![]() |
Alba Iulia
si in alba iulia sunt masini super!!!in curand o sa pun niste poze cu ele!!!cei din alba iulia pot sa puna si ei!!!
|
pai punele o data ca doar ardealu nu se face de ras !!!!!!!!!!!nu de alta da chiar is curios !!!peace
:twisted: :twisted: |
mdea kn am iesit si io prin oras sa fac niste poze masinilor frumoase din oras mi-am scapat aparatu` si so stricat :( :( asa ca o sa pun pozele mai tarziu...knd il repar....scuzatzi-ma :twisted: :( 8) :oops:
|
salutare.......aveti ceva tuning shops in alba??? k m'am gandit sa va fac o vizita intr'una din zilelea astea.....
|
si cu ce mergi u pana acolo piuf ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
hehehe......iau tramvaiu'......nuh acuma pe bune.....eu m'am gandit sa vin pana la voi in alba poate va mai aduc ceva....stiu eu.....mai cunosc si eu orashu'....btw....flaviutza.....nu vrei sa vii si tuh???:D
|
dupa ce sa ma duc ??
ma duc daca ma cheama cineva ... |
shopuri propriu zise de tuning nu avem da sunt cateva firme care au produse super cool! :twisted: de ex este un shop unde sunt folii omologate sau neoane!sunt multe masinutze fainutze...de ex este un cielo albastru care are de toate pe ea!mai sunt destule....era un fiat coupe din `94 park de vanzare la 2000 de $ negocialbil.....ieri l-am vazut busit rau...masi sunt masini f f f f reusite!folf.pegeut si avem chiar si un hummer h2. :twisted: :twisted: :twisted: super coooool!sunt si curse da locatiile acestora nu sunt fakte publice pt k este orasu` mic si nu ducem lipsa de gabori...No SPEED LIMIT!!! :twisted: :twisted: :twisted:
|
Eşti entuziasmat cum am fost cu toţii la început, ceea ce e foarte bine. Dar asta nu înseamnă că poţi posta de pe 2 sau mai multe usere diferite.
Hotărăşte-te pentru unul dintre ele, iar celuilalt uită-i parola! :wink: |
ok deci m-am hotarat si raman cu asta
;) scuze |
cand venim pe la voi sa ne prezentati \"fiarele \" voastre ca venim si noi cu ceva ....................... asa ca vrem sa vedem miscare in Alba ca lumea am auzit ca-i super faina pe la voi by the way ...!!
:chuckel: :drunk: :drunk: |
De asemenea, te rog să nu mai uploadezi poze în mesaje, decât dacă acestea au legătură directă cu mesajele pe care le postezi.
|
mdea scuzama de poza aia da o fost pusa din greseala vroiam sa pun o poza cu un hummer!scuze... :twisted: :evil:
|
Alba Iulia
Cine nu stie in Alba este un cea mai mica versiune de Hummer adica un H3, acel Cielo are doar un eleron de aluminiu si bare modificate cam atat ca la motor mai nimica; mai sunt cateva BMW-uri an 1980+ modificate; acel IMS cu motor si transmisie de Nissan Patrol; o Alfa 156; un Renault Clio Sport de 250CP. In trecere a fost un Nissan 300ZX cu eleron din fibra de carbon, Dodge Ram 3500, o Mazda verde
|
Re: Alba Iulia
si o sa mai fie un ford probe :)
|
All times are GMT +2. The time now is 13:30. |
- Copyright 2025 4Tuning