:29
|
|
Stage 5
|
raliul a fost frumos ,cam nasol la chiscani ca na e la ca la tara ,multi tarani ,strazi pline de praf ,si macadam(cel putin am vazut dunarea),da urat si din partea participantilor care au facut praf pe strazi,mergind cu viteza prea mare de au iesit omenii in strada, sa speram ca primaria chiscani sa asfalteze macar un teren de fotbal ca in ala de handbal/basket nu am avut loc suficient nici pentru popici da pentru restul ,sper sa ne gasim si pe 8 mai ,ca sa continuam
imi pare rau pentru nelutu =val care a rupt masina la propriu si a abandonat
deci intr-un cuvant membri ai mak motorsport au fost prezenti la start ,speram sa ne onoreze si ceilalti pe 8 mai
|
|
|
11-04-10, 09:23
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [MERCEDES] [Opel]
|
09 aprilie 2010= cupa primaverii - etapa 1 campionat Braila
Grafica, si prezentarea filelor din carnetul de traseu de buna calitate.
Buna dispozitie, echipaje bine constituite, greseli in probe , emotii , (0 % a fost o reusita.
Pacat de erorile din posturi ce au afectat calculele clasamentului final
( s-au mai bine spus, juriul nu si-a insusit greselile majore).
|
|
|
11-04-10, 16:36
|
|
Stage 2
|
filmari ceva de la eveniment .... mai multe poze?
|
|
|
11-04-10, 16:56
|
|
Stage 5
|
Felicitari pentru organizarea raliului, mi-a facut mare placere sa particip si sper sa fiu prezent si la urmatoarele etape. Multumesc domnilor Mihaila si Nemtanu pentru sprijin.
Cateva poze...
|
|
|
11-04-10, 17:39
|
|
Stage 2
|
filmari nu are nimeni?
|
|
|
11-04-10, 22:23
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Fiat]
|
Pare un eveniment frumos...imi pare rau ca nu am ajuns sa ma uit, ceva masini au fost, destul de multi cunoscuti.
Felicitari participantilor ( in special celor "incepatori" ) si mai ales castigatorilor!
PS. Fara sa arat cu degetul sau sa fac comentarii rautacioase, vreau sa va rog pe aceasta cale sa tineti cont ca numele acestui TOPIC este: "MAK Motorsport Braila". Nu e mare tehnologie sa se faca un topic nou ...unde sa posteze lucrurile care nu au legatura cu clubul MAK. Spor!
|
|
|
11-04-10, 23:03
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CRC'ul
Felicitari participantilor ( in special celor "incepatori" ) si mai ales castigatorilor!
|
Multumesc! Sper sa ne vedem cu bine pe 8 Mai, si imi cer scuze pentru offtopic.
|
|
|
|
|