Aaa ... bravo aline .. frumos din partea ta ... la 1 pagina de off-topic nu dai warning dar la 2 posturi d'ale mele off-topic mi-am si luat warning ... sau asta e cumva ca m-am luat de varu' tau AndreiCa ...sau cine e baietu' ala ... dar asa e in romania ... totul e pe pile ... ala e nepotu meu .. sau mai stiu eu ce ...deci daca te-ai luat de el .. nu stiu ce iti fac ... aici sunte o comunitate ... toti avem drepturi egale
Esti bolnav baiete! Fa-ti un control!Documenteaza-te sau macar citeste forumu si ai sa vezi ca nu am rude in Moldova ! Si te rog pentru o ultima oara foarte insistent sa termini cu fazele de genu asta ! Si e valabil pt toata lumea !
Nu sunt bolnav deloc nu mi se pare corect ce faci ... dai warning fara sa dai original post si sa justifici , exact de cand m-am luat de AndreiCa te iei de mine non-stop iar altii care gresesc de 10 ori mai mult nu le zici nimic(in cazul de mai sus , off-topic de o pagina[chat])...vreau sa stiu ce ai cu mine ... dar ne intalnim noi odata si odata si vorbim despre asta ... nu e o amenintare stai linistit.
hahahahahaha .... dutee maaa ... ce fel danseazaaaa doamne ma ce;i cu asta ... chiar ii din Roman ??? credeam ca numai pe la Caransebes gasesti fenomene d'astea doamneeee
chiar asa de rau au ajuns romascanii ?!? doamne .. cum sa canti asa ceva ?!? ...daca ma mai uit de vreo 2-3 ori incep sa-l ador pe guta
inca un film are l-am gasit cu Paulica de la Roman : https://www.youtube.com/watch?v=727Qf...eature=related