30-06-05, 11:42
|
|
 Stage 5
|
 nu se poate!!!! nu se poate!!!!
Ar fi o mare si grea pierdere pentru toti cei care am fost si am vazut ce inseamna...au fost momente chiar super, am ajuns sa va cunosc ... imi pare rau daca chiar renuntati. Dar nu mai bine luptam?nu ar fi mult mai bine asa?de ce sa se strice ceva ce e frumos si bun?de ce? fiindca asa vor altii? nu e corect, nu e bine!
Nu e nici o sansa sa va razganditi?nu e nici o posibilitate?plzzzz mai ganditi-va...ar fi mare poacat ca asa ceva sa se piarda, daca nu luptam acum poate nu o sa mai fie niciodata Speedracing...
Mare mare mare pacat...facetzi ceva , oameni buni sa nu fie asa...
|
|
|
30-06-05, 11:59
|
|
 Stage 5
|
nu prea ai ce face.....e posibila si varianta financiara.........
Eu tot timpul m-am intrebat cum isi acopera cheltuielile cei de la SR.
Stati linistiti ca vor fi altii ce vor organiza.....odata ce a spart SR gheatza....oricum.....e aiurea.....asa......macar o lamurire din partea celor de la SR.nu cred ca niste amenintari pe telefon ii face sa renunte la tot......laso-n **** mea.....
|
30-06-05, 15:48
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [RR]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"daflyer_oradea\"
Ar fi o mare si grea pierdere pentru toti cei care am fost si am vazut ce inseamna...au fost momente chiar super, am ajuns sa va cunosc ... imi pare rau daca chiar renuntati. Dar nu mai bine luptam?nu ar fi mult mai bine asa?de ce sa se strice ceva ce e frumos si bun?de ce? fiindca asa vor altii? nu e corect, nu e bine!
Nu e nici o sansa sa va razganditi?nu e nici o posibilitate?plzzzz mai ganditi-va...ar fi mare poacat ca asa ceva sa se piarda, daca nu luptam acum poate nu o sa mai fie niciodata Speedracing...
|
nu te poti p*sha contra vantului...
cand n-o sa mai bata vantu', atunci ne punem din nou la discutii
|
|
|
30-06-05, 15:51
|
|
 Stage 5
|
mda...asta e drept. dar nu ar fi o solutie sa facem un paravan sa nu mai bata vantu'?eu intreb numai, daca e cazul dau si o mana de ajutor la constructia paravanului...sau daca nu, o sa astept cu voi sa nu mai bata vantu'...
|
|
|
30-06-05, 16:43
|
|
 Stage 5
|
nu e vorba de acele telefoane, au mai fost multe \"fapte de bine\" de care n-aveti habar
s-o lasam asa
|
|
|
30-06-05, 17:26
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
 dc s-o lasam asa? ...eu sunt curios si vreau sa aflu mai multe detalii si bag mana`n foc ca nu sunt singurul !
so....tell us !
|
30-06-05, 17:59
|
|
 Stage 4
|
ce fapte mah?, lasa-o incolo ca nu-s teroristi astia de la LR, si la o adica nu suntem in iraq 
chiar asa tare v-au speriat ?, sunt sigur ca altele sunt motivele, nu vad ce influenta ar avea LR in arad.
|
|
|
30-06-05, 18:08
|
|
 Stage 5
|
eu am spus ce am avut de spus, Jeff idem
din punctul meu de vedere, subiectul e incheiat
|
|
|
30-06-05, 22:04
|
|
 Stage 4
Member of: [RR] [RENAULT]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"akimoto\"
eu am spus ce am avut de spus, Jeff idem
din punctul meu de vedere, subiectul e incheiat
|
spune macar la ce usa putem bate pt detali,noi ne agitam ca niste pepsi fara acid si nu suntem implicatzi deloc,poate daca stim despre ce e vb putem ajuta si noi in vr-un fel
|
|
|
30-06-05, 23:16
|
|
 Stage 4
|
daca renuntati doar de la niste amenintari atunci da-ti dovada de slabiciune, in felul acesta cei de la LR nu pot decat sa rada de reusita lor.
|
|
|
01-07-05, 00:17
|
|
 Stage 5
|
is fara cuvinte...
mi sa dus naibii weekendu
abia asteptam...
numi zine sa cred k LR poate face asa ceva... n-au facut vreo cursa prin vest niciodata din cate stiu eu.
|
|
|
01-07-05, 00:37
|
|
 Stage 5
|
fara SP cum altcumva putea sa fie?
|
|
|
01-07-05, 00:47
|
|
 Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
L E G A L R A C I N G
In calitate de Presedinte al Legal Racing si apropiat al No Speed Limit va anunt oficial ca sunt martorul unor josnice denigrari.
Nu am folosit un limbaj murdar, injurii, amenintari sau metode de acest gen in relatia cu organizatorii de la Arad. Sunt convins ca nimeni nu a recurs la astfel de josnicii si am intrebat staful nostru organizatoric daca cineva a facut asa ceva, nimeni nu si-a permis sa agreseze macar verbal pe una din persoanele implicate in organizarile de la Arad, Oradea... din zona de influenta a SpeedRacing.
Au fost persoane desemnate din partea Legal Racing sa trateze aceasta problema pe cale amiabila, nu dorim sa generam conflicte si nici sa le amplificam.
Considerand ca nu am fi victimele unei calomnii si dand crezare celor sus relatate de diverse persoane, responabile de vorbele lor, va cerem scuze.
Mentionam ca amenintarile si tot ce apartine acestui gen de actiune nu ne apartine si putem fi lafel ca si dumneavoastra victimele unui joc murdar.
In tot timpul reprezentantii nostri au sunat si discutat amiabil cautand situatii de detensionare a situatiei, chiar persoane apropiate fenomenului curselor din aria Timisoara cu ar fi Domnul Florin Staics au telefonat cautand solutii constructive.
Pot spune ca de multe ori telefoanele noastre s-au soldat cu asteptari nejustificate, ni se promiteau reveniri cu solutii si telefonul uita sa mai sune, ba mai mult nici nu se raspundea la apelul facut de noi.
Ciudat ce se intampla, dar sincer cred ca problemele financiare sunt cele care au facut o realitate din retragerea domnilor organizatori ai SR de pe piata curselor.
Competitile auto din Romania fie ele si de amatori nu sunt si nu vor fi prea curand o piata, asa ca locul de catigat bani se poate cauta in alta parte.
Deplasat mi s-a parut pretul taxei de acces 100 000 lei, noi am avut si vom pune in continuare 50 000 suma mult mai rezonabila.
Nu vreau sa intru in prea multe amanunte legate de politica altora de organizare insa nu pot ascunde faptul ca desi nu-mi doresc asta retragerea SpeedRacing nu-mi da o oarecare satisfactie.Preferam totusi niste parteneri de dialog cu putere de decizie.
Nu uitati ca sunteti pe un forum public iar declaratile fara acoperire pot fi interpretate ca si calomnii.
|
|
|
01-07-05, 01:26
|
|
Administrator
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
am sters cateva posturi injurioase, si va rog sa mentineti un dialog la nivel de minima condescendenta, si sa inercam sa atingem un minim nivel de comunicare si colaborare.
Am promis ca voi tine forumul departe de tensiuni si atacuri la persoana, ma tin de cuvant, nu voi incalca aceasta regula.
va rog si pe voi
ne vedem la timisoara, tineti berea la rece...
|
|
|
01-07-05, 07:14
|
|
 Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"daflyer_oradea\"
|
Daca a aparut in gol Legal Racing va incerca sa-l umple cu ce ceva mult mai bun si pentru asta trebuie toti sa traga la aceeasi caruta.
|
|
|
|
|