Depinde f. mult si ce conduc. Cu fordul nu pot sa merg mai mult de 120 in oras(ba chiar prefer sa nu depasesc 100) si nici nu sunt adepta vitezei excesive in oras, ci in limita in care poti controla masina.
Daca e sa iti iasa un idiot de pe cedeaza sau sa intre pe contrasens se intampla oricum, nu tine de viteza si stilul tau de condus.
Nu ma schimb dupa "copilot" fiindca imi cunosc masina si am un fel de "psiholigie inversa" in trafic pt ca sunt atenta si intuiesc ce urmeaza sa faca cei din jurul meu. Si nu tre sa fiu mama omida pt asta
Sora-mea inca se mira cum pot sa conduc sportiv si preventiv in acelasi timp
Imi place sa ma strecor pe unde altii au impresia k nu au loc, cu alte cuvinte "crosetez" prin trafic, in limita bunului simt (...si nu numai)
Nu dorm la semafor, semnalizez orice k*t, nu-mi place sa incurc pe altii, imi vad de ale mele.
Dar in general depinde de starea de spirit, si asta cred ca se aplica la toata lumea.
Cand sunt nervoasa/suparata ies si dau o tura cu masina(cele mai periculoase momente, fiindca nu-mi pasa ce fac, noroc ca n-am vreo bestie de masina)
; Cand sunt sictirita sau mi-e somn nu depasesc 65, iar cand e trafic ma agit cel mai mult
... nu pot sa stau locului si incep si depasesc... mai prin dreapta, mai prin stanga, mai o linie de tramvai, mai un trotuar.... Ne adaptam!
PS: nu-mi place sa opresc la trecerile de pietoni! (nu aruncati cu pietre)