Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Timisoara

Reply

Thread Tools
Old 24-11-05, 15:19   #76
Deevylls

Stage 5

Deevylls's Avatar

Este off topic, dar sa spun asa... neintelegeri cu mine insumi...
Deevylls is offline   Reply With Quote
Old 24-11-05, 16:42   #77
tm8bnz

Stage 5

tm8bnz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"tm8bnz\"
\"De la proiect la produsul final e cale lunga dar ca produsul sa si functioneze e o cale si mai lunga\"
Deja'Vou

Macar merge 4x4...SAU ?
Ai incercat sa inoti si tu marea cu un deget si i-ai amagit pe saracii copii !
tm8bnz is offline   Reply With Quote
Old 24-11-05, 20:54   #78
Deevylls

Stage 5

Deevylls's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Deevylls\"
Este off topic, dar sa spun asa... neintelegeri cu mine insumi...
Quote:
Quote:
De la proiect la produsul final e cale lunga dar ca produsul sa si functioneze e o cale si mai lunga
Deja'Vou

Macar merge 4x4...SAU ?
Ai incercat sa inoti si tu marea cu un deget si i-ai amagit pe saracii copii !

Era vb de faptul ca imi trecea si imi trece mie prin cap un alt proiect, chiar pe deplin altul, adica pe alta masina, de aceea am abandonat... iar acu nici acu nu sunt inca sigur ce sa aleg, adica daca sa continui acest proiect sau nu, deoarece astept eu unele schimbari, sa ma reprofilez eu in unele chestii si astfel sa fie posibil o alta alegere de proiect si de aceea doresc sa mai astept sa vad ce se intampla, iar daca nu il voi continua!

tm8bnz sunt constient de toate ce ai spus tu inainte si ce au spus si altii... eu am spus ca am de gand sa fac asta, n-am spus niciodata ca e floare la ureche si ca merge imediat insa bazandu-ma pe ideea ca lucrez cu oameni care inteleg ce doresc sa fac si pot realiza aceasta treaba... dar cum am spus a fost totul doar din partea mea ca nu s-a continuat nu de alta...

Gata cu \" off topicul \", dar ma gandesc ca a fost strict la proiect, cu mici derivari urmarind insa aceeasi idee de baza!

Tel: 0726176548
Deevylls is offline   Reply With Quote
Old 27-05-06, 13:46   #79
EuGenius

Stage 3

EuGenius's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
Default Re: Projekt Mazda 323

Quote:
Originally Posted by Deevylls
Nu era T nici BiT... dupa cum am mentionat mai sus ca proiectul a fost amanat pt o perioada pt niste motive personale de aceea nu s-a ajuns la asa ceva...
sal!!am dat din intamplare de topic cautand pe google un motor de 323 1.6 i gt ,desi un 323 1.9i de 163 cp m-ar multumi pe deplin..as dori sa te intrb shi eu cate ceva..eu am un 323 din 85 cu motor de 1.3 carburatie 60 cp..ft mic..vreu mult mai mult..shi eu ma gandeam sa aduc un 323 de prin 86-88 gtx...cum pot aduce o masina din gemania ca piese de schimb?/trebuie adusa neaparat pe platforma??te rog ajuta-ma..ma bucur ca am mai gasit pe cineva pasionat de 323 asta din 85-88..shi inca ceva..nici eu nu sunt fan NOS..merci anticipat ..scuze daca am plicitisit pe careva..sper sa ajung la timisoara..sa iti masinutza..mai ales ca nu am fost niciodata la voi..
Old 02-06-06, 12:34   #80
EuGenius

Stage 3

EuGenius's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Unde Ati Disparut??
EuGenius is offline   Reply With Quote
Old 06-06-06, 14:04   #81
tm8bnz

Stage 5

tm8bnz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]
[PARTICIPANT CURSE]

Proiect abandonat inainte de a incepe,masina vanduta,topic closed
tm8bnz is offline   Reply With Quote
Old 23-11-06, 09:45   #82
cherry

Stock

cherry's Avatar

buna,scuza-ma dak t deranjez....vreau sa stiu si eu dak este cineva pe aici kre sa stie de unde pot face si eu rost de un volan momo,negru cu rosu,mai simplu si kt mai micut posibil.am vazut si un model kre,dak nu ma insel se numea milenium si mi-a placut mult dar era negru tot si....eu vreau combinat...am vazut modelele astea mai noi de momo si nu imi plac,sunt si km scumpe(acela p kre il vazusem eu costa 60E) si nu imi plac nici atat de sorcovite si incarkte cu atatea butoane....dak ai putea sa ma ajuti ti-as multumi f.mult.poate imi dai si un nr.de tel....si niste informatii.....multumesc pt.rabdare
cherry is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -