![]() |
cine ma poate ajuta???
3 Attachment(s)
ma putetzi ajuta si pe mine avind in vedere ca deja am achizitzionat urmatoarele:
2 perechi de boxe lanzar cu 2 perechi de Tweetere si 2 perechi de Crossovere si astea is datele cu traducerea de pe google: Un con de aluminiu pereche MID :6.5-Inch Driver aluminiu Con de gama medie din cauciuc butil aliaj Surround 200 W RMS / 400 Watts Frecventa de raspuns Peak: 55-6KHz Impedanta: 4 ohmi Unul din material plastic pereche Casing Tweetere :1-Inch Dome tweeter Magnet neodim de mătase 3 de montaj Opţiuni: Flush / pivotantă / suprafaţă / Unghi Mount Frecventa de raspuns: 1.4-24KHz Impedanta: 4 OhmsOne Pair pasive Crossover Network: Two - Way 12dB crossover pasiv Octave Slope Conectori placaţi cu aur complet protejate Accesorii CircuitryIncluded: Custom Grile de montare Hardware Wiring kit de cabluri Diagrama Şablon 2 statzii lanzar si astea is datele tehnice: Putere RMS @ 4 ohmi: 2 x 200 WattsRMS Power @ 2 ohmi: 2 x 250 W Peak Power @ 4 Ohm: 2 x 400 Watt idged Power @ 4 ohmi: 1 x 800 W de īnaltă eficienţă Sursa de alimentare MOSFET Heavy-Duty Radiator agabaritice Rezervoare Condensator Die Casting / Terminal Block Custom aur şi / RCA placate cu nichel Jacks High / Low Level Intrări (cu excepţia Mono) reglabil Gain Control intrare High-Pass / Low-pass crossover electronic, cu bas frecventa reglabile reglabile Bass Boost Boost Remote Turn On Soft īntārziată Remote Turn-On / Off Circuite complet 2OHMS stereo stabil funcţionarea simultană Mono / Stereo capacitate funcţionarea Short Circuit / termica / la suprasarcina / DC offset protecţie linie audio de ieşire Jacks Power / Protect LED indicatori THD: 0,5% raport semnal / zgomot: 85dB Frecventa de raspuns (+ / - 1dB): 10Hz-38 KHz Low Pass Crossover Frecventa: 40Hz-400Hz Crossover High Frequency Pass: Bass Boost 40Hz-400Hz: 0 ~ 18db Rating Siguranţă: 25A x 1 Dimensiuni unitate: 9.60 L''W x 10.23''x 2.88''H si un subwofer subwoofer unic cu radiator pasiv de la distanţă şi control nivel subwoofer * Echipat cu un con woofer de 12 inch, 12-inch pasiv * pass variabile redus (50-150Hz) crossover * Putere: 500 W RMS, 1000 W max * semnal-zgomot raport: 91dB am o celica din 2000 si bateria era initzial de 65 A acum am montat una de 70A CARE AR FI PUTEREA CONDENSATORULUI???? |
Re: cine ma poate ajuta???
Salutare! Daca n-ai cumparat deja condensator.......nu te grabi:lol:
Daca l-ai cumparat,sa-l stapanesti sanatos:lol: Pune cele mai groase cabluri de alimentare pe care le gasesti si nu ai nevoie de condensator:D Bafta! |
iar daca iti place sa mergi cu ele blana cauta un alternator mai mare si o alta baterie
|
multzumesc
am cumparat un condensator de 3 farad acum am sa astept sa ajunga :D |
Tare imi doresc sa ne spui ca nu mai ai nevoie de baterie mai mare,dar... :D
|
pai bateria ei era de 65A si am pus una de 70A
si ii mult mai mare ca aia de 65A ma refer ca dimensiuni ca a intrat la fix in locasul pt baterie |
7 Attachment(s)
si am inceput munca :)
|
E bun condensatoru ala de 3F
Dar pe viitor fa rost de o baterie deepcycle pe langa asta pe care o ai acum. Te va ajuta mult la sistemul tau. EDITAT: Nu mai da sfaturi eronate. NU este bine sa folosesti in sistem o combinatie de baterie normala (plumb) si deep cycle. E bine ca bateriile sa fie toate de acelasi tip. |
asa greu se ajunge la boxe?vad ca ai demontat toata plasticaraia din spate :lol:
spor la treaba si ai mare grija la polaritatea difuzoarelor,daca pui un difuzor cu polaritatea invers s-a ales prafu de munca ta :lol: |
1 Attachment(s)
cu sistemul ii totul ok :)
dar am achizitzionat urmtatorul articol si nu stiu unde sa il montez sau cum trebuie sa fac reglajele:( |
Quote:
|
sunt din roman :) asa ca ii usor sa ajung pina la piatra:)
asta ii id-ul de mes mai vb acolo cioara27ciuci:) multzumesc mult |
3 Attachment(s)
citeva schimbari minore:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning