frate ma scuzati de offtopic ...dar sunt interesat sa achizitionez un trabant...de preferat normal nu combi....desi daca apare si vre`un combi si imi comvine la pret nu ma supar...ma intereseaza in 1 rand sa mearga...si eventual sa fie si cu itp ...adik sa se circule cu el... astept ... poate stie vre unul din voi pe cineva care vinde...multumesc si scuze inca o data pentru offtopic
Quote:
Originally Posted by (!8Y_M
Imi cer scuze zi eu de offtopic... vinde care vrun Trabantzel? daca e si roz.. ar fi super:X.. Pm daca da.. multumesc
imi place ptr un trabant dar am vaz la motor o cuidatzenie eu cred ca acest trabant este facut sa isi ia ariiiiipppppppiiiiiiiii....
d c zic asta ca am vazut 2 cutii presupun goale de red bull dar pe cuv. meu daca stiu la ce folosesc acele cutii...
in al doilea rand nush parca e prea jos pragul fatza de spoilere...sau mi se pare...pare asa disproportzionat...
in rest toate sunt ok in afara de ala roshu care trebea sa aiba cum a zis SFW!
cele doua "cutii de red bull goale" sunt doua bobine de inductie primele modele erau prevazute cu doua bobine de ind cate una pt. fiecare cilindru.
salut.foarte tare jucaria...de curand mi-am luat si eu un trabantzel si m-ar interesa sa-l modific..imi poti face o lista cu cheltuielile pe care le-ai facut...?(in mare..) thx