Re: CLUB NOU MAK MOTORSPORT BRAILA
Sal people !!!!!
In calitate de participant, va multumesc pentru prezenta voastra la start, pentru fair-play-ul de care ati dat dovada, de curaj si de atmosfera creata! Ma bucur ca fac parte din grupul " ratacitilor impotmoliti " din centru .... Ceva mai haios nu se putea intampla.
In calitate de membru al clubului, nu pot decat sa ma bucur ca incepem sa formam un colectiv unit, de gasca,.... de baieti !
In calitate de presedinte al MAK Motorsport, nu pot decat sa ma bucur ca am pe langa mine oameni pe care te poti baza, care sunt in stare sa faca ceva si care chiar VOR sa faca ceva pentru aceasta pasiune a noastra, sportul cu motor !
Multumesc membrilor clubului care au pus osul la treaba, care s-au dat, care au ajutat ca oficiali, celor care au facut orice le-a stat in putere ca acest spectacol sa fie o reusita !
Multumesc baietilor din Galati, Buzau si Bacau ( daca au fost si din alte localitati .. le multumesc si imi cer scuze ca nu am stiut de prezenta lor acolo ) care au venit alaturi de noi si care au contribuit esential la aceasta reusita. Baieti ... sunteti de show !!!!!!
Multumesc celor care ne-au aprobat efectuarea acestui raliu si a celor care au supravegheat la buna desfasurare a evenimentului !
Cu totii am aratat ca suntem in stare sa organizam un raliu cum altii chiar nu au stiut sa faca !!!!
Le-am aratat ca avem caracter si ca suntem baieti !!!
Baieti ... suntetzi okEi .. sa moara dusmanii mEI !!!!
Va multumesc inca odata tuturor celor care ati dorit ca acest raliu sa iasa asa cum a iesit... UN SUCCES !!!!!
Sa fiti iubitzi !!!!!
|