Raspuns pt Wise Guy : Da am ascultat JL pe masina lui Saxo si suna demential DAR: eu vreau PATRATE

Pur si simplu vreau altceva ,am avut unul mare si rotund inaite pe calibra ,am prieteni care au la fel unul mai mare sau mai mic dar tot rotund,am vazut multi care au doua mari dar...tot rotunde

Ei eu vreau sa fiu mai cu mot!

Iar acum caut ceva patrat dar si de calitate ca sa nu i mi zica lumea apoi ca nu m a interesat decat design ul!
Cu vama si cu cargoul o sa ma lamuresc spre sf saptamanii asteia cand o sa se intoarca din vacanta \"mama soacra\" :P si ea trebuie sa stie bine cum sta treaba pt ca este ceva mare prin Air France Romania.
Iar cu drumul in germania...sincer e o idee dar din pacate nu prea practica in cazul meu pt ca acum nu mai am de bagat asa de multi bani in audio pt ca deja jumate am pus asa ca...plus ca ce vreu chiar daca iau din germania nu stiu ce combinatie as face avand in vedere ca este firma americana si cum zicea si wise guy parca in europa cam sunt acelesi preturi sau diferenta nu justifica efortul.