Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Propuneri orase

Reply

Thread Tools
Old 30-01-11, 11:38   #631
madalinu12

Stage 2

madalinu12's Avatar

Default Re: Drobeta Turnu Severin

grasule cat ai dat pe BMW
madalinu12 is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 13:42   #632
DJBOSS

Stage 5

DJBOSS's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Rally]

Astazi a iesit soarele cu ocazia asta au mai iesit masinii la lumina.Postez cateva poze cu golf-u unui prieten de-al meu si cu ursu lu grigore
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Image384.jpg
Views:	69
Size:	125.5 KB
ID:	1847112   Click image for larger version

Name:	Image385.jpg
Views:	59
Size:	114.5 KB
ID:	1847113   Click image for larger version

Name:	Image386.jpg
Views:	56
Size:	105.6 KB
ID:	1847114  

Name:	Image387.jpg
Views:	44
Size:	92.6 KB
ID:	1847115   Click image for larger version

Name:	Image388.jpg
Views:	55
Size:	111.4 KB
ID:	1847116   Click image for larger version

Name:	Image389.jpg
Views:	63
Size:	42.0 KB
ID:	1847117  

Name:	Image391.jpg
Views:	53
Size:	113.7 KB
ID:	1847118   Click image for larger version

Name:	Image392.jpg
Views:	88
Size:	117.2 KB
ID:	1847119   Click image for larger version

Name:	Image390.jpg
Views:	49
Size:	45.4 KB
ID:	1847120  

Dacia Rally Team
VITEZA NU UCIDE,DOAR IGNORANTA SI PROSTIA!!!
Detali despre DACIA HUY se pot gasi pe Facebook
DJBOSS is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 13:51   #633
grigore89

Stage 3

da ...iar facusi poze la mine in parcare ......iar bmw -ul meu e nespalat de 2 saptamani bossule si u ii facusi poza
stai sa dea caldura sa vezi haos prin oras ce facem
grigore89 is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 15:59   #634
robby_sev

Stage 2

robby_sev's Avatar

Quote:
Originally Posted by grigore89 View Post
da ...iar facusi poze la mine in parcare ......iar bmw -ul meu e nespalat de 2 saptamani bossule si u ii facusi poza
stai sa dea caldura sa vezi haos prin oras ce facem
dar a dat caldura ... mai bine asteapta sa se ieftineasca benzina =)))
robby_sev is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 16:03   #635
florin_andrey86

Stage 5

ce aveti mai cu ha benzina/ motorina, nu va inteleg, daca aveti bani sa bagati si masini pt modificari sau sa le cumparati modificate gata inseamna ca aveti bani si de restu, ce va tot plangeti,
ORI SUNTETI GOLANI ORI NU MAI SUNTETI.

florin_andrey86 is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 16:42   #636
robby_sev

Stage 2

robby_sev's Avatar

Quote:
Originally Posted by florin_andrey86 View Post
ce aveti mai cu ha benzina/ motorina, nu va inteleg, daca aveti bani sa bagati si masini pt modificari sau sa le cumparati modificate gata inseamna ca aveti bani si de restu, ce va tot plangeti,
nu ma plangeam eu florine )) ziceam pt unii si pt altii care dau banii pe masini si nu se uita inainte sa vada si ei cat consuma si le tin prin parcari cu lunile )
Old 30-01-11, 16:48   #637
florin_andrey86

Stage 5

Quote:
Originally Posted by robby_sev View Post
nu ma plangeam eu florine )) ziceam pt unii si pt altii care dau banii pe masini si nu se uita inainte sa vada si ei cat consuma si le tin prin parcari cu lunile )
asta e, dar cine mai are masina ca a lor sau cine-s ei.....barem sa le lase pe bulevard sa le admire oameni cand trec pe acolo.......
florin_andrey86 is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 16:51   #638
robby_sev

Stage 2

robby_sev's Avatar

Quote:
asta e, dar cine mai are masina ca a lor sau cine-s ei.....barem sa le lase pe bulevard sa le admire oameni cand trec pe acolo.......
si sa lase si un anunt in geam )) este proprietatea lu x sau lui y ca asa nu are nici un farmec... vezi msina inscrisa in ro in bg in franta si asa mai departe, important este a cui e ... si important este k si-a permis-o nu ca merge cu ea sau nu )
Old 30-01-11, 17:45   #639
grigore89

Stage 3

Quote:
ce nu inteleg eu ...kre e problema frate , poate masina mea mananca cat 3 la un loc , dale tale dar fuge pe masura iar iti pot demonstra ca masina mea ca sa faci 100 km / oras iti manaca juma de salariu , cand nu cunosti mai bn asculti . e vreo problema ? , merg mai putin si gata dar niki q 7 nu imi sta in fatza si nici seria 5 pisicutzele niki vorba . eu nu am comentat la adresa nimanui asa k dak aveti cv de spus hai sa o punem pe asfalt sa vedem dak sunt mai smecher sau nu , va dau avans si 200 m si pun si pariu cu voi k sa vedetzi ca nu imi trebuie mai mult de 20 de secunde sa trec pe langa voi lejer fara sa ma stresez prea mult . asa ca va rog sa va abtineti la adresa altora si la masinile lor . eu unu nu m-am luat de nimeni si de masina lui pana akm deci cer acelasi lucru
Old 30-01-11, 17:48   #640
grigore89

Stage 3

Quote:
Originally Posted by robby_sev View Post
nn eu am stiut cat consuma . e problema mea asta si nu te priveste , am si alte planuri nu doar sa *** la benzina. oricumn nu faci u km cati fac eu intro luna
asta ca sa nu mai vb in necunostiinta de cauza
Old 30-01-11, 17:49   #641
grigore89

Stage 3

Quote:

sunt golan knd vreau , knd pot dar asta iar e treaba mea

mai bn am una kre consuma , e unica pe oras , impune respect si face multe masini chiar prea multe si cine stie cunoaste asta , decat sa am o masina care seamana cu toate din orash mai bine una care impune respect si cand sta pe loc . diferenta este k masina mea a participat la king of europe si are un loc bun luat acolo ....deci nu cara bagaje ca altele sau sa ma duc cu ea la tara sau sa imi platesc facturile ......

aa o am pe bg fratzie sunt smecher o calc kt vrea plm si niki garda n- are ce imi face

Last edited by grigore89; 30-01-11 at 17:56.
Old 30-01-11, 17:50   #642
DJBOSS

Stage 5

DJBOSS's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Rally]

Nu toata lumea are salariu de 15-20 de milioane si are bani de aruncat pe fel si fel de chesti pentru tuning, uni isi permit sa-si faca si la cat au iei bugetu si sa iese ceva frumos .
Legat de benzina nu stiu pe care din voi multumeste chestia ca sa scumpit ...
DJBOSS is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 17:57   #643
robby_sev

Stage 2

robby_sev's Avatar

Quote:
nn eu am stiut cat consuma . e problema mea asta si nu te priveste , am si alte planuri nu doar sa *** la benzina. oricumn nu faci u km cati fac eu intro luna
asta ca sa nu mai vb in necunostiinta de cauza
ai si u dreptate, nu fac km cat faci u intr-o luna, fac mult mai mult si asta pot sa ti-o dovedesc )) acum fac mai putini ca nu mai am masina, dar eu nu prea te-am vazut pe tine zi de zi in oras cu masina, eu cel putin ies zilnic si cam in fiecare seara ...
Old 30-01-11, 17:58   #644
ovidiu89
VW Driver

Stage 5

ovidiu89's Avatar

Member of:
[VW]
[RENAULT]

Ba ati innebunit?
ovidiu89 is offline   Reply With Quote
Old 30-01-11, 18:00   #645
robby_sev

Stage 2

robby_sev's Avatar

Quote:
ce nu inteleg eu ...kre e problema frate , poate masina mea mananca cat 3 la un loc , dale tale dar fuge pe masura iar iti pot demonstra ca masina mea ca sa faci 100 km / oras iti manaca juma de salariu , cand nu cunosti mai bn asculti . e vreo problema ? , merg mai putin si gata dar niki q 7 nu imi sta in fatza si nici seria 5 pisicutzele niki vorba . eu nu am comentat la adresa nimanui asa k dak aveti cv de spus hai sa o punem pe asfalt sa vedem dak sunt mai smecher sau nu , va dau avans si 200 m si pun si pariu cu voi k sa vedetzi ca nu imi trebuie mai mult de 20 de secunde sa trec pe langa voi lejer fara sa ma stresez prea mult . asa ca va rog sa va abtineti la adresa altora si la masinile lor . eu unu nu m-am luat de nimeni si de masina lui pana akm deci cer acelasi lucru
vreau sa o vad si pe asta cum ursu tau face q7 si seria 5 =))))) pisicutzele te mai cred dar totusi sa nu aberam =)))) la consum se poate sa le faca dar daca te tragi cu ele niciodata .... asta iti garantez si pot pune pariu cu tine pe cat vrei si pe ce vrei...
- Copyright 2025 4Tuning -