Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply

Thread Tools
Old 02-09-05, 09:39   #1
Spyder

Stage 4

Spyder's Avatar

Default Boxe + Amp please help

Salutare!!! Mi-am montat boxele (fata + spate) si sunt foarte happy. Acum vreau sa mai fac ceva si sper sa ma ajutati asa cum ma-ti ajutat si cu boxele fata+spate.

Acum vreau sa-mi montez tot nishte Infinity ovale pe placa din spate, si sa bag un woofer in spate. Intrebarea mea este urmatoarea, am HU original Renault, cu 4 boxe + 4 tweeter legate de el. Exista vreo posibilitate sa bag un amp (de unde iau semnal??) si sa leg boxele ovale + wooferul de amp??? Cum???? Merci!!
Old 02-09-05, 16:48   #2
sfigmo

Stage 5

sfigmo's Avatar

Member of:
[Moderators]
[TIME SQUAD]

e necesar sa ai un amplificator cu intrare \"High level\", sau sa instalezi un convertor high-low pentru a putea monta ampliful...semnalul il culegi de pe difuzoarele din spate in paralel cu acestea...amplificatorii Audison seria SRX au aceste intrari high level...bafta

Uischi...I'll never forget you...
sfigmo is offline   Reply With Quote
Old 03-09-05, 13:32   #3
Spyder

Stage 4

Spyder's Avatar

Merci Sigmo, am inteles, dar poate din acelasi amplif sau dau semnal si la woofer si la 2 boxe ovale ??
Spyder is offline   Reply With Quote
Old 03-09-05, 17:35   #4
J.D

Stage 5

J.D's Avatar

Member of:
[Street Zone]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Spyder\"
Merci Sigmo, am inteles, dar poate din acelasi amplif sau dau semnal si la woofer si la 2 boxe ovale ??
Daca amplificaotrul este pe 4 canale, se poate: cele 2 boxe legate de 2 canale, iar subwooferul legat in punte.
Daca este pe 2 canale, exista un adaptor 3way, dar pierzi destul de mult din puterea amplificatorului.
Renault Megane II dci - KW V2 Coilovers, Custom RS bodykit, 18", Custom 2.7" Navi Mio H610, Custom center 7" Monitor Multimedia Interface, Custom "iDrive" system, Custom CarPC used as DSP, Custom SQ Audio System, etc...

Locul I - EMMA 4Tuning Action & Sound SQ Entry Unlimited
Locul III - CNCA 4Tuning Festival SQ Pasionati
Locul II - CNCA 4Tuning Action & Sound SQ Audiofili Unlimited

https://www.youtube.com/watch?v=CrBTyAXXhKs
J.D is offline   Reply With Quote
Old 04-09-05, 01:09   #5
GYM

Stage 5

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Spyder\"
Poti, cu un SRX 3 sau SRX 4 ,daca vrei Audison.... spor la treaba
GYM is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -