Quote:
Originally Posted by \"Deevylls\"
Este off topic, dar sa spun asa... neintelegeri cu mine insumi...
|
Quote:
Originally Posted by \"tm8bnz\"
Quote:
Originally Posted by \"tm8bnz\"
De la proiect la produsul final e cale lunga dar ca produsul sa si functioneze e o cale si mai lunga
|
Deja'Vou
Macar merge 4x4...SAU ?
Ai incercat sa inoti si tu marea cu un deget si i-ai amagit pe saracii copii !
|
Era vb de faptul ca imi trecea si imi trece mie prin cap un alt proiect, chiar pe deplin altul, adica pe alta masina, de aceea am abandonat... iar acu nici acu nu sunt inca sigur ce sa aleg, adica daca sa continui acest proiect sau nu, deoarece astept eu unele schimbari, sa ma reprofilez eu in unele chestii si astfel sa fie posibil o alta alegere de proiect si de aceea doresc sa mai astept sa vad ce se intampla, iar daca nu il voi continua!
tm8bnz sunt constient de toate ce ai spus tu inainte si ce au spus si altii... eu am spus ca am de gand sa fac asta, n-am spus niciodata ca e floare la ureche si ca merge imediat insa bazandu-ma pe ideea ca lucrez cu oameni care inteleg ce doresc sa fac si pot realiza aceasta treaba... dar cum am spus a fost totul doar din partea mea ca nu s-a continuat nu de alta...
Gata cu \" off topicul \", dar ma gandesc ca a fost strict la proiect, cu mici derivari urmarind insa aceeasi idee de baza!