ma putetzi ajuta si pe mine avind in vedere ca deja am achizitzionat urmatoarele:
2 perechi de boxe lanzar cu 2 perechi de Tweetere si 2 perechi de Crossovere
si astea is datele cu traducerea de pe google:
Un con de aluminiu pereche MID :6.5-Inch Driver aluminiu Con de gama medie din cauciuc butil aliaj Surround 200 W RMS / 400 Watts Frecventa de raspuns Peak: 55-6KHz Impedanta: 4 ohmi Unul din material plastic pereche Casing Tweetere :1-Inch Dome tweeter Magnet neodim de mătase 3 de montaj Opţiuni: Flush / pivotantă / suprafaţă / Unghi Mount Frecventa de raspuns: 1.4-24KHz Impedanta: 4 OhmsOne Pair pasive Crossover Network: Two - Way 12dB crossover pasiv Octave Slope Conectori placaţi cu aur complet protejate Accesorii CircuitryIncluded: Custom Grile de montare Hardware Wiring kit de cabluri Diagrama Şablon
2 statzii lanzar
si astea is datele tehnice:
Putere RMS @ 4 ohmi: 2 x 200 WattsRMS Power @ 2 ohmi: 2 x 250 W Peak Power @ 4 Ohm: 2 x 400 Watt idged Power @ 4 ohmi: 1 x 800 W de înaltă eficienţă Sursa de alimentare MOSFET Heavy-Duty Radiator agabaritice Rezervoare Condensator Die Casting / Terminal Block Custom aur şi / RCA placate cu nichel Jacks High / Low Level Intrări (cu excepţia Mono) reglabil Gain Control intrare High-Pass / Low-pass crossover electronic, cu bas frecventa reglabile reglabile Bass Boost Boost Remote Turn On Soft întârziată Remote Turn-On / Off Circuite complet 2OHMS stereo stabil funcţionarea simultană Mono / Stereo capacitate funcţionarea Short Circuit / termica / la suprasarcina / DC offset protecţie linie audio de ieşire Jacks Power / Protect LED indicatori THD: 0,5% raport semnal / zgomot: 85dB Frecventa de raspuns (+ / - 1dB): 10Hz-38 KHz Low Pass Crossover Frecventa: 40Hz-400Hz Crossover High Frequency Pass: Bass Boost 40Hz-400Hz: 0 ~ 18db Rating Siguranţă: 25A x 1 Dimensiuni unitate: 9.60 L''W x 10.23''x 2.88''H
si un subwofer
subwoofer unic cu radiator pasiv de la distanţă şi control nivel subwoofer
* Echipat cu un con woofer de 12 inch, 12-inch pasiv
* pass variabile redus (50-150Hz) crossover
* Putere: 500 W RMS, 1000 W max
* semnal-zgomot raport: 91dB
am o celica din 2000 si bateria era initzial de 65 A acum am montat una de 70A
CARE AR FI PUTEREA CONDENSATORULUI????