24-02-12, 16:10
|
|
 Stage 5
|
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
Originally Posted by florin_andrey86
Art.20 Conditii de intrare in club a membrilor activi:
- Varsta minima a membrilor este de 20 ani.
- Membrii clubului trebuie sa posede permisul de conducere de minim un an.
- Sa nu faca parte sub orice forma din orice alt club auto.
- Sa posede sau sa conduca un autoturism.
- Sa nu fi avut permisul de conducere anulat.
aste sunt conditiile prevazute in statutul clubului, in cazul ca o sa mai apara modificari o sa fiti anuntati
|
deci sa inteleg ca daca am avut permisul suspendat nu ma pot inscrie?
eu m-as inscrie cu toate ca sunt mai mult pe la bucuresti cu facultatea dar vin acasa in vacante + ca toata vara stau akasa si imi pare rau ca nu an avut calculator la sev ca veneam si eu joi ca eram acasa. si sincer mie mi se pare o prostie asta ca nu ai voie sa te inscrii daca ai avut permisul suspendat.
|
|
|
24-02-12, 17:43
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by alexxss
eu m-as inscrie cu toate ca sunt mai mult pe la bucuresti cu facultatea dar vin acasa in vacante + ca toata vara stau akasa si imi pare rau ca nu an avut calculator la sev ca veneam si eu joi ca eram acasa. si sincer mie mi se pare o prostie asta ca nu ai voie sa te inscrii daca ai avut permisul suspendat.
|
si eu l-am avut supendat,dar fac 3 ani decand detin permis
|
|
|
24-02-12, 17:59
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by DJBOSS
si eu l-am avut supendat,dar fac 3 ani decand detin permis
|
anulat si suspendat sunt 2 cuvinte total diferite... suspendarea se face pe o anumita perioada de timp, iar anularea este definitiva si trebuie sustinut din nou examenul. daca gresesc cu ceva va rog sa ma corectati
|
|
|
24-02-12, 19:28
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
|
Din ce motiv ai avut permisul suspendat???
|
|
|
24-02-12, 21:47
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Gangstah
Din ce motiv ai avut permisul suspendat???
|
nu am dat prioritate la pietoni si odata pt viteza. detin permis de conducere de aproape 4 ani.
|
|
|
25-02-12, 09:43
|
|
Stage 2
|
Vrea cineva BBS RK 004 pe 17" 8j cu cauciucuri dunlop sport maxx 225/45/R17?
Daca auziti pe cineva interesat imi dati si mie un semn va rog
|
|
|
26-02-12, 08:54
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Alternator
Vrea cineva BBS RK 004 pe 17" 8j cu cauciucuri dunlop sport maxx 225/45/R17?
Daca auziti pe cineva interesat imi dati si mie un semn va rog 
|
poze,bani....??
|
|
|
26-02-12, 15:59
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
nu te supara ca te intreb, ai permis de conducere? daca DA, de ce nu stii diferenta dintre anulat si suspendat?
|
|
|
26-02-12, 16:06
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by robby_sev
anulat si suspendat sunt 2 cuvinte total diferite... suspendarea se face pe o anumita perioada de timp, iar anularea este definitiva si trebuie sustinut din nou examenul. daca gresesc cu ceva va rog sa ma corectati 
|
nu gresesti cu nimic, doar ca uni nu cunosc senusul cuvintelor
suspendat - permisul de conducere se suspenda in urma unei contraventii la regimul circulatiei, perioada de suspendare este intre 30 si 120 de zile, in functie de gravitatea faptei si daca sustii examenul sau nu
anulat -permisul de conducere se anuleaza in urma unei infractiuni la regimul circulatiei, anularea permisului este definitiva si nu mai poti da examen pentru permis decat dupa ce a trecut cel putin un an de zile e la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti in cazul in care nu faci puscarie, iar in caz de puscarie poti da examen pentru permis decat dupa ce a trecut cel putin 6 luni de la data eliberarii
sper ca acum sa ma fi facut inteles
alte intrebari?
|
26-02-12, 17:52
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by MARY4N
poze,bani....??
|
Salutare
uite aici link catre anunt: http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-10958198.html
Pretul e negociabil, mai ales ca esti din Severin. Ma scutesti eventual de ambalat+carat pana la curier
Ahm, desi nu am inca permis si evident nici vechime, as vrea sa vin si eu la intalnirile voastre  . Nu tin mortis sa fiu membru, pe mine ma intereseaza sa vorbesc si sa schimb pareri cu altii care au aceeasi pasiune
Doar sa nu ma goniti pentru ca nu sunt membru. Inteleg precautia, in general cei la varsta mea sunt cu gandu' numai la ce nu trebe' cand vine vorba de condus. Dar, oricine merita o sansa, nu?
Last edited by Alternator; 26-02-12 at 17:59.
|
|
|
26-02-12, 18:01
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Salutare
uite aici link catre anunt: http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-10958198.html
Pretul e negociabil, mai ales ca esti din Severin. Ma scutesti eventual de ambalat+carat pana la curier
Ahm, desi nu am inca permis si evident nici vechime, as vrea sa vin si eu la intalnirile voastre  . Nu tin mortis sa fiu membru, pe mine ma intereseaza sa vorbesc si sa schimb pareri cu altii care au aceeasi pasiune
Doar sa nu ma goniti pentru ca nu sunt membru. Inteleg precautia, in general cei la varsta mea sunt cu gandu' numai la ce nu trebe' cand vine vorba de condus. Dar, oricine merita o sansa, nu? 
|
da..oricine merita o sansa!te astepta,eu personal vreau sa iti strang mana deoarece ai fost primul care a deschis topicul asta....te asteptam!
|
|
|
26-02-12, 18:25
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Gangstah
da..oricine merita o sansa!te astepta,eu personal vreau sa iti strang mana deoarece ai fost primul care a deschis topicul asta....te asteptam!
|
si eu sunt de acord cu ce zice Gangstah
|
|
|
26-02-12, 18:27
|
|
Stage 2
|
Ma bucur sa vad ca exista buna vointa
|
|
|
26-02-12, 18:29
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by florin_andrey86
nu te supara ca te intreb, ai permis de conducere? daca DA, de ce nu stii diferenta dintre anulat si suspendat?
|
am citit repede si de pe telefon si nu mi- am dat seama.
|
|
|
26-02-12, 18:30
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Salutare
|
chiar daca nu indeplinesti conditiile, poti fi membru simpatizant sau membru novice
|
|
|
|
|