Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Propuneri orase

Reply

Thread Tools
Old 30-01-11, 17:00   #646
robby_sev

Stage 2

robby_sev's Avatar

Default Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:
Originally Posted by ovidiu89 View Post
Ba ati innebunit?
nu nu )) doar vbeam si noi discutii ) daca altii innebunesc nu ma bag
robby_sev is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 17:39   #647
grigore89

Stage 3

Quote:
Originally Posted by robby_sev View Post
vreau sa o vad si pe asta cum ursu tau face q7 si seria 5 =))))) pisicutzele te mai cred dar totusi sa nu aberam =)))) la consum se poate sa le faca dar daca te tragi cu ele niciodata .... asta iti garantez si pot pune pariu cu tine pe cat vrei si pe ce vrei...
pierzi pariu . boss stie intro seara m-am dat cu q 7 .3.0 negru culoarea e din mh are SEK la nr l-am facut praf , si multe masini au incercat pana akm si iti garantez eu k pierzi pariul
grigore89 is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 17:45   #648
DJBOSS

Stage 5

DJBOSS's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Rally]

Haideti sa ne auzim in trafic si cu asta basta )
DJBOSS is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 18:03   #649
ovidiu89
VW Driver

Stage 5

ovidiu89's Avatar

Member of:
[VW]
[RENAULT]

Fara sa va suparati dar voi va auziti ce vorbiti?
Nu se poate compara un urs care are maxim 1tona cu un Q7 care are peste 2 tone sau cu un seria 5 care iara e foarte greu.
Grigore eu te inteleg ca masina ta trage bine, dar ca sa spui ca tu ii faci pe toti e iara o alta aberatie pentru ca nu stii peste ce masina dai.
O pisicuta nu are motor numai de 1.6 pe ea, exista si cu motoare mai mari sau turbate sau orice alta masina despre care nu poti sa stii cum trage.

P.S: nu sunt adeptul motorinei dar sa stii ca exista 1.9 Tdi-uri care alearga multttt mai bine, intradevar cu bani multi bagati in motor dar asta e alta discutie

Last edited by ovidiu89; 30-01-11 at 18:05.
ovidiu89 is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 18:23   #650
robby_sev

Stage 2

robby_sev's Avatar

Quote:
Originally Posted by grigore89 View Post
pierzi pariu . boss stie intro seara m-am dat cu q 7 .3.0 negru culoarea e din mh are SEK la nr l-am facut praf , si multe masini au incercat pana akm si iti garantez eu k pierzi pariul
adik omu ala vrei sa spui k s-a tras cu tine nu ?) ok si boss-u ma face cand sunt cu omega daca stam putin paralel dupa care eu continui sa merg incet si sa ma plimb, iar el o calca pt ca se grabeste va salut si aveti grija ce vbiti )
Old 30-01-11, 18:38   #651
florin_andrey86

Stage 5

Quote:
Originally Posted by grigore89 View Post
acel omu cu MH??SEK, are multe masini si masini, e un om foarte serios nu face el liniutze prin oras, daca cumva l-ai vazut mergand mai tare prin oras, o facea pt ca se grabea,
asa pot sa spun si eu ca m-am tinut dupa un aston martin DBS, dar cand baga picioru-n ea se ducea de nu o mai cedeai...... si hai sa nu vb ca-i faci pe toti din oras, asta poti sa ti-o spui tie cand te uiti in oglinda pt a te incuraja, sunt masini mult mai puternica ca a ta si o sa mai apara.
da, e unicata in oras, e singura si nici nu o sa mai apara alta, bv a fost king, dar acum nu mai e sau cel putin nu in mainile tale,
eu nu ma cert nu nimeni pt ca nu am dece.

florin_andrey86 is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 18:41   #652
nxtaz
Old School Cars

Stage 5

nxtaz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Fiat]
[Old School Cars]
[Echipa de sprijin]

Grigore, ce motor are mașina asta a ta ?
nxtaz is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 22:47   #653
DJBOSS

Stage 5

DJBOSS's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Rally]

Pana una alta voi va certati... eu mai postez cate ceva ce mi-am achizitionat saptamana trecuta. M-au costat 55 lei nu cum mi-au cerut uni 100 ron pe bucata
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Image378.jpg
Views:	62
Size:	92.2 KB
ID:	1848421   Click image for larger version

Name:	Image381.jpg
Views:	69
Size:	105.7 KB
ID:	1848422   Click image for larger version

Name:	Image383.jpg
Views:	71
Size:	110.0 KB
ID:	1848423  

Dacia Rally Team
VITEZA NU UCIDE,DOAR IGNORANTA SI PROSTIA!!!
Detali despre DACIA HUY se pot gasi pe Facebook
Old 30-01-11, 23:59   #654
florin_andrey86

Stage 5

Quote:
Originally Posted by DJBOSS View Post
Pana una alta voi va certati... eu mai postez cate ceva ce mi-am achizitionat saptamana trecuta. M-au costat 55 lei nu cum mi-au cerut uni 100 ron pe bucata
auzi ma dute tare de aici cu fetentele tale obosite si cu burlanu tau, daca faci tuning fai ceva unicat si fati cu capu tau, nu copia pe alti
de fente si de vise sunt satul vreau sa vad fapte, fapte frumoase, de bun gust, nu toate "zorzoanele"
Old 31-01-11, 00:05   #655
DJBOSS

Stage 5

DJBOSS's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by florin_andrey86 View Post
auzi ma dute tare de aici cu fetentele tale obosite si cu burlanu tau, daca faci tuning fai ceva unicat si fati cu capu tau, nu copia pe alti
de fente si de vise sunt satul vreau sa vad fapte, fapte frumoase, de bun gust, nu toate "zorzoanele"
Din cate am vrut am obtinut, am vrut sunet am obtinut am vrut triple de care mi-am dorit obtinut, si credca toba o so dau special pentru tine jos si o sa-ti dau niste ochelari sa vezi ca, chiar scrie pe ea borla si este .
Pai pe cine copiez in severin arata-mi o dacie care are triple dinastea ?

Last edited by DJBOSS; 31-01-11 at 00:18.
Old 31-01-11, 00:05   #656
robby_sev

Stage 2

robby_sev's Avatar

Quote:
florine esti suparat ?)) te oprii moco ? vazui k avu ceva cu audi-urile in seara asta ))
Old 31-01-11, 00:13   #657
florin_andrey86

Stage 5

ba nu-s suparat, de asta, dar plm cand ii vezi ca viseaza cu ochii deschisi iti vine sa-i iei la 2 randuri de palme sa-i trezesti la realitate
filtru sport + toba sport = 7milioane de cai
curse intre o bunicutza de bulgari si masini de 2009 +, din care iese castigatoare bunicutza.
si tot felul de fente, eu acum vreo 2 ani am zis o vorba pe care o mai tin si pe la status si pe care o sa public aici
CAND UNI NU AU BANI DE MOTORINA, NOI NE CUMPARAM MASINA ) SI CAND ALTI NU AU BANI DE BENZINA NOI NE TUNARIM MASINA.....
Old 31-01-11, 00:16   #658
robby_sev

Stage 2

robby_sev's Avatar

Quote:
ba nu-s suparat, de asta, dar plm cand ii vezi ca viseaza cu ochii deschisi iti vine sa-i iei la 2 randuri de palme sa-i trezesti la realitate
filtru sport + toba sport = 7milioane de cai
curse intre o bunicutza de bulgari si masini de 2009 +, din care iese castigatoare bunicutza.
si tot felul de fente, eu acum vreo 2 ani am zis o vorba pe care o mai tin si pe la status si pe care o sa public aici
CAND UNI NU AU BANI DE MOTORINA, NOI NE CUMPARAM MASINA ) SI CAND ALTI NU AU BANI DE BENZINA NOI NE TUNARIM MASINA.....
=)))))))))))))))))))))))))))) granny =))))))))))))))))))) si aia cu statusu e chiar tare )))))))
Old 31-01-11, 00:22   #659
florin_andrey86

Stage 5

Quote:
Originally Posted by DJBOSS View Post
Din cate am vrut am obtinut, am vrut sunet am obtinut am vrut triple de care mi-am dorit obtinut, si credca toba o so dau special pentru tine jos si o sa-ti dau niste ochelari sa vezi ca, chiar scrie pe ea borla si este .
Pai pe cine copiez in severin arata-mi o dacie care are triple dinastea ?
dj boss, poti sa-i pui tu si scaune de bentlei continental gt imbracate in piele de peste, DACIA TOT DACIE ESTE....
Old 31-01-11, 00:24   #660
DJBOSS

Stage 5

DJBOSS's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Rally]

Quote:
dj boss, poti sa-i pui tu si scaune de bentlei continental gt imbracate in piele de peste, DACIA TOT DACIE ESTE....
Mda aici iti dau dreptate....
- Copyright 2026 4Tuning -