Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Propuneri orase

Reply

Thread Tools
Old 28-05-09, 20:55   #91
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]
Default Re: Roman

Foarte bine atunci ... sper sa fie ceva frumos ...in rest ... ce mai ramane de vorbi ... o sa vorbim cu 2-3 zile inainte sa planificam exact ora cum si ce ...
In sfarsit se aproprie timpul cand trebuie sa facem o intalnire ... de cand tot vorbeam noi de asa ceva

App. Pe ce data , si la ce ora va mergeti la Iasi ... adica pe la ce ora veniti in Roman ?
scturoag is offline   Reply With Quote
Old 28-05-09, 22:15   #92
ionut17

Stage 5

ionut17's Avatar

ca sa vina mai multi baieti din roman cu masini modificate ati putea face niste biletele cu data,ora si locul intalnirii pe care sa le puneti pe parbrizul masinilor tunate pe care le observati prin oras
ionut17 is offline   Reply With Quote
Old 28-05-09, 22:17   #93
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Nu asta ii problema .. ca stii doar cum ii intr-un oras ca Roman plin de sifoane ... i-ai zis la 1-2 .. in juma de ora afla tot orasu
Ma ocup eu de asta ... ca stiu eu vreo 2 sifonari d'astia
Old 28-05-09, 23:08   #94
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

in sf s`au terminat discutiile contradictorii... ca sa iti zic scturoag.. ali ump a facut multe pt comunitatea neamt! asa ca nu mai sari la gatu lui degeaba..

ma bucur ca vad ca lumea e preocupata de intalnirea de la roman si ca puteti vbi si fara sa va certati! progresati incet incet..dar sigur!
la aceasta intalnire va fi si KATANA TEAM prezenta
Old 28-05-09, 23:26   #95
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Stim , stim ca va fi prezenta si Katana Team ... stiu ca a facut multe alin pentru comunitatea de tuning din romania ... dar nu asta era ideea ... am avut noi o alta discutie .. nu conteaza .. a trecut ... ramane de vazut pe viitor ce e de facut cu comunitatea din Roman .. si din Neamt.
Da .. cel mai important e sa vina ziua cea mare eu cel putin debea astept !
Sper sa fim cat mai multi .. sa mergem asa .. cate 15-20 de masini odata .. sa "defilam" prin oras :d sa mai vada lumea ... poate se mai lipesc si altii de prin oras de noi .. si o sa vada ceva interesant .. apoi ne oprim la bancute .. mai vorbim ... mai mancam un "sambure" asta'i "traditia" pe la Roman ... la bancute cu seminte
Old 28-05-09, 23:34   #96
h3rodot
Audi Driver

Stage 4

Member of:
[AUDI]

Poate par noob cu intrebarea asta... In jurul carei date se preconizeaza a fi marea intalnire si drumul la Iasi. Daca n-am examen nu vreau sa lipsesc
h3rodot is offline   Reply With Quote
Old 28-05-09, 23:35   #97
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

12-14 iunie ... parca .. sau 12-13 iunie ..

L.E: pana la urma ... veniti pe 12 iunie la Roman .. pe la ce ora ?!? pentru ca eu pe 11 iunie seara ajung in Romania .. si vroiam sa stau la bucuresti peste noapte ... si daca veniti dimineata sa stiu sa nu mai stau la bucuresti , sa vin direct la Roman sa nu ratez
Old 29-05-09, 00:07   #98
h3rodot
Audi Driver

Stage 4

Member of:
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by scturoag View Post
12-14 iunie ... parca .. sau 12-13 iunie ..

L.E: pana la urma ... veniti pe 12 iunie la Roman .. pe la ce ora ?!? pentru ca eu pe 11 iunie seara ajung in Romania .. si vroiam sa stau la bucuresti peste noapte ... si daca veniti dimineata sa stiu sa nu mai stau la bucuresti , sa vin direct la Roman sa nu ratez
E perfect ca pe 11 is la B ca am examen
h3rodot is offline   Reply With Quote
Old 29-05-09, 00:30   #99
26WRC

Stage 5

26WRC's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Opel]
[4Rally]
[NoSpeedLimit Romania Club]

13-14 iunie iasi, iar daca va ganditi ca facei ceva sambata dimineata pe la 8-9 cand toti se grabesc la curse.. eu zic sa va luati gandul si sa gasiti alta solutie in alta zi
Old 29-05-09, 00:33   #100
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Pai d'asta am intrebat la ce ora ... ca o sa fie dimineata si ... toata lumea se grabeste la Iasi ... era o varianta ... sa se opreasca in Roman 1-1,5 ore si sa ne cunoastem toti sa mai vorbim una , alta ... nush ... alin stie mai bine care si cum sta treburile .. ca el ii strange cam pe toti ... cum crezi ca e mai bine alin?
Old 29-05-09, 09:37   #101
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Pai d'asta am intrebat la ce ora ... ca o sa fie dimineata si ... toata lumea se grabeste la Iasi ... era o varianta ... sa se opreasca in Roman 1-1,5 ore si sa ne cunoastem toti sa mai vorbim una , alta ... nush ... alin stie mai bine care si cum sta treburile .. ca el ii strange cam pe toti ... cum crezi ca e mai bine alin?
Ideea era ca oprim doar pentru a ne intalni cu cei din Bacau si Roman (doritori) cand mergem la Iasi , asta va fi dimineatza!

Iar cu vizita o sa stabilim foarte bine o data si o sa fie Sambata sau Duminica ...week end sa fie, toata lumea ! CA na lumea mai lucreaza !
Ali_ump is offline   Reply With Quote
Old 29-05-09, 12:21   #102
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Pai asa am zis si eu ... o intalnire in viteza asa adica ... na .. opriti la omv , venim si noi
, salut , salut ... si ne intrecem pana la Iasi glumeam
Old 29-05-09, 12:33   #103
VaLeX
KATANA TEAM Member

Stage 5

VaLeX's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]

Quote:
Pai asa am zis si eu ... o intalnire in viteza asa adica ... na .. opriti la omv , venim si noi
, salut , salut ... si ne intrecem pana la Iasi glumeam
dap, ne intrecem mergand la consum
nu cred ca o sa fie timp pentru o "sämânta" cum ai zis , am fost si data trecuta la Iasi , ne-am oprit la OMV, am baut o cafea, am mai stat putin , apoi am plecat, mai multe se pot vorbi la Iasi

Cat despre marea intalnire , Alin , eu spun sa anulam o intalnirea de-a noastra, vinerea , si sa mergem toti (care vor si pot) la Roman , sa "deschidem" oarecum comunitatea .... ?
VaLeX is offline   Reply With Quote
Old 29-05-09, 12:37   #104
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by VaLeX View Post
nu cred ca o sa fie timp pentru o "sämânta" cum ai zis , am fost si data trecuta la Iasi , ne-am oprit la OMV, am baut o cafea, am mai stat putin , apoi am plecat, mai multe se pot vorbi la Iasi

Cat despre marea intalnire , Alin , eu spun sa anulam o intalnirea de-a noastra, vinerea , si sa mergem toti (care vor si pot) la Roman , sa "deschidem" oarecum comunitatea .... ?
Pai da , ne intrecem la consum , care consuma mai putin pana la Iasi ... cat despre intalnire ... da ... d'asta am si intrebat la ce ora treceti prin Roman ca mi-am imaginat ca nu aveam timp de renumita "samantza" ... ne intalnim la OMV toti ... si am plecat in tromba
Old 29-05-09, 13:11   #105
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by VaLeX View Post

Sa vedem ... cum va fi de acord lumea !
Ali_ump is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -