cateva dintre ele am impresia ca sunt facute virtual, in special poza aac si si \"trabantul ala extrem\" dar la asta nu sunt sigur....
Quote:
Originally Posted by \"pdw\"
Mie imi place ala mov, cu jante de Wartburg Irmscher. Are un motor turbo de 180 CP, prinde suta in 4,6 sec, iar viteza maxima 210km/h.
eu unul nu cred ca asi avea curaj sa ma plimb cu unu din ala....un carton la 210 si cu 180 cp(ceea ce pentru o masina ca aceea e ffffffffffff mult)....ori cat de ranforsata ar fi masina tot nu cred ca poate sa faca fata cu brio unui accident...nici la 70 km/h sa nu mai vorbim de 200
Draga omuletule...ai putea sa te documentezi in legatura cu rezistenta caroseriei si a sasiului de trabant (raportate la cele de Dacie)...si vei ramane surprins...in legatura cu traby-ul mov...crede-ma k de banii care au fost bagati in mashina aia ai putea 100 % sa-ti cumperi vreo' juma' de duzina de Ford-uri Mondeo, care shtiu ca-ti plac....:P Asa k \"Stop being foolish\"...si nu posta numai k sa fii smecher....ms mult ......scuze pt offtopic...:P:P:P:P:P
eu unul nu cred ca asi avea curaj sa ma plimb cu unu din ala....un carton la 210 si cu 180 cp(ceea ce pentru o masina ca aceea e ffffffffffff mult)....ori cat de ranforsata ar fi masina tot nu cred ca poate sa faca fata cu brio unui accident...nici la 70 km/h sa nu mai vorbim de 200
Daca vrei sa vezi cum arata un Trabant dupa un crash test, citeste fisierul de mai jos. Ai sa fii surprins cum arata celelalte masini fata de Trabant !
masini cu potential trabiurile , apropo mi-a zis cineva ca se fac pe comanda si costa 18.000 de euro bucata , de noi .... desi prefer broscaletzii , arata bine rau astea
si mai aveam o poza cu un trabant dragster da nu o mai gasesc si nici linku de unde le-am luat..totusi..incep sa cred ca trabantu e cea mai chinuita masina...si-au batut joc de ea in toate felurile...