31-03-12, 19:35
|
|
 Stage 5
Member of: [AUDI] [VW]
|
Re: Cafeneaua timişorenilor - locul discuţiilor de orice fel
Quote:
Originally Posted by TM 27 LMT
Am avut-o defapt la varusu sau ce o fi pe nume bubu, nu pot să zic că nu a făcut treabă bună sau ceva de genul, a cam dat-o în bara la chit si vopsit că mi-a cam crăpat chitul, si vopseaua scursă...si acuma căutăm pe cineva să îmi remediez problemele deoarece nu mai îmi răspunde la tel ... dar poate am să încerc la gabi, pare băiat ok. Mersi
|
aha....eu am fost la Gabi...deocamdata ii ok(am lucrarea de aprox jumate de an)mi-a facut un bad boy exact cum am desenat si a rectificat ceva probleme
sper sa tina si sa nu apara nimic
|
|
|
31-03-12, 21:16
|
|
 Stage 5
|
Quote:
....... nu pot să zic că nu a făcut treabă bună sau ceva de genul, a cam dat-o în bara la chit si vopsit că mi-a cam crăpat chitul, si vopseaua scursă...
|
 asta e ca si vorba aia: "e tare tipa asta numai fata si corpul o strica" pai e cel mai important, nu ?...chitul si vopsitul...
in tara asta numai meseriasi avem...unul mai bun ca altul si cand ii vezi ce talente isi etaleaza....
|
|
|
01-04-12, 12:38
|
|
Stage 2
|
Ma refeream ca la partea de taiat, si sudat a iesit ok, dar la partea de chit si vopsea lasa de dorit...dupa 2 luni deja au aparut problemele, daca trecea macar juma de an, ziceam si eu.
@21UKS stii tu bine la ce ma refer, am discutat si la tel
|
|
|
01-04-12, 16:14
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Ma refeream ca la partea de taiat, si sudat a iesit ok, dar la partea de chit si vopsea lasa de dorit...dupa 2 luni deja au aparut problemele, daca trecea macar juma de an, ziceam si eu.
@21UKS stii tu bine la ce ma refer, am discutat si la tel 
|
da, da...  ...daca e ceva imi zici si merg cu tine la tipul ala daca vrei sa vb cu el, sau iti dau nr. de tel ...cum vrei tu
|
|
|
02-04-12, 01:38
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning]
|
Caut proprietarul unui old beetle argintiu/gri , proaspăt restaurat (cred) încălțat cu jante Drag Wheels DR20  cu miez auriu și număr de înmatriculare TM XX PTR. Mă interesează ceva date de contact dacă se poate. Mulțumesc!
|
06-04-12, 17:58
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Am avut-o defapt la varusu sau ce o fi pe nume bubu, nu pot să zic că nu a făcut treabă bună sau ceva de genul, a cam dat-o în bara la chit si vopsit că mi-a cam crăpat chitul, si vopseaua scursă...si acuma căutăm pe cineva să îmi remediez problemele deoarece nu mai îmi răspunde la tel ... dar poate am să încerc la gabi, pare băiat ok. Mersi
|
Trebuia sa ramai de la inceput la Gabi cu toate ca lucra mai scump decat la cine te,ai dus ;
Dar fiecare face ce vrea pe banul lui !
Si un sfat. Nu cred ca iti face masina Gabi, pt ca nu se intoarce la un om care a intentionat sa faca masina la el si nu a mai facuto. Si e mult mai greu sa lucri dupa alti decat sa o iei de la 0.
|
|
|
06-04-12, 19:06
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [FORD] [Old School Cars] [BMW] [MERCEDES]
|
totusi, la cat se ridica costul acelui bad boy, cu tot cu vopsire?
cat la acel gabi si cat la cel care n-a facut lucrarea OK?
|
|
|
07-04-12, 10:14
|
|
 Stage 5
|
stiti pe cineva in oras care se ocupa cu module chei tip briceag?
as vrea sa pun pe un vw...am alarma si etc etc dar vreau sa trec la chei briceag
|
|
|
07-04-12, 10:32
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by soosy
stiti pe cineva in oras care se ocupa cu module chei tip briceag?
as vrea sa pun pe un vw...am alarma si etc etc dar vreau sa trec la chei briceag
|
stiu pe cineva care se stie bine cu alarmele in zona steaua, iti las un PM cu nr. de telefon sa il intrebi, dar, din cate stiu eu va trebui schimbata alarma (nu stiu sigur), fiindca nu cred ca se potrivesc cheile alea cu alta unitate....sunt unele care se pot "invata"....ceva de genul. Oricum suna-l si vezi ce-ti spune...
|
|
|
07-04-12, 10:38
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 21UKS
stiu pe cineva care se stie bine cu alarmele in zona steaua, iti las un PM cu nr. de telefon sa il intrebi, dar, din cate stiu eu va trebui schimbata alarma (nu stiu sigur), fiindca nu cred ca se potrivesc cheile alea cu alta unitate....sunt unele care se pot "invata"....ceva de genul. Oricum suna-l si vezi ce-ti spune...
|
l-am si intrebat deja  si zice ca se poate ce zici tu, depinde de alarma sau asa ceva.....suna-l si vezi ce si cum
|
|
|
07-04-12, 16:31
|
|
 Stage 5
|
mersi de informatii
o sa vorbesc cu el...sa vad ce zice
eu am alarma maat insa as vrea sa pun chei tip briceag
daca merge sa puna sa functioneze de la noua telecomanda vechiile functii atunci super..
vedem ce zice
multan
|
|
|
13-04-12, 23:21
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [BMW]
|
Imi poate spune cineva un magazin sau vreo persoana care aduce consumabile pentru BMW?Ma intereseaza pretul la un filtru de ulei,momentan, cu tot cu garnituri si ce mai trebuie pentru schimb(e46 318i, 98, 118hp).
Pe e-bay am gasit la vreo 80lei si is curios daca gasesc si pe aici la un pret apropiat.
|
|
|
13-04-12, 23:23
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by alynex
Imi poate spune cineva un magazin sau vreo persoana care aduce consumabile pentru BMW?Ma intereseaza pretul la un filtru de ulei,momentan, cu tot cu garnituri si ce mai trebuie pentru schimb(e46 318i, 98, 118hp).
Pe e-bay am gasit la vreo 80lei si is curios daca gasesc si pe aici la un pret apropiat.
|
Szakal metal pe buziasului
|
|
|
14-04-12, 11:26
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alynex
|
doar nu vrei sa comanzi de acolo (e-bay) filtru de ulei  ...mergi la orice magazin de piese auto si sigur ai sanse sa gasesti si pe stoc.....pretul va fi diferit de la un magazin la altul, dar nu semnificativ (cred)
oricum, intreaba la cateva magazine din zona ta si vei fi multumit sigur  ...
|
|
|
17-04-12, 18:16
|
|
 Stage 5
|
stiti pe cineva in oras cine lucra cu fibra de sticla(parca era cineva pe buziasului,chiar vis a vis unde se termina cimitirul)
un numar de tel ceva sau adresa daca se poate va rog..
pentru reparat o bara..bucati lipsa si etc
|
|
|
|
|