![]() |
Tuning Trabant Super COOL
6 Attachment(s)
Am gasit si eu pe net un Trabant super mishto tunat si am zis k merita sa il vedeti si voi. :shock: Mie unu imi place.Voua???
|
4 Attachment(s)
mai am o serie de poze tot cu trabant
|
Simpatice ... spoilerul spate la primul e prea inalt. De fapt e stock.
Dar .... vroiam sa spun ca am inebunit cu neoanele albastre. Toata lumea-si pune doar neoane albastre ... pe masina rosie nu se poate rosie? ... sau pe verde ... verde? ... sau etc.... nu pe toate culorile si indiferent de vinyluri sau alte chestii .... ALBASTRU. Scuzati pt offtopic. ah ... si ce-i cu cutiile alea de red bull? |
imi place ptr un trabant dar am vaz la motor o cuidatzenie eu cred ca acest trabant este facut sa isi ia ariiiiipppppppiiiiiiiii....
d c zic asta ca am vazut 2 cutii presupun goale de red bull dar pe cuv. meu daca stiu la ce folosesc acele cutii... in al doilea rand nush parca e prea jos pragul fatza de spoilere...sau mi se pare...pare asa disproportzionat... in rest toate sunt ok in afara de ala roshu care trebea sa aiba cum a zis SFW! |
trabantul ala rosu nu e cine stie ce...nare jenti...nare spoilere...nare eleron.....e interesant k are neon si vinyl...as vrea sa am unul :roll:
|
hai ca sunt prea tari..cel putin ala verde chiar imi place
..cred ca asa mai mult pt. kterink mi`as lua si yo unu sa il fac asa :lol: |
ma va spun sincer k mie unu mi-au placut enorm de mult,mai ales cel verde.chiar nu mi-ar fi rusine cu unul k asta.sunt ferm convis k toti isi vor indrepta privirile spre el pt. k nu vezi mereu asa ceva.se vede k e facut cu gust:culoarea e super mishto si iese in evidenta,jentile se potrivesc de minune,oglinzile nu mai zic si pragurile......pragurile parca il fac sa zboare.de interior nu mai zic..scaune sport,volan sport. respect pt. cel ce la facut :wave:
|
3 Attachment(s)
am mai gasit niste trabi-uri destul de reusite si astea VA PLAC?? :roll:
|
:roll: deci....hai sa facem tuning pe trabant :D :D :D
|
Quote:
|
hahahahahahahaha
toata lumea e trabantista pe acilea.....www.trabi.ro cam la asa ceva sa va asteptati.... |
Re:trabi
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
am mai gasit si io niste poze cu trabi-uri si cu niste skode ..arata destul de bine...parerea mea
|
Skoda aia verde arata chiar bine :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning