Quote:
Originally Posted by \"Soichiro\"
Mult succes SpeedRacing cu prima nocturna organizata de voi.
Lasati agitatorii sa se agite degeaba si dovediti, asa cum ati facut-o si pana acum, ca stiti sa organizati competitii la cel mai inalt nivel.
Bafta!
|
este ok, si m-as alatura urarilor tale, daca as sti cui sunt facute.
cine stie sa organizeze? despre cine vorbesti?
crezi ca este normal ca dupa atata timp si in urma tuturor insistentelor mele sa nu pot contacta nici un organizator?
respect atitudinea de fan, cateodata si pe cea de fronda, dar pana la urma, AICI pe 4tuning NU EXISTA SPEEDRACING !
exista niste topicuri, posturi, anunturi, calendare, postate de fani, fara sustinere oficiala.
faptul ca nu am indepartat, ba dimpotriva, am promis chiar sprijin, crearea unui forum , etc, in ideea ca am cu cine comunica pe aceasta directie.
akimoto, jeff, si ceillti, ati avut credit ca vechi useri ai forumului, dar din pacate nu reprezentati speedracing... spun din pacate caci mi-as fi dorit sa fie cineva din comunitate. dar nu neaparat.
prezenta voastra aici arata ca voi doriti sa colaborati cu 4 tuning, nu ca speedracing doreste asta.
mi se pare total anormal nu numai sa nu contacteze nimeni oficial 4tuning, (cu toata bunavointa lui akimoto care mi-a dat informatii neoficiale si ii multumesc)... dar mai mult.... cu toate eforturile mele si incercarile de a contacta un oficial nu am reusit ...
disputa voastra cu legal racing, dupa cum ati observat, a decurs liber, am intervenit numai cand au fost atacuri personale...:
\"\"Si nu te pufneste rasul cand scrii toate astea?\"\"\" nu puteti spune ca e ontopic si in regula. dar releva tocmai lipsa de raspundere pe subiect.. atitudinea de fronda.
este o disputa intre LR, recte sebastian contra unui numar de fani impatimiti. Ironii si orgolii din partea unor oameni neimplicati practic.
ESTE INCORECT sa ma acuzati de subiectivism daca doresc sa comunic direct cu un oficial speedracing.
repet iar, si iar: am autoritatea sa fi putut sterge orice despre speedr...
si daca eram impotriva o faceam. V-ati desfasurat in voie.
Dar pana la urma, exista o persoana care sa imi confirme OFICIAL aceasta cursa?
informatii pertinente, la obiect, oficiale, sustinute.
este corect fata de toti care au anuntat oficial curse si evenimente pe 4tuning, si care mi-au transmis datele, aprobari pe email, cu care am vb la tel, cu care am putut sa am o legatura directa, personala, la tel sau face-to face, ca sa eludam aceasta regula?
tu, soichiro, ai afirmat ca doresti sa organizezi curse. daca o sa iti doresti colaborarea cu 4tuning, vei fi de acord sa avem o discutie despre asta? in cazul in care vei fi dintre oficiali?
ti se pare normal ca speed sa se scufunde intr-un con de umbra? au ceva de ascuns? de ce nu accepta un dialog?
prin status qwo ei sunt prezenti aici, si dupa cum ai vazut au fost vehementi, fanii.. dar speedracing unde este?