Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Consiliere achizitie audio

Reply

Thread Tools
Old 11-11-07, 09:55   #1
Risk4it

Stage 1

Risk4it's Avatar

Question Help...Va rog!!!

Salut...Daca are chef si timp cineva...Imi explica si mie va rog...Ce inseamna SQ,SPL,HU...si nu doar atat...As mai avea o intrebare...Mi-am luat pachetul Street Racer de la Magnat...Un woofer Street Racer 3000 XXL...si o statie Magnat Ultra 2000...As vrea sa ma ajute cineva cu configuratiile statie...Chiar nu ma pricep...Nu as vrea sa vibreze masina din toate incheieturile...Dar as vrea sa se simta ca am un tub de bass in portbagaj...Multumesc anticipat!
Risk4it is offline   Reply With Quote
Old 11-11-07, 13:27   #2
Bogdan YBR
Opel Driver

Stage 5

Bogdan YBR's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Help...Va rog!!!

sq - sound quality
spl - souind pressure level
hu - head-unit // poate fi cd-player/mp3 player/ casetofon/ dvd

legat de statie nu stiu ce sfaturi iti pot da pt ca nu ma pricep prea bine dar stiu ca nu tre data foarte tare. si acum depinde de reglajele statiei o vei face sa sune cum vrei tu.

Come to the DDark side..... We have cookies!
Bogdan YBR is offline   Reply With Quote
Old 15-11-07, 21:03   #3
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Risk4it View Post
Salut...Daca are chef si timp cineva...Imi explica si mie va rog...Ce inseamna SQ,SPL,HU...si nu doar atat...As mai avea o intrebare...Mi-am luat pachetul Street Racer de la Magnat...Un woofer Street Racer 3000 XXL...si o statie Magnat Ultra 2000...As vrea sa ma ajute cineva cu configuratiile statie...Chiar nu ma pricep...Nu as vrea sa vibreze masina din toate incheieturile...Dar as vrea sa se simta ca am un tub de bass in portbagaj...Multumesc anticipat!
la un atelier car audio poti face insonorizarea portbagajului si instalarea statiei (kit cabluri), si ca bonus sa le ceri reglarea statiei ... etc
bezz is offline   Reply With Quote
Old 18-11-07, 12:50   #4
Sir. Kid

Stage 5

Sir. Kid's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[PORSCHE]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by bezz View Post
la un atelier car audio poti face insonorizarea portbagajului si instalarea statiei (kit cabluri), si ca bonus sa le ceri reglarea statiei ... etc

haaaaaaaaaaaaaaaa
Sir. Kid is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -