19-03-10, 17:58
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team] [2 Roti]
|
Re: Targu Neamt
Cum se mai incalzeste umpic am sa trag si eu o fuga pe la voi cu scuteranul
|
|
|
19-03-10, 18:50
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DarkNight_Racer
Ba tata!!!...daca ai ceva vino si zimi in fata si ceilalti la fel sa faca, k orice copil in clasa 2 stie sa scrie!....
Cel putin eu nu ma dau K C onduc cine stie ce masina, cum faca altii care se mai si rastoarna cu ele de parca ar avea Ferarri....citez: ,,more angry than ever"...si cu asta am incheiat...
|
AI FACUT CACOFONIE: 
|
|
|
19-03-10, 19:30
|
|
 Stage 4
|
baieti anuntati din timp poate ajungem si noi ''pascaniul'' salutare din partea noastra
|
|
|
19-03-10, 19:35
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
noi va asteptam...sa vedem ce zic si baietii din piatra...cand pot veni..si stabilim o data si ne adunam
|
|
|
20-03-10, 02:31
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Poate gresesc dar bmw ala nu merita adus nici in discutii. Poze nu'si au rostul si alte specificatii iar proprietarul daca e amator de asa masina, cu toate scuzele de rigoare daca ma insel, dar mie imi face impresia ca este un cocalar care nu poate fi pasionat de tuning ci pasionat de agatat ceva tzaranci si pitzipoance pt care stickerul cu NOS e tot una cu instalatia in sine. (stiu ca asta chiar are instalatie...nefunctionala doar ziceam...). Repet, daca gresesc si proprietarul e baiat de 11+, scuzele mele.
Va salut pe toti si privind subiectul din alte considerente imi place ca la Tg Nt chiar se face asa usor usor treaba. Mai cu valori, mai cu uscaciuni, important e ca e dorinta si se misca ceva in afara de degetele pe tastatura. Respect pentru asta
Un weekend placut baieti!
|
|
|
20-03-10, 18:09
|
|
Stage 3
|
morpheusmaster era vorba despre andreyutzu sau de bmw ala din tg neamt ..care vorbesc baietii din pagina anterioara?
Last edited by LGandrew; 20-03-10 at 18:13.
|
|
|
20-03-10, 23:53
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
ceva poze din seara asta...
|
|
|
21-03-10, 08:08
|
|
Stage 3
|
frumoase
|
|
|
21-03-10, 13:10
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by DarkNight_Racer
Ba tata!!!...daca ai ceva vino si zimi in fata si ceilalti la fel sa faca, k orice copil in clasa 2 stie sa scrie!....
Cel putin eu nu ma dau k conduc cine stie ce masina, cum faca altii care se mai si rastoarna cu ele de parca ar avea Ferarri....citez: ,,more angry than ever"...si cu asta am incheiat...
|
Da esti ciubota (made in italy)? Mori de foame si nu ai ce scrie, dute la dugheana cu caruta ta mov ( pt cocalari) si taci din gura. Nu vezi ce kitch ai in fata blocului, chiar esti chior ?! aia e culoare, aia e toba. chiar vr sa zici ca ai 200 cp? :O oauuuuu. OMG . ce TAAARreee.....mincinos esti  . ai 150 cp din care 100 morti de foame. Care ai pe desktop poze cu tn in curu gol( Versace =)) )
stii la ce e buna masina ta? la carat fan, poate te chem, iti dau o sticla de vin si un sut in cursi gata iti ajunge.
si ce dka s'a rastornat? Probleme, cacaciosule.
|
|
|
21-03-10, 13:18
|
|
Peugeot Driver
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by Critic
Da esti ciubota (made in italy)? Mori de foame si nu ai ce scrie, dute la dugheana cu caruta ta mov ( pt cocalari) si taci din gura. Nu vezi ce kitch ai in fata blocului, chiar esti chior ?! aia e culoare, aia e toba. chiar vr sa zici ca ai 200 cp? :O oauuuuu. OMG . ce TAAARreee.....mincinos esti  . ai 150 cp din care 100 morti de foame. Care ai pe desktop poze cu tn in curu gol( Versace =)) )
stii la ce e buna masina ta? la carat fan, poate te chem, iti dau o sticla de vin si un sut in cursi gata iti ajunge.
si ce dka s'a rastornat? Probleme, cacaciosule.
|
Nu e deloc ok limbajul tau . Daca te-a deranjat ceea ce a postat el ...nu inseamna ca tu trebuie sa-i raspunzi in acest fel .
Daca aveti chef de cearta va rog sa o faceti in privat sau pe messenger , nu pe un forum public.
|
|
|
21-03-10, 13:28
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by stefan_88
Nu e deloc ok limbajul tau . Daca te-a deranjat ceea ce a postat el ...nu inseamna ca tu trebuie sa-i raspunzi in acest fel .
Daca aveti chef de cearta va rog sa o faceti in privat sau pe messenger , nu pe un forum public.
|
stiu ca nu am fost ok cu limbajul. Dar nu e frumos ce face el. Tot el incepe, si tot el se plange.
Dka omul s'a rastornat, si'a luat alta masina care acum e de nota 10. dar a lui din service in service. le e mila la mecanici de el.
|
|
|
21-03-10, 13:40
|
|
Peugeot Driver
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by Critic
stiu ca nu am fost ok cu limbajul. Dar nu e frumos ce face el. Tot el incepe, si tot el se plange.
Dka omul s'a rastornat, si'a luat alta masina care acum e de nota 10. dar a lui din service in service. le e mila la mecanici de el.
|
Pai daca tot el incepe ...nu inseamna ca voi trebuie sa continuati . Cat despre baiatul care s-a rasturnat ( avea parca un golf 3 daca nu ma insel ) important e ca a scapat cu bine . Dar nu are rost sa faceti mare caz pe aceasta tema , se putea intampla oricui . Subiect inchis legat de accidentul respectiv 
Valabil pentru toata lumea : sa incercam sa ne purtam / postam intr-un mod civilizat ..ca doar nu suntem la piata sau pe camp .
|
|
|
21-03-10, 22:37
|
|
Stage 2
|
De ce nu s.ar transforma certurile astea in ceva "productiv"???!!! ..cum ar fi niste curse in miez de noapte (eu organizez)....acolo s.ar vedea valoarea fiecaruia.....nu in vorbe. TOTI STIU SA VORBEASCA!
Respect baietilor din Pascani si Piatra pt salutari.
Daca vreti sa ne adunam odata toate trei orasele si nu numai bine.inteles, poate organizam la "Zimbrarie" (Alin stie zona) si acolo garantat va iesi ceva frumos. Cu organizarea nu se pune problema ...doar hotarati data....(parerea mea ca ar fi bine sambata imediat urmatoare Pastelui...motiv= atunci lumea este inca acasa in vacanta).
"SA CRESTEM MARI"
|
|
|
21-03-10, 22:50
|
|
 Stage 4
|
fant0mas112 sa vedem ce zik si baietii k eu stau cel mai mult pe net si de aia postez numai eu... si o sa va anuntam, chiar mi-ar face placere sa ne cunoastem..salutari de la noi
|
|
|
21-03-10, 22:50
|
|
Stage 2
|
As dori un vot "democratic":P daca sunteti de acord cu data, daca nu alte propuneri.....argumentate daca se poate. Va multumesc anticipat.
"SA CRESTEM MARI"
|
|
|
|
|