Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Propuneri orase

Reply

Thread Tools
Old 22-05-10, 10:19   #646
andreyutzu

Stage 4

Default Re: Roman

cirinel nu e adevarat deloc...intre Pascani si Targu Neamt sunt legate prietenii,pasarica aia a ta minte daca vrei poti sa vezi mai multe detalii pe sectiunea noastra..salutare
andreyutzu is offline   Reply With Quote
Old 22-05-10, 13:41   #647
CiRiNeL

Stage 4

CiRiNeL's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[VW]

deja apar contradictiile ) hai ca imi place...poate mai sunt pareri...eu sincer habar nu am ce se intampla cu aceste 2 comunitati( pascani & targu neamt) de asta intreb...eu nici in roman nu prea stiu ce se invarte chiar daca stiu majoritatea baietilor...deci sa nu credeti ca vreau sa pun paie pe foc sau ceva de genul
Old 22-05-10, 14:35   #648
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by CiRiNeL View Post
deja apar contradictiile ) hai ca imi place...poate mai sunt pareri...eu sincer habar nu am ce se intampla cu aceste 2 comunitati( pascani & targu neamt) de asta intreb...eu nici in roman nu prea stiu ce se invarte chiar daca stiu majoritatea baietilor...deci sa nu credeti ca vreau sa pun paie pe foc sau ceva de genul
Eh,nu o sa stim niciodata noi,ramane intre ei. Cirinel da-mi un buzz pe mess sa te intreb ceva.
VladM is offline   Reply With Quote
Old 22-05-10, 16:00   #649
Fuioaga13

Stage 2

Fuioaga13's Avatar

CINE a scos asemenea vorbe ori e handicapat (la minte) ori sta doar in fata calculatorului (nu vine la asemenea intalniri)....daca ar fi venit macar odata la o intalnire intre Targu Neamt si Pascani ar fi vazut adevarul din primele 5 minute.

==> contrar celor spuse suntem foarte buni prieteni, nici 5% nu se dicuta pe forum cat vorbim la telefon....asa ca basti celor care MANANCA KAKAT DOAR K SA LE MIROASE GURA.......ii invit oricand la o intalnire intre cele 2 orase si va spun drept ca poate nu exista mai mare respect intre TgN si Piatra cum exista intre TG.N si PASCANI.

Noi cei din Targu Neamt am conlucrat foar bine cu grupul din Pascani. CLAR

"SA CRESTEM MARI"
Old 22-05-10, 17:01   #650
CiRiNeL

Stage 4

CiRiNeL's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Fuioaga13 View Post
CINE a scos asemenea vorbe ori e handicapat (la minte) ori sta doar in fata calculatorului (nu vine la asemenea intalniri)....daca ar fi venit macar odata la o intalnire intre Targu Neamt si Pascani ar fi vazut adevarul din primele 5 minute.

==> contrar celor spuse suntem foarte buni prieteni, nici 5% nu se dicuta pe forum cat vorbim la telefon....asa ca basti celor care MANANCA KAKAT DOAR K SA LE MIROASE GURA.......ii invit oricand la o intalnire intre cele 2 orase si va spun drept ca poate nu exista mai mare respect intre TgN si Piatra cum exista intre TG.N si PASCANI.

Noi cei din Targu Neamt am conlucrat foar bine cu grupul din Pascani. CLAR

"SA CRESTEM MARI"

ai grija cu jignirile domnule "racer" care nu stii de glume...noi aici la Roman suntem mai glumeti de felul nostru asa ca basti tu cu figurile de pe aici
daca ai fi citit acest thread cum ar fi trebuit ti-ai fi dat seama ca tot ce am zis am zis doar ca sa mai fie si ceva de vorba pe aici...ca de asta romanul sta la propuneri orase si nu are si el un topic...pt ca nu e activitate aici intelegi???
nu am venit si nici nu cred ca o sa ajung la intalnire voastre cat de curand din cauza personajelor astea gen "TU"care nu mai incap de sine si in iasi spre exemplu este activitate mult peste intalnirile voastre.
deci nu am nici un motiv pentru care sa bat drumul pana la voi...decat daca am vreodata chef de cearta si sper sa ma intalnesc cu tine ca vad ca vorbeste gura fara tine...
din acest moment pentru mine acest subiect este incheiat,,,
CiRiNeL is offline   Reply With Quote
Old 22-05-10, 18:45   #651
LGandrew

Stage 3

LGandrew's Avatar

Sincer ..comunitatea Pascani si comunitatea Tg.Neamt au leagat cea mai mare prietenie si nu o spun eu ..o spunea toata lumea care a fost la intalnirile noastre si tot ce se intampla ..nu e rivalitate ...ci prietenie ...toti aveam o pasiune care ne leaga ...(asi spune mai multe dar mai las si pe altii)
RESPECT ALL si nu cred ca este nevoie sa ne certam...
LGandrew is offline   Reply With Quote
Old 22-05-10, 19:33   #652
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by CiRiNeL View Post
ai grija cu jignirile domnule "racer" care nu stii de glume...noi aici la Roman suntem mai glumeti de felul nostru asa ca basti tu cu figurile de pe aici
daca ai fi citit acest thread cum ar fi trebuit ti-ai fi dat seama ca tot ce am zis am zis doar ca sa mai fie si ceva de vorba pe aici...ca de asta romanul sta la propuneri orase si nu are si el un topic...pt ca nu e activitate aici intelegi???
nu am venit si nici nu cred ca o sa ajung la intalnire voastre cat de curand din cauza personajelor astea gen "TU"care nu mai incap de sine si in iasi spre exemplu este activitate mult peste intalnirile voastre.
deci nu am nici un motiv pentru care sa bat drumul pana la voi...decat daca am vreodata chef de cearta si sper sa ma intalnesc cu tine ca vad ca vorbeste gura fara tine...
din acest moment pentru mine acest subiect este incheiat,,,

E na ca l-ati enervat pe nemernicu asta mic de cirinel ) Ce mai sufera unii de ei,nu te mai agita Cirinel,ca pe forum toti is "jmekeri" da daca te vezi cu ei "frate imi cer scuze" si de astea. Hai mai spuneti ce a mai facut care a mai facut pe la masina,a mai strans vreun surub,a mai schimbat vreo bieleta ?
Old 23-05-10, 00:31   #653
o n i x

Stage 4

o n i x's Avatar

in primul rand salutare comunitatii Roman!
imi permit sa intervin deoarece in ultimile posturi de pe topicul vostru a aparut si comunitatea Pascani pe langa comunitatea Tg.Neamt.

1.intre comunitatile Pascani si Tg.Neamt exista o stransa legatura de prietenie si tin pe aceasta cale sa le multumesc baietilor din targ ca ne invita la `distractii`de fiecare data cand pot si ei...(pentru ca noi la Pascani nu prea putem face mare lucru,acest fenomen l-au vazut si ei cu ochi lor);
2.spunea cineva de Iasi...totusi haideti sa nu comparam Iasul care are atatea asociatii club sportive cu comunitatile Roman,Pascani si Tg.Neamt, care deabia suntem la inceput;
3.cand se va organiza din nou `distractie`eu personal o sa ii rog pe cei care organizeaza sa invite si comunitatea Roman sa ne cunoastem si sa va convinge-ti singuri ca suntem PRIETENI nu RIVALI;
4.daca vreti activitate cat mai multa pe topicul vostru vorbiti despre ceea ceea ce ne-a adus pe toti aici pe acest forum nu o dati in BARFA.

aaa si inca ceva era sa uit:userul VladM incearca sa fii matur exprima-ti propriile tale opinii,incearca sa nu mai joci cum canta altii.

daca s-a simtit cineva jicnit,eu imi cer scuze...

si cum au baietii din Targu o vorba:SA CRESTEM MARI.

Last edited by o n i x; 23-05-10 at 00:37.
o n i x is offline   Reply With Quote
Old 23-05-10, 02:43   #654
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by o n i x View Post
in primul rand salutare comunitatii Roman!
imi permit sa intervin deoarece in ultimile posturi de pe topicul vostru a aparut si comunitatea Pascani pe langa comunitatea Tg.Neamt.

1.intre comunitatile Pascani si Tg.Neamt exista o stransa legatura de prietenie si tin pe aceasta cale sa le multumesc baietilor din targ ca ne invita la `distractii`de fiecare data cand pot si ei...(pentru ca noi la Pascani nu prea putem face mare lucru,acest fenomen l-au vazut si ei cu ochi lor);
2.spunea cineva de Iasi...totusi haideti sa nu comparam Iasul care are atatea asociatii club sportive cu comunitatile Roman,Pascani si Tg.Neamt, care deabia suntem la inceput;
3.cand se va organiza din nou `distractie`eu personal o sa ii rog pe cei care organizeaza sa invite si comunitatea Roman sa ne cunoastem si sa va convinge-ti singuri ca suntem PRIETENI nu RIVALI;
4.daca vreti activitate cat mai multa pe topicul vostru vorbiti despre ceea ceea ce ne-a adus pe toti aici pe acest forum nu o dati in BARFA.

aaa si inca ceva era sa uit:userul VladM incearca sa fii matur exprima-ti propriile tale opinii,incearca sa nu mai joci cum canta altii.

daca s-a simtit cineva jicnit,eu imi cer scuze...

si cum au baietii din Targu o vorba:SA CRESTEM MARI.

Comentez ceea ce e la adresa mea,daca nu ma cunosti nu vorbi,eu nu joc dupa cum canta nimeni,eu pur si simplu am incercat sa schimb subiectu subtil. Cei care ma cunosc de pe acest forum,personal,ar putea sa spuna cum sunt eu si daca "joc dupa cum canta altii" mie chiar nu-mi pasa daca omu e Moderator sau altceva spun verde in fata,toti suntem egali,cand am avut de zis cuiva ceva am zis,ca nu mi-e frica si nici nu am de castigat nimic.
Old 23-05-10, 10:35   #655
o n i x

Stage 4

o n i x's Avatar

chiar nu mai vroiam sa postez nimic pentru ca va poluati topicul degeaba...

VladM ar fi bine sa faci si sa fii cum ai spus in postul anterior,dar nici in cazul postului 741 de pe topicul Tg.Neamt nu ai jucat cum au cantat altii?
o n i x is offline   Reply With Quote
Old 23-05-10, 11:45   #656
CiRiNeL

Stage 4

CiRiNeL's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[VW]

gata wa...voi chiar nu intelegeti ca eu am facut o gluma??? se pare ca a fost prost inteleasa...nu a fost nici barfa...acum hai sa revenim )

AM DEJANTAT ((
CiRiNeL is offline   Reply With Quote
Old 23-05-10, 14:01   #657
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by o n i x View Post
chiar nu mai vroiam sa postez nimic pentru ca va poluati topicul degeaba...

VladM ar fi bine sa faci si sa fii cum ai spus in postul anterior,dar nici in cazul postului 741 de pe topicul Tg.Neamt nu ai jucat cum au cantat altii?
Uite,prima data cand intra pe threadul Roman morpheus sau 26wrc ca ei ma cunosc mai bine personal ii las pe ei sa spuna daca "joc dupa cum canta altii".
Old 23-05-10, 22:17   #658
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Ooooooooof doamne...cineva sa mearga la farmacie sa cumpere ceva crema antihemoroizi ca se'ngroasa gluma aici nu zau...deja iar ajungem la principii si orgolii, chestii personale, toate astea din lipsa de umor a unui user...penibil.

Va pup...
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 23-05-10, 22:41   #659
werewolf0381

Stage 3

oameni buni intre cei din TG Neamt si Pascani nu este nici o rivalitate......doar o prietenie adevarata!!!va asigur!!!cum au zis si altii....veniti la intalnire!!!iar "pasarica" sa o lase mai moale!!!) cu respect
werewolf0381 is offline   Reply With Quote
Old 24-05-10, 00:35   #660
Fuioaga13

Stage 2

Fuioaga13's Avatar

CiRiNeL daca citesti cu atentie postul meu nu a fost per persoana ci general.....(daca te.ai simtit e treaba ta).....cat despre gluma "foarte reusita".....debea astept (cum am mai spus.o) sa fim invitati (comunitatea din TG Neamt) la ceva organizat de Roman...........cat despre pasarici...acestora le trebuie taiate aripile din fasha (ca nu cunva sa poata sari peste gard).......cat despre personajele gen EU.....sa dea Dumnezeu sa fie toti asa ca mine sa.si apere comunitatea PRIETENII si sa realizeze ceva.......si daca tot nu crezi ca vei ajunge vre.odata la intalnirile noastre macar de curiozitate poti monitoriza topicurile Pascani si Targu Neamt...si sigur iti vei da seama ce fac perosnajele gen EU(cum spui tu).

BAFTA SI RESPECT...ca aveti nevoie.

"SA CRESTEM MARI"
Fuioaga13 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -