Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Sondaje Auto

Sondaje Auto Chestionare, Curiozitati, Sondaje - Vezi ce au raspuns altii si spune-ti parerea

Reply

Thread Tools
Old 02-12-09, 22:01   #91
THUNDER77
CITROEN Driver

Stage 5

THUNDER77's Avatar

Member of:
[Freehand Design Usergroup]
[Colectionar Machete]
[4Rally]
[CITROEN]
Default Re: Ce stil de condus aveti?

Conduc in asa fel incat sa nu pierd nici timpul , sa nu imi tocesc nici nervii si in acelasi timp cu ochii cat farul de Ikarus sa nu intre in mine vreun "reisar" de moment Nu de alta dar....ma asteapta juniorul acasa si n-as vrea sa-l dezamagesc intarziind

Ardeau strabunele altare/Si ziua coborase-n berna/Treceau ostirile barbare/Peste cetatea mea eterna....
Ploua cu spaima si durere/Peste cetatea mea invinsa/Cadeau barbatii in tacere/Murea un zeu cu tampla ninsa.......

https://forum.4tuning.ro/201-masina-m...ia/page-5.html
THUNDER77 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-09, 22:05   #92
CyberCSX
Banned

Stage 5

Eu conduc defensiv.
Las toti prostii sa ma depaseasca ca sa fie iei primii care dau în pom
CyberCSX is offline   Reply With Quote
Old 05-12-09, 23:54   #93
cristy_dacia

Stage 5

cristy_dacia's Avatar

Quote:
Originally Posted by Antilles View Post
Inseamna ca esti curajos, eu unu nu as avea tupeu sa ma aventurez la viteze mari pe vremea asta cu o dacie...desi am una din 2004 cu motor de 1.6(de rupt pe dealuri pe la tara), la cat sunt daciile de stabile....si de ai avea permis de 15 ani si tot risti
poi si dacia mea e fabricata la sfarsitu lui 2004
cristy_dacia is offline   Reply With Quote
Old 05-12-09, 23:56   #94
cristy_dacia

Stage 5

cristy_dacia's Avatar

Quote:
Originally Posted by -Claudia- View Post
Eu cred ca prietena ta e prea fricoasa si nu vrea decat sa te Ienerveze... si presupun ca atunci cand calci acceleratia pune jos toata puterea instant, nu? iar pe ea o infige in scaun!

Am inteles cu totii ca esti vitezoman... dar eu am o curiozitate: cu franele cum stai?
frate am servofrana si cand apas pedala pana la podea ma arunca prin parbriz
Old 06-12-09, 00:01   #95
CyberCSX
Banned

Stage 5

Da cu ABS-u cum stai ?
CyberCSX is offline   Reply With Quote
Old 06-12-09, 00:23   #96
THUNDER77
CITROEN Driver

Stage 5

THUNDER77's Avatar

Member of:
[Freehand Design Usergroup]
[Colectionar Machete]
[4Rally]
[CITROEN]

Quote:
Originally Posted by CyberCSX View Post
Da cu ABS-u cum stai ?
Foarte bine ! Nu are , asa ca nu isi bate capul cu el si nici probleme de intretinere nu-i pun senzorii

Hai sa lasam mistocareala pe seama masinilor si sa revenim on topic , nu credeti ca e mai bine ?
THUNDER77 is offline   Reply With Quote
Old 06-12-09, 06:50   #97
cristy_dacia

Stage 5

cristy_dacia's Avatar

Quote:
Originally Posted by THUNDER77 View Post
Foarte bine ! Nu are , asa ca nu isi bate capul cu el si nici probleme de intretinere nu-i pun senzorii

Hai sa lasam mistocareala pe seama masinilor si sa revenim on topic , nu credeti ca e mai bine ?
lasai frate sa faca misto treaba lor
Old 06-12-09, 12:54   #98
b01uxd

Stage 5

b01uxd's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[SEAT]
[Unknown Racers]

numai periculosi in trafic.....v-ati gandit ca il loviti pe unu nervos pe care nu il intereseaza de asigurarea voastra? eu sincer nu as vrea sa imi loveasca o masina un tantalau cu aspiratii de pilot, nu cred ca m-as controla....sa o luam altfel.....am un cazan de oltcit in care in ultimu an sau dus minim 60 de milioane, ma loveste cineva cu orice fel de masina si imi da asigurarea....aia imi dau dauna totala 5 milioane(doar in vise imi dau aia atatia bani) nu e clar ca nu am ce face cu asigurarea lui? de aici tragem concluzia urmatoare.....mergeti cum doriti voi la voi in curte sau la voi in casa, pe drumurile patriei mergeti regulamentar

B01UXD-Oltcit 1.3 air cooled boxer engine runin' on nitro
B02UXD-Seat Leon 1m (EX) 1.6 16v gone but not forgotten
B02UXD - Honda Civic EJ6 Black Widow b18T
B03UXD-AlfaRomeo 147 (EX) bella donna
B03UXD-Honda Civic EG3 (EX) Red Rocket b20 VTEC
B03UXD-AlfaRomeo Giulietta 2.0 JTDM Snow White
B100UXD-Dacia Logan 2 Prestige DCI daily mule
B101UXD-Oltcit Club 11 RM New old school
B102UXD-Seat Leon Cupra R 1m (EX) Red Pig
B103UXD-Seat Leon Cupra 1p Stage 2+ White Comet
b01uxd is offline   Reply With Quote
Old 06-12-09, 13:34   #99
Alejandro
Ford Driver

Stage 5

Alejandro's Avatar

Member of:
[DACIA]
[FORD]

Ca stil de condus unul uns adopt la fiecare drum - sa nu intelegeti ca-mi ung franele cu vaselina ) - glumeam. Depasirile se efectueaza regulamentar (exceptand viteza la care se ajunge dupa ce termin depasirea) - curbele le iau atat cat sa nu intru in cel din fata si cat sa nu ii incurc pe cei din spate. Folosesc in majoritatea cazurilor frana de motor - seara cand sunt mai obosit apelez mai mult frana de servici. Iarna cand e zapada asezata pe terenuri - distractie
Alejandro is offline   Reply With Quote
Old 02-01-10, 14:17   #100
cristi galati

Stock

sportiv imi place sa merg repede daca nu ma plictisesc ,sa spunem ca imi place viteza
cristi galati is offline   Reply With Quote
Old 04-01-10, 23:46   #101
seven_dj
Dacia Driver

Stage 3

seven_dj's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by b01uxd View Post
numai periculosi in trafic.....v-ati gandit ca il loviti pe unu nervos pe care nu il intereseaza de asigurarea voastra? eu sincer nu as vrea sa imi loveasca o masina un tantalau cu aspiratii de pilot, nu cred ca m-as controla....sa o luam altfel.....am un cazan de oltcit in care in ultimu an sau dus minim 60 de milioane, ma loveste cineva cu orice fel de masina si imi da asigurarea....aia imi dau dauna totala 5 milioane(doar in vise imi dau aia atatia bani) nu e clar ca nu am ce face cu asigurarea lui? de aici tragem concluzia urmatoare.....mergeti cum doriti voi la voi in curte sau la voi in casa, pe drumurile patriei mergeti regulamentar
cata dreptate are omul.............cu stilul meu d condus........p la 18 ani ii dadeam si eu in goarna......acum m-am calmat...nu se merita asa oriunde-oricand
seven_dj is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -