Salutare tuturor, as dori si eu cateva informatii daca se poate, poate rezolv problemele ce le intampin la mine in masina.
1. am un amplificator hifonics de 1300w @ 4ohm si doua woofere de 400w fiecare, daca dau volumul mai tare in circa 1 minut se incinge amplificatorul de nu poti sa ti mana pe el.
2. luminile masini palpaie pe bass , dar foarte tare.
De la masa nu poate fi problema , am cablu scurt pe masa si gros, cablurile de alimentare si masa sunt carpower de 50mm daca nu ma insel

Difuzoarele sunt BM ceva chinezesc cu doua bobine de 4ohmi, si le-am legat odata - de la o bobina la + de la cealalta bobina (din cate stiu asta face ca subwoferul sa mearga la 2 ohmi) si dupa aceea le-am legat ambele difuzoare + la + si - la - si de acolo am plecat cu + si - in amplificator.
Masina este un passat 1.9tdi , bateria este cam veche si cam pe duca

este posibil sa se incinga amplificatorul din lipsa de curent?
Vreau sa achiitionez o baterie noua, cum fac sa leg si bateria care o am deja pe masina ? ma gandeam sa o bag in locul pentru roata de rezerva.. este de ajuns sa folosesc cablul de 50mm care il am deja pe masina pentru a lega bateriile intre ele? cu masa de la a doua baterie cum fac? o leg la caroserie sau mai trag un cablu ca sa unesc masa intre cele doua bateri?
Sper ca m-am facut inteles, sunt cam nou in domeniul car-audio