Deci pana la urma v'ati hotarat cand mergem? Sambata sau duminica? Sau.. si sambata si duminica... Ar fi frumos sa ne organizam... De exemplu cei din Bacau sa faca un mic popas in Roman si de acolo sa mergem cu totii la Iasi. Sa stabilim o ora la care sa ne intalnim... putina organizare. Parerea mea e ca asta e o buna oportunitate sa demonstram ca Romanul merita sa fie luat in seama(ma refer la ceea ce tine de tuning) si ca suntem o comunitate unita si cat de cat bine organizata. Cu toate ca am BAC o sa incerc totusi sa ajung duminica. Asta ar fi initierea mea in ceea ce inseamna tuning.. si nu numai
Aha,s-ar putea sa mai adun ceva oameni,eu le-am zis de sambata si au zis ca nu au cum ca lucreaza,asa duminica cred ca vin. 2 prieteni cu un E36 si un Golf 3 Asa ne adunam mai multi din Roman
Am vorbit cu Alin, ne intalnim duminica la mariko inn in jur de ora 9:00 AM... asta cu intalnirea cu cei de la Piatra si de Bacau(posibil) am rezolvat-o ... acum ramane sa ne organizam intre noi...
Azi ... sambata ... 13 iunie ... care nu merge la Iasi si care merge ?!? ... care nu merge ... sa posteze aici sa facem o intalnire intre noi ...in sfarsit ... ca vorbim de luni intregi de intalnirea asta ...
eu nu cred ca merg la Iasi .. ca nu prea merge nimeni sambata(azi) ... din Roman sau din Piatra ... sambata(azi) ar fi mai bine sa ne intalnim noi... eu presupun ora si locul .. sunteti de acord ?!?
-> ora 17:00 la bancute(parcare Roman Voda)
Eu plec azi ( sambata) cu o parte din baieti. Maine pleaca majoritatea sasa ca o sa va intalniti cu ei! In jur de ora 9:00 la Roman ! Sper sa se opreasca, eu le-am trimis cate un mesaj ! Dar o sa ii vedeti cand ajung ei ...