Re: CLUB NOU MAK MOTORSPORT BRAILA
Indiferent daca acest forum este controlat sau nu de Politie, in calitate de presedinte si fondator al acestiu club, consider ca e de datoria mea sa spun cateva cuvinte vis-a-vis de ultimile postari.
Nu pot decat sa ma bucur ca sunt din ce in ce mai multi iubitori de sporturi cu motor, pe doua sau pe patru roti, profesionisti sau amatori, pe toti cei de aici, ne leaga pasiunea pentru motoare.
Doresc sa precizez ca MAK MOTORSPORT nu se asociaza cu nicio miscare, organizare, eveniment, etc., organizat in conditii ILEGALE. Si pentru ca eu consider ca trebuie impacata si capra ( Politia ) si varza ( noi cei carora ne plac motoarele dar nu avem locuri special amenajate pentru asa ceva ) sau invers ...., va invit pe toti alaturi de membrii clubului nostru, sa vedeti ce vrem sa facem, cum vrem sa facem si cu cine vrem sa facem, ca aceste manifestari sa fie legale si pe placul tuturor. CRC-ul va sta tuturor la dispozitie pentru toate detaliile pe care le solicitati, in calitate de "sef" al sectiei de automobilism din cadrul clubului. Deasemenea, si eu va pot da orice fel de detaliu, pe care dumneavoastra, iubitorii automobilismului de orice fel, doriti sa il aflati.
Va multumesc si va astept alaturi de noi.
Va garantez ca dupa primul raliu organizat de noi, vom ramane prieteni!