eehhh...se pare ca nu prea vor baietii sa ne faca si noua o sectiune...nu stiu daca ii vb de rea vointa sau de altceva...ei spun ca suntem doar 2-3 care vb aici...mi ciuda putin...dar asta este...ne descurcam si aici,nu baieti si fete ?:P
sectiunea nu ne aduce nici o satisfacere ... tot asa o sa intram si o sa scriem cand o sa avem timp .... atata doar ca la comunitati o sa scrie Alba Iulia ... pe mine nu ma incalzeste cu nimic .. nu ma rog de nimeni .. daca o sa o faca ok daca nu mie imi e egal ...
si totusi .. u cine esti ... ? caci in afara de ce scri pe aici nu stiu nimic despre tine ... eu cel putin ... asta daca nu te deranjeaza ... intentia mea de a sti cu cine .. mai vorbesc pe aici caci face to face nu cred ca ne-am vazut ...
acum sa postez si eu ceva dureros ... nu stiu ce sa zic .. dar .. sunt tot mai dezamagit .. urlam ca facem ca ne intalnim cand cum .. duminica la ora aia .. vin toti .. apoi ala .. nu ca ziua de nastere ala nu ca a uitat ala nu ca .. nu s-a trezit .. DECI DACA NU POTI SA ITI FACI TIMP MACAR 30 DE MINUTE SA NE INTALNIM SA NE VEDEM TOTI LA FATA SA VEDEM CINE CU CINE STA DE VORBA ... ATUNCI CE SA ZIC DACA CUMVA VREODATA PRINTR-O MINUNE V-A FI FACUT CLUBUL ACESTA DACA UNUL SAU ALTUL NU POT VENI ACUM 30 DE MINUTE CUM POT SA VINA ATUNCI O ZI INTREAGA ... CAND ORGANIZAM CEVA ... IN FINE ... this is ... vorbe vorbe vorbe vorbe ... cine se supara se supara dar acesta este adevarul .. cel putin din punctul meu de vedere si eu am obiceiul sa zic in fata ... ar mai fi multe de zis .. dar .. deocamdata am zis ... destul ... have nice day for all
si eu sunt de aceeasi parere...trebuie sa fim seriosi daca vrem sa facem ceva serios...daca nu o lasam balta cu clubul si ne intalnim asa...ca simpli pasionati de tuning...
Quote:
Originally Posted by silk'
Quote:
Originally Posted by ZoliaT
pai trebe sa fiti o mana de oameni ... care sa activati pe forum
daca sunteti sa imi spuneti sa va fac si o sectiune
Quote:
Originally Posted by silk'
uite....suntem o mana mare de oamenni aici....si am vrea sa facem si noi o sectiune la comunitatile 4tuning locale......daca ne poti spune ce conditii trebuiesc indeplinite pt a se putea crea sectiunea respectiva!am apelat la tine ca no....te stiu de mai mult timp si vreau sa te rog sa ne ajuti!nu stim exact despre ce trebuie facut si vrem sa stim concret .....iti multumesc mult si astept un pm de la tine!
sal zoliat!Am vorbit si eu cu prietenii si vrem sa ne apucam de treaba......sa ne spui ce trebuie sa facem noi ca sa se aprobe sectiunea 'alba iulia' pe forum.pana acum am vorbit la 'propuneri orase' in cazul in care vrei sa verifici!daca nu corespundem cerintelor te-as ruga sa-mi spui sa stim ce trebuie facut!as mai vrea sa te intreb cum se procedeaza cu moderatorii?!...cine-i numeste?iti multumesc mult
uite si mesajul concret!
Apropo am vazut ca s-a deschis pe Horea dupa ala de inchiriat atv'uri un magazin cu piese d tuning...a fost cineva sa vada cum ii?
Pana la urma ne int duminica sau ce facem!?